Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl vaiko pašalpos Airijoje

baik tu juokus! as siaip kalbant vien tik apie pasalpa smile.gif tongue.gif vaziuociau kad uzsidirbti, ir ziuriu visas puses
Atsakyti
Labas.Na nemanau kad tau 140 euru per menesi kazka labai pagelbes.O vaikui but su mama manu pats svarbiausias dalykas.Pragyvensi 2 metus ir gausi visas socialines garantijas.
Atsakyti
QUOTE(nierkute @ 2004 11 16, 19:45)
sveika Karolce.as taip pat gyvenu airijoj.gal zinai ar imanoma gauti maternity benefit?as dirbu airijoj 2metus.dekui. smile.gif

jei tiek pradyrbus tikrai gausi, pasiimk forma is social w. uzpildai tu, lapas gp priklauso, darbovietei, iki isejimo i dekretines 4-6 savaites anksciau turi issiust, tuo adresu kur ant formos, gali gaut atgal laisku kad truksta to ano, geriau jiems skambint, nufaksuot, greiciau issiaiskinsi ko truksta, paskaiciuos uz apmokestinamus metus tai siu momentu butu uz 2005 , vidurki, na as gavau 250 i savaite, o pasalpos dabar vaikui, 150 euru i menesi + po 1000 i metus kol vaikui bus 6 metai
Atsakyti
mama is kur tu busi?As is Corko/Airija/
Atsakyti
QUOTE(rududu @ 2006 06 26, 17:46)
mama is kur tu busi?As is Corko/Airija/

jei manes klausiama, tai as salia Dublino, Malahide
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura1115: 27 birželio 2006 - 16:43
Labutis smile.gif
cia visos rasot apie dirbancias mamas , o jei as nedirbu tai ka man niekas pasalpos jokios nemokes?
Atsakyti
QUOTE(bulia @ 2006 06 29, 16:06)
Labutis smile.gif
cia visos rasot apie dirbancias mamas , o jei as nedirbu tai ka man niekas pasalpos jokios nemokes?

menesine pasalpa gausi, ir iki 6 metu po tukstanti, bet tos dekretines vadinamos ne.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laura1115 @ 2006 06 26, 13:54)
jei tiek pradyrbus tikrai gausi, pasiimk forma is social w.  uzpildai tu, lapas gp priklauso, darbovietei, iki isejimo i dekretines 4-6 savaites anksciau turi issiust, tuo adresu kur ant formos, gali gaut atgal laisku kad truksta to ano, geriau jiems skambint, nufaksuot, greiciau issiaiskinsi ko truksta, paskaiciuos uz apmokestinamus metus tai siu momentu butu uz 2005 , vidurki, na as gavau 250 i savaite, o pasalpos dabar vaikui, 150 euru i menesi + po 1000 i metus kol vaikui bus 6 metai

sveika,as taipat esu airijoj gaunu tas vadinamas dekretines nes esu 2 metus isdirbus ir child benefit po 150 i menesi,bet kaip cia del+1000????visai nesuprantu nieks man nesake,o gal zinai kada juos praveda i saskaita,visus iskart ar kaip cia.aciu uz info,labai busiu dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Giorgia @ 2006 06 29, 19:11)
sveika,as taipat esu airijoj gaunu tas vadinamas dekretines nes esu 2 metus isdirbus ir child benefit po 150 i menesi,bet kaip cia del+1000????visai nesuprantu nieks man nesake,o gal zinai kada juos praveda i saskaita,visus iskart ar kaip cia.aciu uz info,labai busiu dekinga.

jei gauni po 150 i menesi, tai taippat perves i saskaita, turetum gaut laiska i namus is ju, perspes, as ir suzinojau anksciau, o laiska gavau neseniai, sius i saskaita kas ketverti, t.y. i metus 4 kartus po 250 euru, iki kol vaikui bus 6 metai, man pirma iplauka tik rugpjuti biggrin.gif na vis sis tas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laura1115 @ 2006 06 30, 08:42)
jei gauni po 150 i menesi, tai taippat perves i saskaita, turetum gaut laiska i namus is ju, perspes, as ir suzinojau anksciau, o laiska gavau neseniai, sius i saskaita kas ketverti, t.y. i metus 4 kartus po 250 euru, iki kol vaikui bus 6 metai, man pirma iplauka tik rugpjuti  biggrin.gif  na vis sis tas  biggrin.gif  biggrin.gif

labai aciu thumbup.gif
Atsakyti
O gal zinot kiek mazdaug laiko uzima visus dokumentus susitvarkyt?Cia viena pazystama atvare tik pasigimdyt , tai sake , kad apie 6men uztruko kol gavo pirmus pinigelius uz vaikuti.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
kaip jūms sekėsi susitvarkyti pašalpas už vaikus, kurie negimę Airijoj? kažkaip diskusijos nutilo , pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti