Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(mamaLina @ 2004 06 11, 11:22)
aš primaitinu Tutteli. Labai gardu. Ir kakoja normaliai, ir pilvo nepučia

Mes irgi sita valgom. Mums jis labai thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, man iskilo toks klausimas. Ar visada ruosiate misinukus tik pries pat maitinima ar pasiruosiate daugiau ir laikote saldytuve? Mat parduotuveje perziurejau nemazai misinuku ir tik ant Tutteli ir Similak radau parasyta, kad juos galima laikyti paruostus saldytuve 24-48 val. Ant kitu arba visai nieko neraso arba raso, kad reikia ruosti svieziai. Bet juk nakti taip tingisi... blush-anim-cl.gif2:Kaip darote jus?

Atsakyti
As visad ruosiuosi keleta porciju, ypac is vakaro, kai nezinau kada maze atsikels, tada tik pasildau. Tikrai nieko tokio pasiruost keliems kartams smile.gif
Atsakyti
Mes apie 2 menesius naudojom Tutteli. Siaip viskas kaip ir gerai, ir dukrytei patiko, ir tustinosi kasdien, bet kakutis pasidare kazkoks zalias. Tada gydytoja liepe pakeisti misinuka. Pries savaite pradejom naudoti Similac, bet ir per ta savaite suspejo uzkieteti viduriukai. Siandien mazule tustinosi sunkiai stenedama ir rekdama, ko anksciau niekada nebuvo. Paskambinau sesutei, tai sako reikes vel keisti misinuka. Beje, ji sako, kad jei Tutteli buvo gerai, tai ir grizkit prie jo. Atseit zalios ismatos, jei jos be gleiviu, nieko baisaus. Cia atseit misinuka gal truputi blogiau virskina ir issiskiria daugiau kepenu fermentu. Tai ir nezinau, ar cia grizti prie Tuttelio ar bandyti ka nors kita... g.gif
Atsakyti
Man situacija buvo tokia. Maitinau Tutteli tai skanu buvo ir valge labai gerai, bet kazkaip pradejom duoti Aptamil Ha 1. Nu jis kartokas, nes tas Ha duoda kartumo. Mano drauge yra sesele tai ji pasake atvirai taip, kad nuo Tutteli gali buti net ir labai zalias tas sudelis, nes misinukas yra riebus, kaloringas ir jam virskinti yra isskiriama daugiau tulzies. Zodziu sunkesnis jis. O nuo Similaco uzkieteja viduriukai, todel geriau rinktis produktus su prebiotikais. Mes valgom Aptamila ir labai gerai. Pradzioje kakis buvo zalias, bet per 3 dienas susitvarke. Galima duoti ir Aptamil 1 , be Ha. Musu vaikutis neelergiskas bet pradejom su Ha tai pabaigsim o tada duosim Aptamil 1 arba Tutteli. Siaip kai as paklausiau savo ateinancios sesutes, tai mano vaikas klyke nuo to misinuko, nes pilveli pute, o dabar darau taip kaip drauge med. sesuo papasakojo ir kaip pati matau. Juk sesute negyvena kasdien su mumis, tik mamyte gali jausti kas mazyliui tinka o kas ne. Aisku buna ir geru sesuciu, bet man pasitaike tokia sene, kuri liepe net berniuko peliuka atsmaukti ir valyti, dura kazkokia. negalima taip.
Atsakyti
Siaip tai man visi misinukai smirda blink.gif As tai niekaip nesuprantu kaip Tutteli's gali tikti nuo 0 iki 12 men amziaus vaikams blink.gif Manau kas tinka viskam netinka niekam schmoll.gif Cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Maniske paprasciausiai nevalgo jokiu misinuku, isskyrus Hipp. Spjaudavo soske ir tiek, jai neskanu. Esu isbandzius visus, tai po to tik suniui dziaugsmo, nes turejo visus suesti tongue.gif doh.gif
Atsakyti
Mes valgom tik Hipp, kitus paprasciausiai isspjove ir nevalge, neskanu jai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drambliukas* @ 2005 02 03, 13:20)
Na nezinau ar gali atsirast raudonumas nuo kudikio seiletu kumstuku. Siaip reik pamatyt ta raudonuma. Bet jei jis greit praeina, o vaikas nuolat gauna Milumil misini tai gal ir tikrai nebus alergija, o tiesiog temp kaita kambary ar kazkas panasaus. O ka sako jusu pediatras?

Musu pediatre sako,kad cia nuo pieno baltymo...nuo netinkamo misinuko..bet mes tada jau pirkom APTAMIL HA, specialiai tokiems alergiskiems vaikams, bet viskas tas pats... tai as jau nezinau... Buna dienu, kai visai tie zandukai nebuna raudoni...nezinau jau nuo ko cia... blink.gif
Atsakyti
Angsčiau prisiruošdavau mišiniukų ir laikydavau juos šaldytuve, kad tereikėtų tik pašildyt- mano merginai ypač rytais nebūdavo kantrybės laukt kol pagaminsiu. Visad žiūrėjau kad mišinukas šaldytuve nebūtų ilgiau kaip parą. Kodėl būtent tiek? Todėl, kad ant vaikiškų košelių ir tyrelių parašyta "nelaikyti šaldytuve ilgiau kaip 24 valandas". Manau tas pats galioja ir mišiniukams. Dabar jau valgom košes, tai mišinukų iš angsto neberuošiu, bet būna kai košės išsiverdu daugiau, tai irgi taikau tą pačią vienos paros taisyklę smile.gif
Atsakyti

Nuo Tutteli mums pusdavo pilvuka ir kakutis buvo zalias. Pakeitem i Similaka, tai viduriukai uzkietejo jau po savaites. Dabar bandom Nan 1. Tai dar matysim. g.gif
Atsakyti
Mes pradėjom nuo Hippo- viduriukai žiauriai kietėdavo (nors vyresnėlė užaugo su Hippu ir nebuvo problemų), nuo NAN ir Similaco siaubingai atpylinėjo, Tutelio paprasčiausiai nemėgo- vaipydavosi ir tik paragavusi spjaudavo lauk schmoll.gif Pabandėm Aptamilį ir pasilikom su juo, jis mums thumbup.gif
Atsakyti