Man situacija buvo tokia. Maitinau Tutteli tai skanu buvo ir valge labai gerai, bet kazkaip pradejom duoti Aptamil Ha 1. Nu jis kartokas, nes tas Ha duoda kartumo. Mano drauge yra sesele tai ji pasake atvirai taip, kad nuo Tutteli gali buti net ir labai zalias tas sudelis, nes misinukas yra riebus, kaloringas ir jam virskinti yra isskiriama daugiau tulzies. Zodziu sunkesnis jis. O nuo Similaco uzkieteja viduriukai, todel geriau rinktis produktus su prebiotikais. Mes valgom Aptamila ir labai gerai. Pradzioje kakis buvo zalias, bet per 3 dienas susitvarke. Galima duoti ir Aptamil 1 , be Ha. Musu vaikutis neelergiskas bet pradejom su Ha tai pabaigsim o tada duosim Aptamil 1 arba Tutteli. Siaip kai as paklausiau savo ateinancios sesutes, tai mano vaikas klyke nuo to misinuko, nes pilveli pute, o dabar darau taip kaip drauge med. sesuo papasakojo ir kaip pati matau. Juk sesute negyvena kasdien su mumis, tik mamyte gali jausti kas mazyliui tinka o kas ne. Aisku buna ir geru sesuciu, bet man pasitaike tokia sene, kuri liepe net berniuko peliuka atsmaukti ir valyti, dura kazkokia. negalima taip.
The future of art is in a womans face"....