



Vytinau dvieju skritingu rusiu marinatu. Viena su vynu, kita su ivairiais prieskoniais. Pries 'dziaunant' vynine mesa apvoliojau zolelese, kita pipiru misinyje. Pastarojo skonis

Muske, 29 Gru 2009 - 11:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Muske, 29 Gru 2009 - 11:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
vytinau
Paaasaka
nebenoresiu jokiu pirkitiniu.
Vytinau dvieju skritingu rusiu marinatu. Viena su vynu, kita su ivairiais prieskoniais. Pries 'dziaunant' vynine mesa apvoliojau zolelese, kita pipiru misinyje. Pastarojo skonis


Vytinau dvieju skritingu rusiu marinatu. Viena su vynu, kita su ivairiais prieskoniais. Pries 'dziaunant' vynine mesa apvoliojau zolelese, kita pipiru misinyje. Pastarojo skonis

O kaip su vynu? Aš su česnaku ir prieskoniais bei pipirais darau. Norėčiau pabandyti su vynu. Kaip darai?

Rubinele, 29 Gru 2009 - 14:16, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Rubinele, 29 Gru 2009 - 14:16, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: O kaip su vynu? Aš su česnaku ir prieskoniais bei pipirais darau. Norėčiau pabandyti su vynu. Kaip darai?

Sioje temoje radau apie toki marinata. Nepasakysiu dabar tik kuriam psl.
I vyna pridejau kvapiuju pipiru, juoduju pipiru, druskos, ciut cukraus, ir kazkodel pagalvojau kad cia tiktu ir gvazdikeliai, tai idejau viena ar du. Palaikiau 3 dienas, pavartydama ryte vakare. Pries 'dziaunant', nuploviau, nusausinau ir apvoliojau zoleliu misinyje, kokiu tik turejau.
Mesyte man skanesne su pipirais (del astrumo), o sitos - su vynu, labai grazi spalva, tokia sooodri sodri

Muske, 30 Gru 2009 - 13:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Muske, 30 Gru 2009 - 13:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sioje temoje radau apie toki marinata. Nepasakysiu dabar tik kuriam psl.
I vyna pridejau kvapiuju pipiru, juoduju pipiru, druskos, ciut cukraus, ir kazkodel pagalvojau kad cia tiktu ir gvazdikeliai, tai idejau viena ar du. Palaikiau 3 dienas, pavartydama ryte vakare. Pries 'dziaunant', nuploviau, nusausinau ir apvoliojau zoleliu misinyje, kokiu tik turejau.
Mesyte man skanesne su pipirais (del astrumo), o sitos - su vynu, labai grazi spalva, tokia sooodri sodribet skonio man ciut smarkesnio noretusi.
I vyna pridejau kvapiuju pipiru, juoduju pipiru, druskos, ciut cukraus, ir kazkodel pagalvojau kad cia tiktu ir gvazdikeliai, tai idejau viena ar du. Palaikiau 3 dienas, pavartydama ryte vakare. Pries 'dziaunant', nuploviau, nusausinau ir apvoliojau zoleliu misinyje, kokiu tik turejau.
Mesyte man skanesne su pipirais (del astrumo), o sitos - su vynu, labai grazi spalva, tokia sooodri sodri

Ačiū tau labai







kruvinoji_meri, 14 Vas 2010 - 19:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
kruvinoji_meri, 14 Vas 2010 - 19:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
As bandziau tas mesos lazdeles vytinti. nu super gavosi. Vos pati galejau patiketi, kad para marinavus uztnka para, nu dvi pavytint prie radiatoriaus. o kas ragavo sake, superrrrr



Papildyta:
dar,mergaites,klausimas del druskos kiekio.koks butu optimalus 1 kg mesos ?

plepe, 18 Vas 2010 - 14:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
plepe, 18 Vas 2010 - 14:24, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
irgi noretusi pabandyti,bet nelabai suprantu ten tos ' dziovinimo irangos' is vieleliu ,iesmuku ir kabliuku.Gal galima butu issamiau?
Papildyta:
dar,mergaites,klausimas del druskos kiekio.koks butu optimalus 1 kg mesos ?


Papildyta:
dar,mergaites,klausimas del druskos kiekio.koks butu optimalus 1 kg mesos ?

Aš daug nededu - kelis valgomuosius šaukštus, na tris-keturis. Gal kitos daugiau deda? Beje, naudojuos vienos forumietės patarimu vytinti šaltai - dar skaniau nei šiltai
