o koks pats pavietimo tekstas galetu buti? kur gauti pavyzdziu???
QUOTE(Dalia-lialia @ 2005 10 27, 12:55)
Siuo adresu galima pasiziuret ir uzsisakyt ivairiu atviruku, taip pat ir pakvietimu.
www.puseplus.lt
www.puseplus.lt
nelabai isikertu as ten pas juos su kainomis
gal galit kas paaiskint?
QUOTE(laukine @ 2005 11 06, 17:27)
zinai, ir man tai nelabai aisku zadu iki savaitgalio nueiti pas juos ir viska issiaiskinti
QUOTE(tinaa @ 2005 10 28, 14:40)
o kokios kainos?
Kainos priklauso nuo to kokius kvietimus uzsisakai, mes uz 16 kvietimu ir 30 stalo korteliu sumokejom apie 160 lt. Bet cia jau su tekstu, uzrasymu, vokais ir pan. Zodziu beliko tik iteikti sveciams. O stalo korteles kaip ir minejau, jie isdeliojo patys. Mums nieko nereikejo daryti. Kvietmus gali pasiziureti http://elstera.cartalia.com/lt/main/ Tas salonas siuos kvietmus turi ir kainos tokios.
QUOTE(tinaa @ 2005 11 07, 14:30)
zinai, ir man tai nelabai aisku zadu iki savaitgalio nueiti pas juos ir viska issiaiskinti
nius tada lauksim ziniu
as tai vis dar kremtu minti, gal paciai juos gamintis
QUOTE(laukine @ 2005 11 14, 13:07)
apsimelavau gripas uzpuole bet jau tikrai sia savaite kaip nors nuzygiuosiu, PRIZADU
beje, kaip rase spinduliukas, 160 lt uz visa tai manyciau brangoka....kolege dailininke, kaip pasakiau, akis ispute, uz tiek pinigu, ji gali tau vienetinius padaryti, ir kokiu tik panoresi...
O kam reikalingos stalo korteles? Kad sveciai zinotu kur sestis [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
QUOTE(tinaa @ 2005 11 14, 13:11)
apsimelavau gripas uzpuole bet jau tikrai sia savaite kaip nors nuzygiuosiu, PRIZADU
beje, kaip rase spinduliukas, 160 lt uz visa tai manyciau brangoka....kolege dailininke, kaip pasakiau, akis ispute, uz tiek pinigu, ji gali tau vienetinius padaryti, ir kokiu tik panoresi...
buvau nuzygiavus i puseplius pakvietimu paziureti...yra graziu, yra siaip sau yra ir negraziu daugumos pkavietimu, kurie nete demonstruojami jie neturi...kainos nuo 1 lt (panasius centriniame knygyne parduoda) iki 5 lt. ranku darbo...graziu ir originaliu vestuviniu atviruku turi (kaina 5 lt) net nezinau, ka dar papasakoti...yra ivairiu, nuo labai apkrautu blizguciais ir atskuciais iki pakankamai paprastu..
QUOTE(sonatos @ 2005 12 09, 10:09)
O kam reikalingos stalo korteles? Kad sveciai zinotu kur sestis [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
nu taip, jei tau svarbu kas kur sedes ir kad maziau sumaisties butu, kaip jau ateis laikas prie stalo sedeti!
Mes pakvietimus taip pat Elsteroje uzsakinejom. Likau laaabai patenkinta , be to ir kaina mano galva visai padori buvo. Stalo kortelių tai nesidarem, bet dabar galvoju, kad visai geras dalykas. Nors pas mus dideles sumaisties lyg ir nebuvo , bet vis tiek su kortelem butu daugiau tvarkos.
QUOTE(*Knopka* @ 2005 12 15, 17:13)
Mes pakvietimus taip pat Elsteroje uzsakinejom. Likau laaabai patenkinta , be to ir kaina mano galva visai padori buvo. Stalo kortelių tai nesidarem, bet dabar galvoju, kad visai geras dalykas. Nors pas mus dideles sumaisties lyg ir nebuvo , bet vis tiek su kortelem butu daugiau tvarkos.
Ir kiek Jums tie pakvietimai kainavo?
QUOTE(Lenuska03 @ 2005 12 23, 10:57)
Ir kiek Jums tie pakvietimai kainavo?
Na dabar bijau sumeluot, kadangi senokai tas jau buvo bet kazkur apie 130 lt uz berods 50 vnt. Cia pats pakvietimas su spauda + vokas