Įkraunama...
Įkraunama...

Vytintas kumpis

QUOTE(Rinesa @ 2011 01 03, 13:57)
Dabar džiūsta antras bandymas iš nugarinės pagal Miškouogos receptą.  ax.gif
Labai ačiū merginai sukūrusiai šitą naudingą temą. 4u.gif

Ne mano ten receptas ax.gif , as tik nuoroda idejau, pagal koki recepta dariau. Paragave namie vytintos mesytes visa seima emesi sito reikalo (mama, mociute ir sese )biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 05, 00:25)
Paragave namie vytintos mesytes visa seima emesi sito reikalo (mama, mociute ir sese  )biggrin.gif

Pas mane tas pats lotuliukas.gif , uzkrieciau visus doh.gif
Atsakyti
na liuks temele thumbup.gif
Atsakyti
Ar galima tokią vytintą mėsytę šaldyti? Kažkur skaičiau, kad tokią mėsą reikėtų per tris savaites suvalgyti. Mes kartais rūkytų žvėrienos dešrų pasidarom, iš karto nesuvalgom, tai aš į kamerą sudedu.
Atsakyti
Vytinta mesa galima saldyti, bet naudos is to tai nera. O ji vytinta, ja galima laikyti, kad ir metus.
Atsakyti
Sveikutes

prisiskaiciau apie tokiu skanestu gamyba ir as artimiausiu laiku bandysiu gaminti !

Nes gatavai pirkti bais brangu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki na musu seimyna jau ragavo MB bandymus thumbup.gif thumbup.gif gavosi super, kad grazi spalvyte gautusi istryne su sojos padazu gavosi sodriai raudona saldytuve laike 4 dienas vytino prie radiatoriaus savaite, druskos 1 kg mesos 1 saukstas.prieskoniai (pipirai,maltas lauro lapas ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 01 05, 00:25)
Ne mano ten receptas  ax.gif , as tik nuoroda idejau, pagal koki recepta dariau. Paragave namie vytintos mesytes visa seima emesi sito reikalo (mama, mociute ir sese  )biggrin.gif

aciukas jms:) musm ir jusu rezeptelis labai tiko
Atsakyti
Viskas, einu vytinti smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif o kur jūs vytinate mėsą tokiu metų laiku, kai naktį jau būna minuso.
Noriu pabndyti vytinti ir gerai vėdinama patalpa būtų balkonas, bes naktį jau šąla tai ir nežinau ką daryti g.gif
Atsakyti
o vasara ar galima vytinti mesyte? ax.gif visdelto visur bus karsta...ar tai tinka tik vesesniems metu laikams? blush2.gif
Atsakyti
as vytinau ir vasara ant radijatoriaus, bet geriau veseni orai, mazesne tikimybe kad mesyte pasigaus kirmeliuku 4u.gif
Atsakyti