Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(Cili @ 2005 07 22, 21:18)
niekas cia nesibara, paprasciausiai jei zmogus darosi pats kvietimus, tai dar nereiskia, kad ji negali sau leisti juos nusipirkti jau padarytus  ax.gif

Nu taip as irgi tokios nuomones, ta ir norejau pasakyti.
mes ispradziu ir galvojom uzsakyti, bet poto as nusprendziau pabandyti pati, aisku stiliu nukopijavau.
o siandien anyta mane pagire, sake jai labai musu kvietimas patiko, man buvo labai malonu ta girdeti, ji galvojo kad mes tik teksta irasem, kai pasakiau, kad viska pati dariau, saunuole mane pavadino blush2.gif
draugai irgi labai patenkinti, ar nera taip faina girdeti komplimentus?! ax.gif
Atsakyti
mes vestuvems pakvietimus pirkom "hyper maximoje", kur atviruku pilna bendroje prekyboje (saleje), o uzrasem su kompu, per gera printeri perleidom ir su labai graziu sventisku rastu, o iteikem kam pastu, kam i rankas cool.gif
Atsakyti
schmoll.gif neisejo ikelti, "ziuriu i kniga ir matau spiga" lens.gif nedaeina man kaip cia ikelti nuotrauka doh.gif reiks dar bandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasa_01: 26 liepos 2005 - 01:08
QUOTE(tasa_01 @ 2005 07 26, 00:59)
schmoll.gif neisejo ikelti, "ziuriu i kniga ir matau spiga"  lens.gif  nedaeina man kaip cia ikelti nuotrauka doh.gif reiks dar bandyti

ne taip paprasta cia ikelti ka nors. O naujokams tai is vis neleidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tasa_01 @ 2005 07 26, 01:59)
schmoll.gif neisejo ikelti, "ziuriu i kniga ir matau spiga"  lens.gif  nedaeina man kaip cia ikelti nuotrauka doh.gif reiks dar bandyti

Tai tu pabandyk į www.foto.lt įkelti ir parašyk čia prisijungimo vardą ir slaptažodį mirksiukas.gif
Atsakyti
na bandysiu taip turbut

aisku labain gaila, as ir pati noreciau daug nuotrauku cia pamatyti. bet labai jau cia sudetingai padaryta unsure.gif
Atsakyti
Į www.foto.lt įkėliau savo pakvietimus.
Vardas : KVN
Slaptažodis : KVN
Tik gaila, kad nuotraukoj nesimato, kad vokas perlamutrinis sad.gif . Natūroj jis labai gražiai blizga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KVN @ 2005 07 29, 09:52)
Į www.foto.lt įkėliau savo pakvietimus.
Vardas : KVN
Slaptažodis : KVN
Tik gaila, kad nuotraukoj nesimato, kad vokas perlamutrinis  sad.gif . Natūroj jis labai gražiai blizga  thumbup.gif

Labai grazu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=jolkiss,2005 07 18, 14:20]
[QUOTE]lotuke

gali buti, kad jie irgi is tos Elsteros. Nes as irgi pirmiausia knygyne issirinkau, o paskui netycia suradau ta firma, tai pasirodo, kad ten tokie patys, tik is firmos perkant pigiau.
[/quote]

As tai internete issirinkau pakvietimus ir uzsisakiau telefonu, o paimti vaziavau i firma. Internete parasytos kainos tik paties pakvietimo su voku, o jeigu nori, kad jie uzrasytu tavo isrinktus zodzius, reikia moketi papildomai.
Atsakyti
norėčiau pasiklausti, ar, rašant kvietimus artimiems draugams, reikia kreiptis "Jūs", ar galima ir "Tu", pvz: kviečiame Tave (Jus?).
Ir dar, ar būtina prie vardo prirašyt Gerb. (Brangi, ...), ar galima tiesiog tik vardą?
Ačiū
Atsakyti
maciau pilna tu pakvietimu maximoj, bet cia jau neidomu ir nusibodes variantas be to kiti juos ismeta mums tai dare fotografas is musu nuotrauku labai originaliai gavosi
Atsakyti
mes irgi galvojame darytis patys blush2.gif na jei jau fantazijos pritrūks, tai tada užsisakysim blush2.gif
man tai kilo mintis į pakvietimus įkomponuoti mano pačios išsiuvinėtų darbelių (miniatiūrinių) dar tik šiandien tokia mintis kilo. reiks pabandyt kaip tai galima įgyvendinti g.gif
Atsakyti