Darau mesyte pagal si recepta;
http://zaidziamevirt...s-nugarine.html
Gaunasi skaniai. Tik truputi cukraus pamazinau.
Bandau ir aš. Nusipirkau mėsytės, įtryniau druska ir chmeliu, aptepliojau savos gamybos adžika ir įkišau į šaldytuvą. Dabar lauksiu porą dienų...
llliepa, jei perskaitytum visą temą sužinotum, kad merginos vytina įvairius gabalus. Dydis priklauso nuo tavo sąlygų.
Aš, pvz., labai norėčiau viso cielo kumpio su kaulu, bet neturiu nei "aukšto", nei kamino, nes gyvenu bute, todėl tenkinsiuos mažais gabaliukais.
Aš, pvz., labai norėčiau viso cielo kumpio su kaulu, bet neturiu nei "aukšto", nei kamino, nes gyvenu bute, todėl tenkinsiuos mažais gabaliukais.
Nu labai jau seile tysa pakaicius... Reiks ir man uzsiimt
O kaip aš laukiu kas gausis....
Šiandien jau vyniosiu ir kabinsiu.
Dar galvoju padaryt pagal miskouogos receptą
Šiandien jau vyniosiu ir kabinsiu.
Dar galvoju padaryt pagal miskouogos receptą
aš kažkada irgi vytinau pagal kelis receptus išpjovą. Geriausias buvo šitas - apipili druska išpjovas (druskos daug kad būtų baltas sluoksnis - per daug nebus) ir nuo savaitės iki dviejų sūdosi. Susidaro skystis tai karts nuo karto išpjovas apverčiam. Beje sūdant gerai uždėti ant mėsos kokią lentutę ir ant jos akmenį, kad prispaustų. Po poros savaičių (aš iškentėjau gal kokias 9 dienas ) traukiam mėsą lauk ir dedam į paprastą vandenį kad ištrauktų nereikalingą druską. Jei gerai pamenu berods mirkom 1-2 paras. Po išimam nusausinam apipilam - aplipdom įvairiais prieskoniais - geriausiai aštriais jei turit chmeli suneli (ir aišku be jokių priedų kad neduotų rūgimo kabinam ir laukiam priklausomai nuo aplinkos ir mėsos storio
Sveiki visi, sveikinu sulaukus Sv.Kaledu!
Stai mano skaniestas:
Vytinasi nuo 2010 11 07, labai jau norisi paragauti
Stai mano skaniestas:
Vytinasi nuo 2010 11 07, labai jau norisi paragauti
QUOTE(ritat29 @ 2010 12 26, 10:38)
Sveiki visi, sveikinu sulaukus Sv.Kaledu!
Stai mano skaniestas:
Vytinasi nuo 2010 11 07, labai jau norisi paragauti
Stai mano skaniestas:
Vytinasi nuo 2010 11 07, labai jau norisi paragauti
oho gabalėlis čia tokio visam vakarui prie alaus užtektų
QUOTE(Ulė @ 2010 03 15, 10:51)
Sveikutes
as dariau mesyte pagal rusu forume rasta recepta
2 kiaulienos ispjovos
1saukstas druskos,pipiru,ir vidurzemio juros prieskonio misinio pokelis.
mesyte priprieskoniuoti ir paslegus laikyti para kambario temperaturoj,veliau 3 paras saldytuve,isemus is saldytuvo nusausinti servetele,susukti i merliuka ir pakabinti 7-10 dienu ,kad isdziutu
as dariau mesyte pagal rusu forume rasta recepta
2 kiaulienos ispjovos
1saukstas druskos,pipiru,ir vidurzemio juros prieskonio misinio pokelis.
mesyte priprieskoniuoti ir paslegus laikyti para kambario temperaturoj,veliau 3 paras saldytuve,isemus is saldytuvo nusausinti servetele,susukti i merliuka ir pakabinti 7-10 dienu ,kad isdziutu
Dariau pagal jūsų receptuką. Pradžiai kad nesugadint mėsytės pasibandžiau ir pavytinau 1 išpjovą. Tai gavau nuo MB bart, kad tokio skanumo padariau kaip ant juoko , vienu prisėdimu viską surijo Tikrai labai skaniai gavosi
ritat29, gražus "kąsnelis" Bet ilgai laukt reikia.
O mano pirmas bandymas (su adžika) iš paprasto kumpio su kaulu gabaliuko per šventes buvo "patvarkytas", gavosi super skaniai
Dabar džiūsta antras bandymas iš nugarinės pagal Miškouogos receptą.
Labai ačiū merginai sukūrusiai šitą naudingą temą.
O mano pirmas bandymas (su adžika) iš paprasto kumpio su kaulu gabaliuko per šventes buvo "patvarkytas", gavosi super skaniai
Dabar džiūsta antras bandymas iš nugarinės pagal Miškouogos receptą.
Labai ačiū merginai sukūrusiai šitą naudingą temą.