Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

As tai dar neturiu pakvietimu turbut jau laikas apie juos pagalvoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 22, 16:57)
As tai dar neturiu pakvietimu turbut jau laikas apie  juos pagalvoti  ax.gif

manyčiau, kad reiktų spėriai užsiimti paieškomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 22, 22:23)
manyčiau, kad reiktų spėriai užsiimti paieškomis  mirksiukas.gif

Kazkaip uz pakvietima kuriuos maciau moketi po 8 litus rankos nekyla nei grozio nei nieko ypatingo nerasta, na nebent tik kaina yptainga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 23, 10:34)
Kazkaip uz pakvietima kuriuos maciau moketi po 8 litus rankos nekyla nei grozio nei nieko ypatingo nerasta, na nebent tik kaina yptainga  4u.gif

8 Lt daug doh.gif
Atsakyti
Cia tokios kainos knygynuose ir tie pakvietimai nera jau labai sipudingi ar labai jay grazus paprasti balti arba gelsvi
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 03 23, 11:59)
Cia tokios kainos knygynuose ir tie pakvietimai nera jau labai sipudingi ar labai jay grazus paprasti balti arba gelsvi

o tai ką pasakė jūsų fotografas, ar mokės sumaketuoti smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 22, 15:22)
užsisakiau spaustuvėj ir nepasigailėjau  tongue.gif

Lijo, gal gali papasakot smulkiau: kokioj spaustuvej ir kiek kainuos. Nes man irgi galva skauda dėl pakvietimų. Knygyne buvau radusi po 3,99 Lt (sąlyginai gal ir nelabai brangu), bet nelabai ten yra iš ko rinktis ir už ką mokėti. Bandžiau pati daryti, bet nelabai gaunasi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2006 03 23, 14:49)
Lijo, gal gali papasakot smulkiau: kokioj spaustuvej ir kiek kainuos. Nes man irgi galva skauda dėl pakvietimų. Knygyne buvau radusi po 3,99 Lt (sąlyginai gal ir nelabai brangu), bet nelabai ten yra iš ko rinktis ir už ką mokėti. Bandžiau pati daryti, bet nelabai gaunasi.  verysad.gif

S. Jokužio leidykloj-spaustuvėj ax.gif kadangi turiu gerų draugų, kurie maketuoti moka, tai kainuos, žinoma, mažiau tongue.gif užtat kitų tokių nebus wub.gif o kaina priklauso nuo to, kokį popieriuką išsirenki mirksiukas.gif jei nori, tau po blatų galiu el. p. saviškį atsiųst mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 23, 12:40)
o tai ką pasakė jūsų fotografas, ar mokės sumaketuoti smile.gif?

dar nepaskambinau imu telefa ir iskart skambinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 23, 15:40)
S. Jokužio leidykloj-spaustuvėj  ax.gif kadangi turiu gerų draugų, kurie maketuoti moka, tai kainuos, žinoma, mažiau  tongue.gif užtat kitų tokių nebus  wub.gif o kaina priklauso nuo to, kokį popieriuką išsirenki  mirksiukas.gif jei nori, tau po blatų galiu el. p. saviškį atsiųst  mirksiukas.gif

Būčiau laaaaaabai laaaaaabai dėkinga 4u.gif clap.gif clap_1.gif
mano el. p. junetr@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 03 23, 15:49)
S. Jokužio leidykloj-spaustuvėj  kadangi turiu gerų draugų, kurie maketuoti moka, tai kainuos, žinoma, mažiau  užtat kitų tokių nebus  o kaina priklauso nuo to, kokį popieriuką išsirenki  jei nori, tau po blatų galiu el. p. saviškį atsiųst 

o gal gali atsiusti ir man paziureti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingute***: 27 kovo 2006 - 19:31
QUOTE(lijo @ 2006 03 28, 09:41)
išsiunčiau  mirksiukas.gif

o kur jus fotografavotes pakvietimams ax.gif
Atsakyti