Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

Šioje temoje dalinkitės patirtimi, kur įsigyti pakvietimus. O kaip juos pasidaryti ir iš ko - skirta atskira tema subforume "Įvairios smulkmenos". Nedubliuokite temų.
Dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
pradėjau ir aš ieškoti pakvietimų. Ale, kad Kaune, tai truputėlį problema su jais. Vakar buvau Megoje knygyne, ten iš vis nieko nėra, šiandien aplankiau "Savas" knygyna, tai pasirinkimas iš dviejų, rūšių, skayčiau visai negražių. rolleyes.gif gal kas galit pasakyti, kur Kaune butu galima rasti pirkti pakvietimų? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 03 02, 14:53)
pradėjau ir aš ieškoti pakvietimų. Ale, kad Kaune, tai truputėlį problema su jais. Vakar buvau Megoje knygyne, ten iš vis nieko nėra, šiandien aplankiau "Savas" knygyna, tai pasirinkimas iš dviejų, rūšių, skayčiau visai negražių. rolleyes.gif gal kas galit pasakyti, kur Kaune butu galima rasti pirkti pakvietimų? ax.gif  g.gif

kad ne ten ieskai biggrin.gif kaune yra centriniame knygyne; Vilniaus gatvej yra kazkokia parduotuvele, kurioje prekiauja visokiomis smulkmenomis, tai ten galima uzsisakyti is elstera cartalia (ar kazkaip panasiai, jau buvo forume rasyta) kvietimu; man patiko puse plus leidykla, ozeskienes gatvej pries darbo birza.

dabar laukiu sokolado is taves lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 03 02, 15:10)
kad ne ten ieskai  biggrin.gif kaune yra centriniame knygyne; Vilniaus gatvej yra kazkokia parduotuvele, kurioje prekiauja visokiomis smulkmenomis, tai ten galima uzsisakyti is elstera cartalia (ar kazkaip panasiai, jau buvo forume rasyta) kvietimu; man patiko puse plus leidykla, ozeskienes gatvej pries darbo birza.
dabar laukiu sokolado is taves  lotuliukas.gif

ačiukas už info smile.gif as jau pradėjau svarstyti tą variantąa, kad pačiai teks daryti, na bet pirmiausia aplankysiu tavo rekomenduotas vietas, gal ką rasiu grazaus bigsmile.gif . tada jau ir šokolada valgysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spinka @ 2006 03 02, 12:53)
pradėjau ir aš ieškoti pakvietimų. Ale, kad Kaune, tai truputėlį problema su jais. Vakar buvau Megoje knygyne, ten iš vis nieko nėra, šiandien aplankiau "Savas" knygyna, tai pasirinkimas iš dviejų, rūšių, skayčiau visai negražių. rolleyes.gif gal kas galit pasakyti, kur Kaune butu galima rasti pirkti pakvietimų? ax.gif  g.gif

www.elstera.lt ten thumbup.gif pakvietimu yra, galybe ju ten! ir aptarnavimas thumbup.gif ; jie Vilniuje, Pilaites raj.
Atsakyti
Mergytes, turiu klausima - ar reikia daryti vestuvinius pakvietimus kaip pridera, jei baliaus nedarome?Gimines ir draugai ir taip zino kada...Na nebent liudininkams... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siandra @ 2006 03 03, 09:00)
Mergytes, turiu klausima - ar reikia daryti vestuvinius pakvietimus kaip pridera, jei baliaus nedarome?Gimines ir draugai ir taip zino kada...Na nebent liudininkams... blush2.gif

privaloma tikrai nera... jie nenorit ir nedarykit... smile.gif
Atsakyti
Sveikos panickos!turiu beda verysad.gif kvietimai jau uzsakyti kokie ir kaip jau susitarem bet va del teksto tai problemele nezinau koki uzrasyt .Nenoriu labai jau oficialaus kad nesijaustu zmones kaip i kokia konferensija kvieciami eiti matau jau yra tokiu kur jau pasidare kvietimukus gal galetumet man i meila atsiust( bituska0@yahoo com)labai prasau 4u.gif labai jau reik ......nes jie dabar tik laukia kol as teksta duosiu,o laikas taip greit eina verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 03 04, 13:22)
Sveikos panickos!turiu beda verysad.gif kvietimai jau uzsakyti kokie ir kaip jau susitarem bet va del teksto tai problemele nezinau koki uzrasyt .Nenoriu labai jau oficialaus kad nesijaustu zmones kaip i kokia konferensija kvieciami eiti matau jau yra tokiu kur jau pasidare kvietimukus gal galetumet man i meila atsiust( bituska0@yahoo com)labai prasau  4u.gif labai jau reik ......nes jie dabar tik laukia kol as teksta duosiu,o laikas taip greit eina verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

niukse, tu parasyk man ko nori, kokie tavo sveciai, koks vestuviu stilius... gal padesiu, o gal eiliuotai nori?
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 04, 15:58)
niukse, tu parasyk man ko nori, kokie tavo sveciai, koks vestuviu stilius... gal padesiu, o gal eiliuotai nori?

mike, o tu eiliuot moki? blink.gif nu cia jau menas... labai originalu vestuviniuose kvietimuose eiliuotai rasyt butu. gal gali cia mums idet koki pavyzduka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 03 04, 16:14)
mike, o tu eiliuot moki?  blink.gif nu cia jau menas... labai originalu vestuviniuose kvietimuose eiliuotai rasyt butu. gal gali cia mums idet koki pavyzduka?  blush2.gif

yra prie nuotaku temos net keli blush2.gif vienas cia ka tik idetas ir kitas uzpraitoj temoj...
Papildyta:
Mes dvi laimės (meilės) kupinos širdys,
Mes atradome savo kelią (atradom savo puselę)
Ir likimą nuo šiol dalinsim
Tik pusiau - ir blogą, ir gerą...

norėtume kartu su Jumis pasidžiaugti -
liepos xx d. mūsų Vestuvės

Į šventę rinksimės xx val. xx vietoje.

Su meile laukiame Jūsų

As ir mano

--------------------------------------------------------

Du gyvenimai, dvi širdys
sujungtos draugyste
ir amziams suvienytos meile...

Su džiaugsmu pranešame apie š.m. liepos xx d. įvyksiančias mūsų vestuves.

Švesime ten ir ten tada ir tada.
Prisidėkite prie mūsų šventės savo dalyvavimu
maloniai laukiame

As ir tu.

----------------------------------------------------------

Be proto jaučiamės laimingi
Ir meilė liejas per krastus,
Todėl mes keliam vestuves -
Į šventę kviečiame ir Jus

Šių metų liepos pirmą dieną,
Kirkšnovėje, apie šešias -
bet balius bus ne vieną dieną,
Tad pasituoškit stipriai švęst

Tai ką gi, laukiam nesulaukiam
Ir tikimės, kad Jūs taip pat,
O jeigu jums kas nors neaišku -
Paskambinkite mums tuoj pat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikepodukofke: 04 kovo 2006 - 16:41
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 04, 17:40)
yra prie nuotaku temos net keli  blush2.gif vienas cia ka tik idetas ir kitas uzpraitoj temoj...
Papildyta:
Mes dvi laimės (meilės) kupinos širdys,
Mes atradome savo kelią (atradom savo puselę)
Ir likimą nuo šiol dalinsim
Tik pusiau - ir blogą, ir gerą...

norėtume kartu su Jumis pasidžiaugti -
liepos xx d. mūsų Vestuvės

Į šventę rinksimės xx val. xx vietoje.

Su meile laukiame Jūsų

As ir mano
--------------------------------------------------------

Du gyvenimai, dvi širdys
sujungtos draugyste
ir amziams suvienytos meile...

Su džiaugsmu pranešame apie š.m. liepos xx d. įvyksiančias mūsų vestuves.

Švesime ten ir ten tada ir tada.
Prisidėkite prie mūsų šventės savo dalyvavimu
maloniai laukiame

As ir tu.

----------------------------------------------------------

Be proto jaučiamės laimingi
Ir meilė liejas per krastus,
Todėl mes keliam vestuves -
Į šventę kviečiame ir Jus 

Šių metų liepos pirmą dieną,
Kirkšnovėje, apie šešias -
bet balius bus ne vieną dieną,
Tad pasituoškit stipriai švęst 

Tai ką gi, laukiam nesulaukiam
Ir tikimės, kad Jūs taip pat,
O jeigu jums kas nors neaišku -
Paskambinkite mums tuoj pat

paskutinis eilerastukas nerealiai grazus:)
Atsakyti