Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(*Knopka* @ 2005 12 23, 13:10)
Na dabar bijau sumeluot, kadangi senokai tas jau buvo  smile.gif bet kazkur apie 130 lt uz berods 50 vnt. Cia pats pakvietimas su spauda + vokas  4u.gif

Dekui:) As cia galvojau gal paciai pasidaryti, nupirkt popiriu grazu, teksta atspausdinti...bet jei tokios kainos, gal ir neverta uzsiimt g.gif
Atsakyti
o mes paskambinom kiekvienam ir pakvietem ir neleidom pinigu pakvietimam,nes patikekit ant visokiu smulkmenu labai daug pinigeliu iseina.
Atsakyti
pakvietimai būtų labai gražu. tada atsiranda šventės ir oficialumo pojūtis 4u.gif be to pati įsitikinau, kad net ir pakankami artimiems žmonėms vestuvių datą reikia po 3-4 kartus kartot, o jei dar ir vietą, ir valandą reikia atsiminti, tai jau gryna bėda biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas nors žinote, kur Klaipėdoje galima įsigyti gražių pakvietimų?
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2005 12 29, 10:49)

yra knygynuose, kanceliarinėse prekių parduotuvėse, tikrai labai gražių
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2005 12 29, 11:49)

siūlyčiau net į spaustuvę užsukt ir pasidomėti smile.gif man pačiai labai gražūs paprasti pakvietimai, bet ant išskirtinio popieriaus
Atsakyti
O as tai sugalvojau padaryti vienetinius pakvietimus- kiekvienam sveciui vis kitoki - kad tik pavyktu igyvendinti sia ideja. Bandysiu prisikalbinti darbsciuju ranku burelio vadove , kad paprasytu mergaiciu issiuvineti kokius nors ornamentus. Koks joms skirtumas ar kojines megzti ar originalius kvietimus vestuvems padaryti. Ir kainuos manau - saldainiu maisa mergaitems ir kelis litus uz popieriu, siulus, karoliukus wink.gif
Kaip jums mano mintis ? Nebus lieva?
Atsakyti
Beje, dar pasakysiu. Manau, kad kvietimai su nuotraukomis yra labai ipareigojantys. Gal kai kurie noretu ismesti tuos kvietimus pasibaigus baliui, o ne kaupti juos kad rinktusi dulkes ir vieta uzimtu. ale bet kai su nuotrauka, tai neismesi juk. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taya @ 2006 01 02, 02:39)
Beje, dar pasakysiu. Manau, kad kvietimai su nuotraukomis yra labai ipareigojantys. Gal kai kurie noretu ismesti tuos kvietimus pasibaigus baliui, o ne kaupti juos kad rinktusi dulkes ir vieta uzimtu. ale bet kai su nuotrauka, tai neismesi juk. g.gif

man su nuotraukom nepatinka blush2.gif bet, tie, kuriems tie pakvietimai nieko nereiškia ir sumanys juos mest lauk, tai gal suplėšys prieš mesdami smile.gif ? g.gif na, bent jau aš taip padaryčiau...
Atsakyti
o mes situs isirinkom Elsteroj ar kazkaip nanasiai vadinas), labai malonus aptarnavimas ir pasirinkimas didelis. ir kaip nori uzraso, ir korteliu stalui turi ir dezuciu ar maiseliu saldainems kike tik nori! man ten labai patiko, jie yra Vilniuj, Pilaitej!

o cia tame pakvietime, isitraukia tokia kortele (pakvietimo dydzio), kur viskas uzrasyta. Mums jie labai patiko; taip pat bus uzrasyti musu inicialai

kaina, 5.50lt, o su spauda ir personalizacija (na kad kikevieno vardus uzrasytu), apie 7lt gausis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 06 sausio 2006 - 15:56
O mes kaip tik baigėm kvietimus išdalinti smile.gif Na kažkas minėjo,kad jie niekam nereikalingi, nes daug pinigėlių jiems išleidžiama. Jei jie perkami ar užsakomi spaustuvėse, tai tikrai nemenkos sumelės susidaro,bet jei padaromi pačių, tai visai nedaug pinigėlių išeina ax.gif tada svarbiausia savo laiką paaukoti ir visą fantaziją įjungti. Mes tai kvietimus darėme, tiksliau aš dariau, nes mano brangusis su pieštuku nedraugauja cool.gif Į padarytus-išpieštus kvietimus įklijavome atspausdintą tekstą, kuriame irgi buvo mūsų nuotraukėlės. Ir nemanau, kad tos nuotraukėlės ką nors įpareigos, nes jos buvo įkeltos į dvi viena šalia kitos esančias širdutes, o visas pakvietimo tekstas atspausdintas ant viršaus. Tai gavosi taip, kad tos širdutės su nuotraukomis atsidūrė tarsi antrame plane. Manau, kad pačių padaryti kvietimai svečius informuoja, kad šventė nebus labai prašmatni, oficiali smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiduze: 07 sausio 2006 - 17:41
QUOTE(Vaiduze @ 2006 01 07, 17:39)
Manau, kad pačių padaryti kvietimai svečius informuoja, kad šventė nebus labai prašmatni, oficiali smile.gif

hmm g.gif Nu kazkaip niekad taip nepagalvociau, kad paciu gaminti kvietimai informuoja pie tai kad sbente nebus prasmatni schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti