Vaiduze, gal gali ikelti (ar man pastu atsiusti) savo pakvietimo pavyzduka Smalsu kaip atrodo. Mes ir planuojame patys pakvietimus daryti
QUOTE(Vaiduze @ 2006 01 07, 16:39)
Manau, kad pačių padaryti kvietimai svečius informuoja, kad šventė nebus labai prašmatni, oficiali
nu tikrai nesutinku....is kur cia taip dabar...man kaip tik pirkti pakvietimai daugiau rodo sventes oficialuma...o daryti paprastuma....
na man kaip ir neiseina daryti savuju, nes net lietuviksu raidziu kompe neturiu...na cia as ne lt randuos, uz tai...
QUOTE(katyteee @ 2006 01 09, 17:15)
nu tikrai nesutinku....is kur cia taip dabar...man kaip tik pirkti pakvietimai daugiau rodo sventes oficialuma...o daryti paprastuma....
na man kaip ir neiseina daryti savuju, nes net lietuviksu raidziu kompe neturiu...na cia as ne lt randuos, uz tai...
katyteee, paskaityk dar karta juk ten ir rasoma, kad daryti - neoficiali
Mergaites, tai pasakykit pries kiek laiko jus issiuntinejot, ar atidavet pakvietimus i vestuves? As cia su savuoju nesutariam, jam atrodo, kad pries pusmeti reikia tai daryti, o man atrodo, kad puse metu tai labai daug, dar pamirs sveciai apie vestuves per tiek laiko
Patarkit kaip jus darete?
QUOTE(kristinuv @ 2006 01 12, 20:53)
As galvoju, kad pries 3 menesius uzteks. Kad is tiesu nepamirstu
Aciu labai, as apie toki laika ir galvojau
QUOTE(Tunacka @ 2006 01 12, 19:14)
Mergaites, tai pasakykit pries kiek laiko jus issiuntinejot, ar atidavet pakvietimus i vestuves? As cia su savuoju nesutariam, jam atrodo, kad pries pusmeti reikia tai daryti, o man atrodo, kad puse metu tai labai daug, dar pamirs sveciai apie vestuves per tiek laiko
As irgi, manau, kad pries pusmeti - pats tas. Kols susipras, kol sugalvos. Kad dar nesumastytu kur isvykti atostogauti - ypac dar vasara.
QUOTE(Tunacka @ 2006 01 12, 19:14)
Mes tai informavom maždaug prieš porą mėnesių. Šiaip tai, jeigu žinot šventimo vietą, visas datas tiksliai, tai galit siųsti ir anksčiau, bet gal prieš 6 mėnesius, tai jau per anksti Man atrodo 3 mėn. pats tas
QUOTE(Anaka @ 2006 01 12, 21:29)
As irgi, manau, kad pries pusmeti - pats tas. Kols susipras, kol sugalvos. Kad dar nesumastytu kur isvykti atostogauti - ypac dar vasara.
man pusmetis irgi normalu atrodo...mums kazkur atrodo bus like 4 menesiai kaip bus viskas issiuntineta!
QUOTE(UgNeliuke @ 2005 06 20, 13:15)
Va tokie mūsų kvietimai. Aišku nėra tobuli, bet gal kam nors idėjų kils
kažkodėl neduoda įdėti nors nuotrauka užima 113 KB, ir galima patalpinit 2,92 MB
nu jei ką, parašyk e-mailą, atsiųsiu
kažkodėl neduoda įdėti nors nuotrauka užima 113 KB, ir galima patalpinit 2,92 MB
nu jei ką, parašyk e-mailą, atsiųsiu
Labas! Gal galetum atsiusti pavyzdi savu pakvietimu. Aciu!
Sveikutės
Kartas nuo karto užsuku į vestuvių forumus pasižva;gyti, nes ir pačiai aktualu
Dėl pakvietimų- tai mes nesunkiai susidorojom su šia užduotim, nes patys padarėm ir gavosi tikrai gan gražūs ir originalūs, o svarbiausia- nebrangūs
Nusipirkom specialaus gražaus popieriaus (pas mus toks papiruso imitacija) ir namuose gražiai ant wordo viską surašiau ir atspausdinau. Sulanksčiau į tris dalis, ir ant viršaus dar atspausdinau KVIETIMAS. Ant voko irgi atspausdinau KVIETIMAS ir po juo mažesnėm raidėm vardus, kam skirtas tas kvietimas.
Manau puiki išeitis, kas nenori per daug išlaidauti. Aišku, galima ir spec firmose darytis, tik tada brangiau gaunasi..
Sėkmės planuojant vestuves
Kartas nuo karto užsuku į vestuvių forumus pasižva;gyti, nes ir pačiai aktualu
Dėl pakvietimų- tai mes nesunkiai susidorojom su šia užduotim, nes patys padarėm ir gavosi tikrai gan gražūs ir originalūs, o svarbiausia- nebrangūs
Nusipirkom specialaus gražaus popieriaus (pas mus toks papiruso imitacija) ir namuose gražiai ant wordo viską surašiau ir atspausdinau. Sulanksčiau į tris dalis, ir ant viršaus dar atspausdinau KVIETIMAS. Ant voko irgi atspausdinau KVIETIMAS ir po juo mažesnėm raidėm vardus, kam skirtas tas kvietimas.
Manau puiki išeitis, kas nenori per daug išlaidauti. Aišku, galima ir spec firmose darytis, tik tada brangiau gaunasi..
Sėkmės planuojant vestuves
Sveikutės aš čia Jūsų prisiklausius, pakvietimus darau pati, na bent jau bandau tai kolkas gaunas neblogai, pavyzdį pasiėmiau iš Ugneliukės bet va ieškau kokį foną daryt viduje ir išorėje ir dar viena problemėlė, nesuprantu, kaip Ugneliukė sakė, kad jai gavosi 2 pakvietimai ar 1 A4 formato lapo?? tai kokio jie dydžio?aš tai manau darysiu po 1 pakvietimą ant A4 formačiuko
jei kas gali padėt laukiu atsakymo
jei kas gali padėt laukiu atsakymo