Įkraunama...
Įkraunama...

Vytintas kumpis

Sveikos,
skaiciau menesi laiko, ir pati nusprendziau padaryti ( ir orai atsalo kaip tik smile.gif )
Vakar pakabinom palepej- parasysiu kaip gausis man blink.gif
Gal nebus prisviles pirmas blynas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 03 04, 08:37)
Sveikos,
skaiciau menesi laiko, ir pati nusprendziau padaryti ( ir orai atsalo kaip tik  smile.gif )
Vakar pakabinom palepej- parasysiu kaip gausis man  blink.gif
Gal nebus prisviles pirmas blynas  blink.gif

Viskas bus OK, pamatysi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as dariau mesyte pagal rusu forume rasta recepta 4u.gif
2 kiaulienos ispjovos
1saukstas druskos,pipiru,ir vidurzemio juros prieskonio misinio pokelis.
mesyte priprieskoniuoti ir paslegus laikyti para kambario temperaturoj,veliau 3 paras saldytuve,isemus is saldytuvo nusausinti servetele,susukti i merliuka ir pakabinti 7-10 dienu ,kad isdziutu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 15 kovo 2010 - 09:51
[quote=Ulė,2010 03 15, 10:51]
Sveikutes 4u.gif
as dariau mesyte pagal rusu forume rasta recepta 4u.gif
2 kiaulienos ispjovos
1saukstas druskos,pipiru,ir vidurzemio juros prieskonio misinio pokelis.
mesyte priprieskoniuoti ir paslegus laikyti para kambario temperaturoj,veliau 3 paras saldytuve,isemus is saldytuvo nusausinti servetele,susukti i merliuka ir pakabinti 7-10 dienu ,kad isdziutu 4u.gif

Oho kaip graziai atrodo.Net seile nutyso.O kur reikia kabinti tas ispjovas?Gyvenu bute tai neipalepiu nei verandu neturiu.Balkone turbut per salta?
Atsakyti
as kabinau kambaryje netoli radiatoriaus,nuo jo iki lentynos atremiau sluotkoti ir ant jo sukabinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 15 kovo 2010 - 10:42
Ankščiau vytindavau šiltai, bet šitoje temutėje perskaičiau patarimus kad geriau vytinti šaltai - nešildomoje patalpoje, man žymiai labiau patinka, mėsa ne išdžiūna, o suvysta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2010 03 15, 12:00)
Ankščiau vytindavau šiltai, bet šitoje temutėje perskaičiau patarimus kad geriau vytinti šaltai - nešildomoje patalpoje, man žymiai labiau patinka, mėsa ne išdžiūna, o suvysta  4u.gif

Tai vat ir klausiu kur bute saltai pakabinti?Nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2010 03 15, 14:39)
Tai vat ir klausiu kur bute saltai pakabinti?Nezinau g.gif

Tai gal rusi turite,as galvoju pabandyti irgi ten vytinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 03 15, 18:11)
Tai gal rusi turite,as galvoju pabandyti irgi ten vytinti  g.gif

Nu tai turiu taip vadinama sklepa,bet kazi ar ten gerai.Labai jau pelesiu smirda.Zinot kaip daugaibutyje buna.Dregna ten,visokie katinai valkiojasi.Nezinau..
Atsakyti
as vytinau siltai,mesyte tikrai neisdziuvo matosi foto,svarbu neperdziovint drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar paklausiu-saldytuve laikyti kokiam inde?Plastikiniam skirtam maistui laikyti,ar seip leksteje,ar dar kur?
Atsakyti
as laikau paprastai lekstej 4u.gif
Atsakyti