Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(munkaa @ 2006 01 27, 22:24)
...na as ir taip darysiu ....tikrai nesiusiu clap_1.gif

as irgi taip noreciau, taciau man tai neimanoma...
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(_caramele_ @ 2006 01 16, 00:55)
Sveikutės smile.gif  aš čia Jūsų prisiklausius, pakvietimus darau pati, na bent jau bandau biggrin.gif tai kolkas gaunas neblogai, pavyzdį pasiėmiau iš Ugneliukės ax.gif bet va ieškau kokį foną daryt viduje ir išorėje ir dar viena problemėlė, nesuprantu, kaip Ugneliukė sakė, kad jai gavosi 2 pakvietimai ar 1 A4 formato lapo?? tai kokio jie dydžio?aš tai manau darysiu po 1 pakvietimą ant A4 formačiuko mirksiukas.gif
jei kas gali padėt laukiu atsakymo bigsmile.gif

tai padalini A4 lapa pusiau, ir ta pusele sulansktai i 3 dalis, tai kvietimas gaunasi 15*7 cm (telpa i nuotrauku albuma).

Del to, kad nuotrauka sako, jog svente bus neoficiali: mes ir dejome nutorauka del to, kad svente butu jauki, silta ir linksma rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės  , noriu pati daryti vestuvinius pakvietimus, tik niekaip nerandu internete reikiamo paveiksliuko. Gal kartais jūs žinote kur ieškoti?

As ir vat kaip tik renku idejas kvietmu darymui 4u.gif . Visai graziu fonu radau ivedus i google weding background. pabandyk, gal patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkam cia reikejo pakvietimu sablonu internete
pakvietimai
Atsakyti
sos, reikia skubiai popieriaus tokio kaip sviestinio, pakvietimams vilniuje. kur galima isigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2006 02 02, 12:24)
sos, reikia skubiai popieriaus tokio kaip sviestinio, pakvietimams vilniuje. kur galima isigyti? 4u.gif

Nuvaziuok i popieriaus pasauli (Mylida), kitoj gatves pusej nei Vingio kino teatras, grynai priesais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 02 vasario 2006 - 13:34
QUOTE(laukine @ 2006 02 02, 13:24)

As tai Kaune kalkinio ieskau..

laukine, ko nebeuzsuki pas 2006 m. planuotojas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2006 02 02, 14:32)
Nuvaziuok i popieriaus pasauli (Mylida), kitoj gatves pusej nei Vingio kino teatras, grynai priesais mirksiukas.gif

aciu labai labai
ryt vaziuosiu dairytis
kaip as pamirsau apie ta viecike doh.gif

QUOTE(Devita @ 2006 02 02, 14:37)
As tai Kaune kalkinio ieskau..

laukine, ko nebeuzsuki pas 2006 m. planuotojas? unsure.gif

tai turbut as tokio pacio (t.y. kalkinio) tik kad nezinau kaip ji pavadint. blush2.gif

uzsuku pas jumi/mumi, tik kad tentokie tempai kad ohoho... thumbup.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 02 vasario 2006 - 15:00
QUOTE(laukine @ 2006 02 02, 14:59)
tai turbut as tokio pacio (t.y. kalkinio) tik kad nezinau kaip ji pavadint.  blush2.gif

uzsuku pas jumi/mumi, tik kad tentokie tempai kad ohoho...  thumbup.gif  blink.gif

O kokius tu darysies? Galetum pvz atsiusti? 4u.gif

Niu jo, tempai tai didziuliai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 02 02, 16:04)
O kokius tu darysies? Galetum pvz atsiusti? 4u.gif

Niu jo, tempai tai didziuliai doh.gif  lotuliukas.gif

kai pasidarysiu tada, nes dar viziju ir noru labai daug yra blush2.gif maketuot jau pradejau... bet puse darbo kazkaip rodyt nesinori... bet tai bus su musu fototo ir tuo sviestiniu popierium, man ir grazu, ir daug islaidu nereikalauja ir siaip thumbup.gif
Atsakyti
na va, popieriaus nusipirkau ir voku ten graziu radau smile.gif

dabar tik padirbeti truputuka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2006 02 03, 00:19)
kai pasidarysiu tada, nes dar viziju ir noru labai daug yra  blush2.gif maketuot jau pradejau... bet puse darbo kazkaip rodyt nesinori... bet tai bus su musu fototo ir tuo sviestiniu popierium, man ir grazu, ir daug islaidu nereikalauja ir siaip  thumbup.gif

Laukiu nesulaukiu kada baigsi ir galesi parodyti, nes ir as galvoju su musu foto ir sviestiniu popieriumi daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devita: 05 vasario 2006 - 20:57