Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

Jei yra pakankamai laiko iki vestuvių, tai gražiausi kvietimai butų pagal individualų užsakymą pas menininkus. Na, o dar pabandyk VIC'e t.y. vestuvių informacijos centre, jis įsikūręs Santuokos rūmuose (kiek supratau, tau reikia Vilniuje.).
Atsakyti
[COLOR=purple] Sveikos, labai didelis vestuviniu pakvietimu pasirinkimas yra Elsteroje (www.elstera.lt), tikrai nuostabus pakvietimau, be to galima issirinkti pagal turimus finansus thumbup.gif
Atsakyti
Murzilak, o tu pati juos pirkai? kaip suprast ta prierasa prie kiekvieno kvietimo, ten raso, kad su voku bet be spaudos, kaip tai suprast, tai ten kaina tik uz pacai kvietimo forma ar ne? o jei noresiu kad uzrasytu zodi "kvietimas" tai dar papildomai moket? ar as ka nors ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE (toja @ 2004 10 20, 09:21)
Murzilak, o tu pati juos pirkai? kaip suprast ta prierasa prie kiekvieno kvietimo, ten raso, kad su voku bet be spaudos, kaip tai suprast, tai ten kaina tik uz pacai kvietimo forma ar ne? o jei noresiu kad uzrasytu zodi "kvietimas" tai dar papildomai moket? ar as ka nors ne taip supratau?

Spauda yra kvietime irasomas tekstas. Gali pati ji suformatuoti, pasidaryti kaip nori, o jie tik atspausidins. Juk nerasysi ranka?!? blink.gif Man labai patiko ju kvietimai. Uzsisakinesiu pas juos. Tik ne internetu. Vaziuosiu i ta ofisa, nes noriu dar ir paciupineti pati popieriu. rolleyes.gif
Atsakyti
Ju kvietimai ir man patiko, o ta viduj teksta galima ir ant spalvoto popieriaus atspausdint ir idet, arba ant balto, dar buna toks persvieciamas, bet toks proginis, bet nezinau kokia jo kaina. reiketu skaiciuot kas pigiau iseitu
Atsakyti
QUOTE (toja @ 2004 10 20, 13:04)
Ju kvietimai ir man patiko, o ta viduj teksta galima ir ant spalvoto popieriaus atspausdint ir idet, arba ant balto, dar buna toks persvieciamas, bet toks proginis, bet nezinau kokia jo kaina. reiketu skaiciuot kas pigiau iseitu

Toj kompanijoj galima uzsisakyti ir ta popieriu dedama i kvietimo vidu. clap.gif Jis ten ir priderintas bus prie atvirutes. O kainos, tai labai normalios tu idekliuku - 1.50 (cia be teksto). Itariu, kad pilna 1 kvietimo kaina gali buti apie 8 Lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusnytė @ 2004 10 20, 09:38)
Spauda yra kvietime irasomas tekstas. Gali pati ji suformatuoti, pasidaryti kaip nori, o jie tik atspausidins. Juk nerasysi ranka?!? blink.gif Man labai patiko ju kvietimai. Uzsisakinesiu pas juos. Tik ne internetu. Vaziuosiu i ta ofisa, nes noriu dar ir paciupineti pati popieriu. rolleyes.gif

o kuo jau ranka rašyti negerai? blink.gif
Atsakyti
As irgi galvoju arba rasyt graziai ranka, parinkt atitinkama srifta ir rasala, arba spausdint, bet asjei spausdint tai noreciau jau su visaia plnai vardais, man labai negrazu, aki buna irasoma ranka vardai, kazkaip ne toks sriftas ir iskart skyriasi, gavom mes i darbo baliu kvietimus, ati ten tekstas surinkats kompu o vardai su pavardem irasyti ranka, nu kazkaip negraziai ten parasyta
Atsakyti
Šiaip pagal etiketą, tai pasirašyti savo vardus reikia ranka bet kuriuo atveju, na, o kreipiniai ir tekstas gali būt ir spausdinti.... Nors svarbu, kad pačiam gražu būtų... smile.gif
Atsakyti
tai savo vardus, ar zmoniu kam rasomas pakvietimas vardys reik parasyt savo ranka, bet jei ir savo ranka, tai manau kad reikia pasisteng pritaikit prie jau esamo srifto, nes jau kartais taip aki rezia, kad baisu.
Atsakyti
o gal kas nors zinote, kur yra popieriaus panasaus i papyrusa? bent jau toks rusvas ir ivairaus storio?
Atsakyti
As tai siulau uzsakyti spaustuveje ir grazu ir individualu.
As taip ir uzsakinejau. Turejau svelniau ruzavos perlamutrines spalvos. Viduje iraseme kvietimo teksta ir adresa, kur vyks svente. O sveciu vardus raseme ranka.
Tikrai super thumbup.gif
Visiems labai patiko

Dar man patinka kai zmones patys padaro, tik labai didelis darbas ir kai turejome 40 sveciu tai tureciau tuos pakvietimus daryt iki pat vestuviu blink.gif
Atsakyti