Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(Žydraakė @ 2006 03 14, 06:49)
Ar galit parašyti, kur jūs darotės pakvietimus g.gif Kaip suprantu, maketuojatės pačios ax.gif

paziurek i savo cituotu postu datas... jei dar nori atsakymo bandyk rasyti i a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginia @ 2006 03 13, 16:27)
Beje, tu minėjau, kad dareisi Elsteroj kvietimus. Per kiek laiko maždaug Jums padarė?  smile.gif

na siaip matai mes dirbom su jais per emaila..as sunciau jiems ir sveciu sarasa viska..derinom teksta emailu ir pan.
Bet siaip po to kaip viska suderinau padare per savaite!
Atsakyti
As norejau kycios paklausti, (nors cia ne i tema), kur radai tokiu vestuviniu sukneliu modeliu nuotraukyciu? Nes man tai ir tas tavo modeliukas nerealus, jei nesunku parasyk kur tokiu grozybiu ieskot! Aciu is anksto!
Atsakyti
Oficialią pakvietimo dalį jau susikūriau (žinoma su čia buvusių tekstų pagalba blush2.gif ) thumbup.gif
Bet man dar norisi kažkokių žodžių...nu tokių gražių, saldžių g.gif
Pakvietime vienoje pusėje rašyčiau tuos žodzžius, o paskui jau patį pakvietimą ax.gif
Pati va tokius atradau, kaip jums ax.gif

Meile, tu atneši viltį,
Tu atveri dangų
Ir žmogui duodi gerąją sielą.
(J.Grušas)

Nelaimėj ir nuliūdime,
Labai sunkiam padėjime, -
Širdis sudėję,
Pasižadėję
Gyventi meilume.
Ir nenustoti niekados
Lig savo smerčio valandos,
Kaip prisakyta,
Mylėt viens kitą
Dabar ir visados.
(J.Marcinkevičius)
Atsakyti
antri man grazus.
Tik is pradziu pasirode kiek ilgoki, bet po to, kai perskaiciau kelis kartus, gal ir kaip tik bigsmile.gif
Nes as butent ieskojau kokios sentencijos, bet dabar jau net galvoju nugvelbti tavo zodzius 4u.gif
jei rasiu ka, ir as parasysiu.

O koki tu rasai pirma sakini?
Parasiau - kvieciame i musu sutuoktuves, bet kazkaip man nelabai g.gif

ir dar vienas klausimas.
jei rasau santuoka laiminama ten ir ten, ir dar noriu parasyti apie CMB, tai kaip tada rasyti - santuoka registruojama? Labai juokinga lotuliukas.gif Jauciu, reiks ten net neiti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 18 kovo 2006 - 16:49
QUOTE(kristinuv @ 2006 03 18, 16:43)
antri man grazus.
Tik is pradziu pasirode kiek ilgoki, bet po to, kai perskaiciau kelis kartus, gal ir kaip tik bigsmile.gif
Nes as butent ieskojau kokios sentencijos, bet dabar jau net galvoju nugvelbti tavo zodzius 4u.gif
jei rasiu ka, ir as parasysiu.

O koki tu rasai pirma sakini?
Parasiau - kvieciame i musu sutuoktuves, bet kazkaip man nelabai g.gif

ir dar vienas klausimas.
jei rasau santuoka laiminama ten ir ten, ir dar noriu parasyti apie CMB, tai kaip tada rasyti - santuoka registruojama? Labai juokinga lotuliukas.gif Jauciu, reiks ten net neiti tongue.gif

Man asmeniškai irgi antri gražesni. Gal kiek ir ilgoki, bet man jie patinka, o be to kitų neturiu ir kol kas nieko nerandu verysad.gif
Kristinuv, jei tau patinka, gali rašyt 4u.gif
Pakvietime pirmą sakinį rašau "maloniai kviečiame Jus į mūsų sutuoktuves" ir man gerai smile.gif Kadangi mes tuoksimės tik bažnyčioje, tai net negalvojau, kaip ten rašyti dėl CMB rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 03 18, 16:43)
ir dar vienas klausimas.

Mes galvojame taip rasyti:
Jungtuvių ceremonija įvyks:..........
Santuoka bus laiminama...............
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 03 19, 13:57)
Mes galvojame taip rasyti:
Jungtuvių ceremonija įvyks:..........
Santuoka bus laiminama...............

jei visų pirma į CMB, tai thumbup.gif bet jei atvirkščiai, tai schmoll.gif
Atsakyti
Pakvietime reikia nurodyti, kur kviečiate svečius. Sakykime, jūs norite, kad svečiai atvyktų į bažnyčią dalyvauti sutuoktuvių ceremonijoje, tada nurodote:"Kviečiame dalyvauti vestuvių ceremonijoje, kuri įvyks Šv. Onos bažnyčioje, Vilniuje 2002 metų sausio 15 dieną, 16 valandą". Jei kviečiate svečius dalyvauti vestuvių puotoje, tada reikėtų rašyto:"Kviečiame į vestuvių šventę, kuri vyks "Aukso paukštės" kavinėje, Šiauliuose 2002 metų sausio 15 dieną, 18 valandą."
Cia radau tokius nurodymus kaip kas rasoma kvietimuose, gal kam pravers lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai maciau viename pakvietime parasyta, gal jau cia buvo rasyta (visos temos neskaiciau) pakvietimo virsuje kaip visada kas kur vyksta, o apacioje

P.S. musu buitis aprupinta, todel prasome paremti liesa kiaulia taupykle (ir nupiesta taupykle). Man sis sakinys patiko ir apsaugo nuo nereikalingu dovanu blush2.gif ir visiems viskas aisku.
Atsakyti
Monikaite, skaitau tavo pasisakyma ir niekaip nesuprantu kada as taip rasiau, ogi ziuriu musu paveiksliukai vienodi mirksiukas.gif
Atsakyti
užsisakiau spaustuvėj ir nepasigailėjau tongue.gif
Atsakyti