[quote=litanita,2007 09 07, 22:30]
[quote=Agniska,2007 08 17, 16:51]
Na papasakosiu,kaip aš darau,nes kaip tik šiuo metu pas mane džiūsta ant lango
Paimu kiaulienos išpjovą ir ją ištrinu druska,pipirais,lauro lapeliais,šašlyko prieskoniais,kiaulienos,nu žodžiu Jūsų vaizduotė manau laki
Taiva,kaip ištrinu visais prieskoniais,tuomet paimu adžikos,panašiai kaip tomatas,tik labai aštrus,ir ištepu išpjovas.Tuomet dvi paras dedu i šaldytuva,kad gerai įsimarinuotų.Po dvieju parų susuku i merliuka,apvynioju stripriu siūlu ir kabinu ant lango,kad džiovintųsi,pas mane jos džiūna nuo 1 iki 2 sav,o po to dedu dviems menesiams i
kamerą,kartais neišlaukiam tai greičiau išsitaukiam,gaunasi puiki
basturma,tik namų sąlygom
[right
O kodel i kamera-
[right]
<{POST_SNAPBACK}>[/right]
[/quote]
O vat kameros tai jau tikrai nereikia
Valiai ugdyti galima sugalvoti kitokiu budu
nebutina produkta gadinti