Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai kvietimai

man irgi labai grazu - pakvietimai su jaunavedziu nuotraukomis thumbup.gif
Atsakyti
unsure.gif o maniskis man neleidzia su nuotrakom daryti, sake bus cry.gif perdaug
Atsakyti
Sveikos merginos,
jeigu kam reikia popieriaus kvietimams, tai būtinai apsilankykite "Popieriaus pasaulio" parduotuvėje Vilniuje, Savanorių prospekte (kitoje Cocacola Plaza kino teatro gatvės pusėje). Jie tikrai siūlo labai platų įvairaus popieriaus pasirinkimą. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš tai nusižiūrėjau pakvietimus Akropolyje esančiame knygyne. Ten yra toks katalogėlis prie kasininkės ir išsirinkau man tinkamiausią variantą biggrin.gif O kainos tai įvairios - prasideda nuo 4 Lt.
Atsakyti
As tai labai fainus pakvietimus pirkau Vilniuje, firma Elstera. Ten visokiu gali rasti ir pagal stiliu, ir pagal kaina. Interente gali pasiziureti kainas ir asortimenta. www.elstera.lt Ir aptarnavimas l.geras. mirksiukas.gif
Atsakyti
[QUOTE]lotuke

gali buti, kad jie irgi is tos Elsteros. Nes as irgi pirmiausia knygyne issirinkau, o paskui netycia suradau ta firma, tai pasirodo, kad ten tokie patys, tik is firmos perkant pigiau.
Atsakyti
QUOTE(jolkiss @ 2005 07 18, 14:16)
As tai labai fainus pakvietimus pirkau Vilniuje, firma Elstera. Ten visokiu gali rasti ir pagal stiliu, ir pagal kaina. Interente gali pasiziureti kainas ir asortimenta. www.elstera.lt Ir aptarnavimas l.geras. mirksiukas.gif

o tu pirkai internetu ar yra jų firminė parduotuvė Vilniuje?
Aš kaip suprantu internete galima savo testą parašyti ir pakoreguoti tuos pakvietimus. Tik kainų nelabai suprantu blush2.gif
Atsakyti
nu va, po ilgu bandymu, padariau ir as kvietimus ir stalo korteles.

Jusu vertinimui:
www.foto.lt
kudlius
pupa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 20 liepos 2005 - 13:34
QUOTE(Auksiuke @ 2005 07 20, 13:30)
nu va, po ilgu bandymu, padariau ir as kvietimus ir stalo korteles.

Jusu vertinimui:
www.foto.lt
kudlius
pupa

Šiaip gražūs, bet man truputį per tamsūs vestuvėms. 4u.gif
Aš vakar atsimėiau iš Elsteros kvietimus padarytus. Neapsakomai gražūs. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2005 07 20, 14:37)
Šiaip gražūs, bet man truputį per tamsūs vestuvėms.  4u.gif
Aš vakar atsimėiau iš Elsteros kvietimus padarytus. Neapsakomai gražūs.  thumbup.gif

siaip gyvenime jie sviesesni, nei nuotraukoj

P.S. mano suknele sampanine su bordo rozytem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Austėja @ 2005 07 20, 14:37)
Šiaip gražūs, bet man truputį per tamsūs vestuvėms.  4u.gif
Aš vakar atsimėiau iš Elsteros kvietimus padarytus. Neapsakomai gražūs.  thumbup.gif

kiek tau kainavo pakvietimai ?
Atsakyti
QUOTE(lotuke @ 2005 07 20, 15:06)
kiek tau kainavo pakvietimai ?

cia klausimas kuriai? g.gif
Atsakyti