Įkraunama...
Įkraunama...

Vytintas kumpis

Darau mesyte pagal si recepta;

http://zaidziamevirt...s-nugarine.html

Gaunasi skaniai. Tik truputi cukraus pamazinau.
Atsakyti
Bandau ir aš. blush2.gif Nusipirkau mėsytės, įtryniau druska ir chmeliu, aptepliojau savos gamybos adžika ir įkišau į šaldytuvą. Dabar lauksiu porą dienų... g.gif
Atsakyti
Kokio dydžio gabalus galima vytinti?
Atsakyti
llliepa, jei perskaitytum visą temą sužinotum, kad merginos vytina įvairius gabalus. Dydis priklauso nuo tavo sąlygų. mirksiukas.gif
Aš, pvz., labai norėčiau viso cielo kumpio su kaulu, bet neturiu nei "aukšto", nei kamino, nes gyvenu bute, todėl tenkinsiuos mažais gabaliukais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu labai jau seile tysa pakaicius... Reiks ir man uzsiimt thumbup.gif
Atsakyti
O kaip aš laukiu kas gausis.... biggrin.gif
Šiandien jau vyniosiu ir kabinsiu. smile.gif
Dar galvoju padaryt pagal miskouogos receptą blush2.gif
Atsakyti
aš kažkada irgi vytinau pagal kelis receptus išpjovą. Geriausias buvo šitas - apipili druska išpjovas (druskos daug kad būtų baltas sluoksnis - per daug nebus) ir nuo savaitės iki dviejų sūdosi. Susidaro skystis tai karts nuo karto išpjovas apverčiam. Beje sūdant gerai uždėti ant mėsos kokią lentutę ir ant jos akmenį, kad prispaustų. Po poros savaičių (aš iškentėjau gal kokias 9 dienas ) traukiam mėsą lauk ir dedam į paprastą vandenį kad ištrauktų nereikalingą druską. Jei gerai pamenu berods mirkom 1-2 paras. Po išimam nusausinam apipilam - aplipdom įvairiais prieskoniais - geriausiai aštriais jei turit chmeli suneli (ir aišku be jokių priedų kad neduotų rūgimo smile.gif kabinam ir laukiam priklausomai nuo aplinkos ir mėsos storio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HoRuS: 23 gruodžio 2010 - 15:18
Sveiki visi, sveikinu sulaukus Sv.Kaledu!

Stai mano skaniestas:
user posted image

user posted image

Vytinasi nuo 2010 11 07, labai jau norisi paragauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2010 12 26, 10:38)
Sveiki visi, sveikinu sulaukus Sv.Kaledu!

Stai mano skaniestas:
user posted image

user posted image

Vytinasi nuo 2010 11 07, labai jau norisi paragauti thumbup.gif

oho gabalėlis čia tokio visam vakarui prie alaus užtektų biggrin.gif
Atsakyti
Cia ne vakarui.... menesiui ko gero uztektu lotuliukas.gif

As taip pat jau antra karta dziovinau ispjova thumbup.gif , liuks gaunas. Vyras tik klausia... na ar liko dar bent gabalelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2010 03 15, 10:51)
Sveikutes 4u.gif
as dariau mesyte pagal rusu forume rasta recepta 4u.gif
2 kiaulienos ispjovos
1saukstas druskos,pipiru,ir vidurzemio juros prieskonio misinio pokelis.
mesyte priprieskoniuoti ir paslegus laikyti para kambario temperaturoj,veliau 3 paras saldytuve,isemus is saldytuvo nusausinti servetele,susukti i merliuka ir pakabinti 7-10 dienu ,kad isdziutu 4u.gif


Dariau pagal jūsų receptuką. Pradžiai kad nesugadint mėsytės pasibandžiau ir pavytinau 1 išpjovą. Tai gavau nuo MB bart, kad tokio skanumo padariau kaip ant juoko biggrin.gif , vienu prisėdimu viską surijo doh.gif Tikrai labai skaniai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
ritat29, gražus "kąsnelis" mirksiukas.gif Bet ilgai laukt reikia.
O mano pirmas bandymas (su adžika) iš paprasto kumpio su kaulu gabaliuko per šventes buvo "patvarkytas", gavosi super skaniai thumbup.gif
Dabar džiūsta antras bandymas iš nugarinės pagal Miškouogos receptą. ax.gif
Labai ačiū merginai sukūrusiai šitą naudingą temą. 4u.gif
Atsakyti