Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

QUOTE(tasa_01 @ 2005 07 21, 14:30)
nu matai, mes irgi norime prabangiu vestuviu, mes irgi viska uzsakeme, dekoravima, meniu, personala aptarnauti ir t.t , bet man norejosi kazka tai paciai dar padaryti, aisku labai sunku kai neturi ideju, arba kazkas nesigauna, bet kada graziai iseina ir paciai smagu ir piniga sutaupai.
poto dar ir pasigirti gali ax.gif  blush2.gif

man irgi yra graziausia, kai yra kazkas padaryta paciu jaunavedziu thumbup.gif O ne tai, kad sumoki pinigus ir vsio g.gif
O siaip brangiai padaryti pakvietimai - tai dar ne prabanga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 21, 14:35)
man irgi yra graziausia, kai yra kazkas padaryta paciu jaunavedziu  thumbup.gif  O ne tai, kad sumoki pinigus ir vsio  g.gif 
O siaip brangiai padaryti pakvietimai - tai dar ne prabanga  g.gif

Ne brangiai, o prabangiai! doh.gif Gali ir už 200 Lt pasidaryti visišką beskonybę...
Kai kuriem ir limuzinas atrodo prabanga... doh.gif
Na, man, kai pavyzdžiui patys jaunieji kažką daro, tai kažkaip schmoll.gif Na, man nepatinka... Bet čia kiekvieno asmeninis reikalas.

O šiaip, Cili, mes norėjom tokių kvietimų, galėjom sau tai leisti ir pasidarėm! Ir mums tai nei kiek nebrangu... doh.gif Ir nerealiai gražu ir skoninga... 4u.gif
Atsakyti
o mes prisedrinom pakvietimus prie vestuviu styliaus, nes dabar kai popieriaus pasirinkimas didelis, tai tikrai nera problemu ir visi kvietimai ju isejo kazkur apie 16lt., o ju buvo tai as nebepamenu kazkur apie 30 gal su virs del atsargos buvom pasidare daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2005 07 21, 15:09)
Ne brangiai, o prabangiai! doh.gif Gali ir už 200 Lt pasidaryti visišką beskonybę...
Kai kuriem ir limuzinas atrodo prabanga... doh.gif
Na, man, kai pavyzdžiui patys jaunieji kažką daro, tai kažkaip  schmoll.gif Na, man nepatinka... Bet čia kiekvieno asmeninis reikalas.

O šiaip, Cili, mes norėjom tokių kvietimų, galėjom sau tai leisti ir pasidarėm! Ir mums tai nei kiek nebrangu... doh.gif Ir nerealiai gražu ir skoninga... 4u.gif

nu blyn, vis tiek, as neisivaziduoju koki kvietima man turetu duoti, kad as pagalvociau ne tai kad grazu ar originalu, o kad "va , tos vestuves bus prbangios, ka cia apsirengus g.gif " biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 22, 07:15)
nu blyn, vis tiek, as neisivaziduoju koki kvietima man turetu duoti, kad as pagalvociau ne tai kad grazu ar originalu, o kad  "va , tos vestuves bus prbangios, ka cia apsirengus  g.gifbiggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Matyt, nesi dalyvavusi tokiuose pobūviuose...
Aš tik vieno nesuprantu, kodėl tu čia taip priešiškai nusteikusi prieš tokius kvietimus??? doh.gif
Na, nori - darykis pati, bus tau ir oroginalu, ir gražu, ir pačios padaryta. biggrin.gif
O mes norėjom užsisakyti ir užsisakėm. Nematau čia jokios problemos. Ir gvildenti tą pačią temą "brangu, geriau daryti patiems, bus gražiau ir t.t.", jau nusbodo.

Būk tolerantiškesnė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2005 07 22, 07:19)
Matyt, nesi dalyvavusi tokiuose pobūviuose...
Aš tik vieno nesuprantu, kodėl tu čia taip priešiškai nusteikusi prieš tokius kvietimus??? doh.gif
Na, nori - darykis pati, bus tau ir oroginalu, ir gražu, ir pačios padaryta. biggrin.gif
O mes norėjom užsisakyti ir užsisakėm. Nematau čia jokios problemos. Ir gvildenti tą pačią temą "brangu, geriau daryti patiems, bus gražiau ir t.t.", jau nusbodo.

Būk tolerantiškesnė.  4u.gif

As cia nemoralizuoju tau, kad cia reikejo geriau paciai pasidaryti ir t.t., man tai dzin. Sorry, gal as ne taip supratau, bet labai idomiai isireiskei apie prabanga mirksiukas.gif
Ne mano reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2005 07 21, 11:27)
aciu uz ivertinima  ax.gif  as tai dar zadu padaryt to paties stiliaus padekos laiskelius, kuriuos po vestuviu sveciam issiuntinesiu pastu. Manau, turetu but visai nieko.

oi, o dar ir padeka reikia issiuntineti? pirma kart girdziu, bet aisku butu visai grazu.
o ka ten rasyti?
aciu kad dalyvavote?
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2005 07 22, 11:01)
oi, o dar ir padeka reikia issiuntineti? pirma kart girdziu, bet aisku butu visai grazu.
o ka ten rasyti?
aciu kad dalyvavote?

nu kazkas panasaus. Tai turetu buti padeka sveciams uz gera nuotaika, ju atvykima, bet , aisku, ir uz dovanas 4u.gif Siaip, nesakau, kad butina tai daryti, bet man paciai butu malonu toki gauti.

siaip as pati teksto dar tikrai nesu sugalvojusi, bet manau ka nors pribursiu g.gif
Atsakyti
Idėja su padėka ir man visai patiko 4u.gif
O pačius pakvietimus tai mes darėmės patys. Už popierių, vokus, siūlus, karoliukus, kriauklytes man išėjo apie 130 litų. Daugiausiai pinigėlių išsileido vokams ir lapams, nes jie iš perlamutrinio popieriaus. Atrodo super thumbup.gif Bet nuo pakvietimų liko dar daug visu tu karoliukų, kriauklyčių ir t.t. , tai sakiau taip pat papuošiu svečių korteles ant stalo mirksiukas.gif

Atsakyti
man atrodo nera cia ko bartis, kiekvienam savo, as irgi maciau labai fainus kvietimus galima nupirkti, ir tas kas sau leist gali perka ir saunuoliai!
Galima ir paciai daryti, ziurint koki popieri perki, as irgi kai 60 lapu nupirkau, pagalvojau uz tokia kaina galima buvo ir padarytus kvietimus uzsisakyti.
as nezinau ar pagal musu kvietimus spresti galima kokio stiliaus vestuves bus, tenai mazdaug aprasyta kur ir kaip svesim ir visi sveciai iskarto klause ka apsirengti. ir man atrodo zmones daugiau i teksta ziuri, kaip parasyta.
Atsakyti
Taip as irgi padeka darysiu, bet kiek buvau pati gavus, padeka daugiausiai su nuotrauka daroma, idedat jusu abu dveju vestuvine nuotrauka, galima dar nuotrauka su tuo, kuriam rasot ir tekstas mazdaug: aciu kad dalyvavote vestuvese ir mes labai dekingi uz jusu dovana ir panasiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasa_01 @ 2005 07 22, 14:54)
man atrodo nera cia ko bartis, kiekvienam savo, as irgi maciau labai fainus kvietimus galima nupirkti, ir tas kas sau leist gali perka ir saunuoliai!
Galima ir paciai daryti, ziurint koki popieri perki, as irgi kai 60 lapu nupirkau, pagalvojau uz tokia kaina galima buvo ir padarytus kvietimus uzsisakyti.
as nezinau ar pagal musu kvietimus spresti galima kokio stiliaus vestuves bus, tenai mazdaug aprasyta kur ir kaip svesim ir visi sveciai iskarto klause ka apsirengti. ir man atrodo zmones daugiau i teksta ziuri, kaip parasyta.

niekas cia nesibara, paprasciausiai jei zmogus darosi pats kvietimus, tai dar nereiskia, kad ji negali sau leisti juos nusipirkti jau padarytus ax.gif
Atsakyti