Įkraunama...
Įkraunama...

Vytintas kumpis

QUOTE(Agniska @ 2008 09 17, 10:08)
Kur yra skersvėjis,arba atsidaro langas smile.gif Dėl manęs galite ir toj pačioj verndoj,bet bus tik į šiukšliadėžę išmesta mėsa mirksiukas.gif

O patalpa turi buti silta ar vesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 09 17, 11:41)
O patalpa turi buti silta ar vesi  blush2.gif

Šiaip vėsi,bet pas mus pvz kai kabo virtuvėj ant lango,tai vistiek nuo maisto gaminimo prišyla,bet kadangi langas atsiveria tai prasivėdina,mama mano dabar aplamai balkone laiko mėsą biggrin.gif
Atsakyti
Ar dabar balkone ne per šalta būtų vytinti kumpį?
Atsakyti
QUOTE(Proza @ 2008 12 15, 18:05)
Ar dabar balkone ne per šalta būtų vytinti kumpį?

Manau,kad per šalta,o svarbiausia saulė ne ta,juk vytinama ant saulutės,tada greičiau viskas vyksta drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=litanita,2007 09 07, 22:30]
[quote=Agniska,2007 08 17, 16:51]
Na papasakosiu,kaip aš darau,nes kaip tik šiuo metu pas mane džiūsta ant lango smile.gif
Paimu kiaulienos išpjovą ir ją ištrinu druska,pipirais,lauro lapeliais,šašlyko prieskoniais,kiaulienos,nu žodžiu Jūsų vaizduotė manau laki biggrin.gif Taiva,kaip ištrinu visais prieskoniais,tuomet paimu adžikos,panašiai kaip tomatas,tik labai aštrus,ir ištepu išpjovas.Tuomet dvi paras dedu i šaldytuva,kad gerai įsimarinuotų.Po dvieju parų susuku i merliuka,apvynioju stripriu siūlu ir kabinu ant lango,kad džiovintųsi,pas mane jos džiūna nuo 1 iki 2 sav,o po to dedu dviems menesiams i kamerą,kartais neišlaukiam tai greičiau išsitaukiam,gaunasi puiki basturma,tik namų sąlygom thumbup.gif
[right g.gif g.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif smile.gif tongue.gif O kodel i kamera-
[right]<{POST_SNAPBACK}>[/right]
[/quote]

O vat kameros tai jau tikrai nereikia schmoll.gif Valiai ugdyti galima sugalvoti kitokiu budu g.gif nebutina produkta gadinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 01 vasario 2009 - 22:46
jmj, man protas neišneša, kur tą mėsą šiuo metų laiku bute gyvenant vytinti doh.gif virtuvėj langų nepridarinėsi, vėdinimo nulis, balkone neįstiklintam apsnigs biggrin.gif įstiklintam vis tiek, matyt, peršalta unsure.gif jūs man jaunai ir kvailai patarkit g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2009 02 13, 01:18)
jmj, man protas neišneša, kur tą mėsą šiuo metų laiku bute gyvenant vytinti doh.gif  virtuvėj langų nepridarinėsi, vėdinimo nulis, balkone neįstiklintam apsnigs biggrin.gif  įstiklintam vis tiek, matyt, peršalta unsure.gif  jūs man jaunai ir kvailai patarkit  g.gif  biggrin.gif

Aš dar neužsiimu laukiu atšilimo, nes sušalt taip galima negyvai, balkone kad ir įstiklintam ir tai sušals į ožio ragą ta mėsa doh.gif doh.gif
Atsakyti
as dabar mesyte ant radiatoriaus pakabinta laikau.labai gerai dziuna tik reik nepatinget truputi pazaist.porai walandu kasdien mesyte pakabinu ant prawerto lango o po to wel ant radiatoriaus zinokit gaunasi liux smile.gif tik seska ir waika reik waikyt nuo raiatoriaus nes wis kazkuris atsikast bando biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif: receptukas
as wytinau jautiena kalakuta ir stirniena iwenu metu
marinawau taip:
stirnienos kumpis,kalakuto file,jautienos kumpis ir paslepsniai.
kepsniu prieskoniai (saldwos),druska,pipirai, raudonas sausas wynas (kad apsemtu puse mesos) (wisi gabalai mesos atskirai sudeti,jautiena wisa kartu).apie 4-5dienas palaikiau marinate saldytuwe.tada susmulkinau cesnaka dejau mairuno kmynu dziuweseliu ir istraukus is marinato (wynas wisas susigeria i mesyte) ir wisus gabalus pawoliojam tam prieskoniu misinyje.iwyniojau i binta ir kabinau ant radiatoriau sawaitei.
o db pasaka,nerealiai skanu biggrin.gif
(ai beja gabaliukai turi but pailgi ir mazdaug 200gr)
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2009 02 27, 11:42)
thumbup.gif: receptukas
as wytinau jautiena kalakuta ir stirniena iwenu metu
marinawau taip:
stirnienos kumpis,kalakuto file,jautienos kumpis ir paslepsniai.
kepsniu prieskoniai (saldwos),druska,pipirai, raudonas sausas wynas (kad apsemtu puse mesos) (wisi gabalai mesos atskirai sudeti,jautiena wisa kartu).apie 4-5dienas palaikiau marinate saldytuwe.tada susmulkinau cesnaka dejau mairuno kmynu dziuweseliu ir istraukus is marinato (wynas wisas susigeria i mesyte) ir wisus gabalus pawoliojam tam prieskoniu misinyje.iwyniojau i binta ir kabinau ant radiatoriau sawaitei.
o db pasaka,nerealiai skanu biggrin.gif
(ai beja gabaliukai turi but pailgi ir mazdaug 200gr)

thumbup.gif
O kiek laiko vytinai ir ar cia zalios mesos gabaliukai po 200gr g.gif
Atsakyti
cia jau issimarinawusios toks sworis (mazdaug).pakabinau sekmadieni o penktadieni jau sutarsem smile.gif bet reik kasdien ziuret kaip dziuna as po 3dienu nuwyniojau binta ir toliau dziowinau.sian sekancia serija sukabinau biggrin.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu, kur dingo is parduotuviu basturma gun_bandana.gif bash.gif
Tapau priklausoma nuo sios mesytes lotuliukas.gif Pirkdavau vos ne kiekviena diena, o viena diena se tau-nera.Visas Kauno maximas apvazinejom.Sakau gal ji negera kokia buvo, kad iseme is apyvartos ar bankrutavo ja gaminanti imone g.gif
Turbut reikes bandyt paciai gamintis,Tik bijau, kad gali nepasisekti ax.gif
Atsakyti