Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(Tunacka @ 2006 01 12, 19:14)
Mergaites, tai pasakykit pries kiek laiko jus issiuntinejot, ar atidavet pakvietimus i vestuves? As cia su savuoju nesutariam, jam atrodo, kad pries pusmeti reikia tai daryti, o man atrodo, kad puse metu tai labai daug, dar pamirs sveciai apie vestuves per tiek laiko  blink.gif
Patarkit kaip jus darete?  4u.gif

mes kvietimus siuntem likus mazdaug 2 men iki vestuviu, nes jau siaip ar taip tie zmones kuriuos kvietem zinojo, kad bus kvieciami ir kada vyksta musu vestuves, o kvietimai buvo daugiau del oficialumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2006 01 15, 23:37)
Nusipirkom specialaus gražaus popieriaus (pas mus toks papiruso imitacija) ...

O kur jus pirkote? Mes ieskome kokio truputi permatomo, bet niekur nerandam verysad.gif Tai gal ten rastume rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai siųsim jau neuzilgo, nors vestuvės rugpjūčio mėnesį, o taip darysim todėl, kad kai kurie svečiai yra ne Lietuvoj, tai Jiems reikia daug anksčiau žinot + norint užsakyti sodybą ar restoraną, gi reikia žinoti tikslų svečių skaičių, o kaip tiksliai sužinot, jei dar pakvietimai neišsiųsti. doh.gif tai tiek, o popierių bandysim pirkti PicoLine (Kaune, Kęstučio gatvėj) parduotuvėj, kur yra visokio fotografinio ir dar belekokio gražaus popieriaus rolleyes.gif Sėkmės mergytės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2006 01 16, 10:51)
o popierių bandysim pirkti PicoLine (Kaune, Kęstučio gatvėj) parduotuvėj, kur yra visokio fotografinio ir dar belekokio gražaus popieriaus  rolleyes.gif Sėkmės mergytės biggrin.gif

Butinai reikes ten pasidairyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tunacka @ 2006 01 12, 20:14)
Mergaites, tai pasakykit pries kiek laiko jus issiuntinejot, ar atidavet pakvietimus i vestuves?

aš dalinau likus maždaug mėnesiui...dauguma juk ir taip žinojo apie vestuves ir numanė, kad bus kviečiami, tai susiplanuot atostogas, ar šiaip laiką tikrai galejo..
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 01 16, 10:42)
O kur jus pirkote? Mes ieskome kokio truputi permatomo, bet niekur nerandam verysad.gif  Tai gal ten rastume rolleyes.gif

Mes pirkome čia kur prie fontano Laisvės al. einant link Kęstučio gatvės, po dešine yra kanceliarijos prekės. tik reikia pas pardavėją paprašyti, nes šiaip neradome o tik parodė, kai paprašėm ir paaiškinom ko maždaug norim mirksiukas.gif

Na, tikiuosi rasi ir išsirinksi, nes yra iš ko rijnktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2006 01 16, 20:16)
Na, tikiuosi rasi ir išsirinksi, nes yra iš ko rijnktis  mirksiukas.gif

Niu ir as tikiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės, planuoju bandyti daryti pakvietimus pati gal galte pametėti kokių minčių.
Būčiau LABAI DĖKINGA... help.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2006 01 16, 10:51)
o popierių bandysim pirkti PicoLine (Kaune, Kęstučio gatvėj) parduotuvėj, kur yra visokio fotografinio ir dar belekokio gražaus popieriaus  rolleyes.gif

Siandien ten buvom. Sake jokiu popieriumi neprekiauja ir jokio grazaus popieriaus ten nera doh.gif
Atsakyti
Na gali būt blush2.gif , nes aš buvau anais metais ir dar visko buvo, gal daba jau ir nebeprekiauja, o pvz. paklausėt ar spauzdina ar popieriaus? nes aš atsimenu, kad reikėjo man kažką atspausdinti ant spalvoto popieriaus storesnio, tai ten spausdino. niu nežinau g.gif sorry, kad suklaidinau, bet pati dabar nusiminiau, nes mum irgi reiks popieriaus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_caramele_ @ 2006 01 20, 15:33)
Na gali būt blush2.gif , nes aš buvau anais metais ir dar visko buvo, gal daba jau ir nebeprekiauja, o pvz. paklausėt ar spauzdina ar popieriaus? nes aš atsimenu, kad reikėjo man kažką atspausdinti ant spalvoto popieriaus storesnio, tai ten spausdino. niu nežinau g.gif  sorry, kad suklaidinau, bet pati dabar nusiminiau, nes mum irgi reiks popieriaus... doh.gif

Aha, ten spausdina smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif , noriu pati daryti vestuvinius pakvietimus, tik niekaip nerandu internete reikiamo paveiksliuko. Gal kartais jūs žinote kur ieškoti? g.gif
Atsakyti