Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(simulka @ 2008 02 21, 17:04)
bet, mieloji, ar rasiau, kad roziine taip rase?

Čia tema apie mišinėlius, o ne kas ką rašė ar nerašė mirksiukas.gif Tu vienaip supratai, aš kitaip.
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2008 02 21, 20:51)
Čia tema apie mišinėlius, o ne kas ką rašė ar nerašė  mirksiukas.gif  Tu vienaip supratai, aš kitaip.

tai mieloji, as butent apie misinukus rasiau.
jei turi pretenziju, prasom i az.
Atsakyti
Iš pradžių NAN, paskui pradėjo blogai valgyti, tad pakietėm į Similac Advance thumbup.gif
Atsakyti
O sakykit kiek dabar jusu mazylis suvalgo misinuko?Musu tokio pat amziaus suvalgo 170,drauge sako kad kaip tokiam amziui per daug bet ant misinuko tai tokia norma parasyta.Tai labai ydomu kiek kitu mamu tokio amziaus mazyliai suvalgo. g.gif

Mano mazoji siuo metu misinuko ar mamytes pienuko isvalgo nuo 160 ml (ryte) iki 180 ml (vakare) - 4-5 kartai per diena tongue.gif ir toks valgymo kiekis jau laikosi apie 2 savaites bigsmile.gif o mums rytoj tik 3 menesiukai tongue.gif
Tikrai nemamau kad cia per daug ar per mazai, nes ant kai kuriu misinuku raso kad turi isvalgyti net iki 200 ml
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 02 22, 21:57)
Mano mazoji siuo metu misinuko ar mamytes pienuko isvalgo nuo 160 ml (ryte) iki 180 ml (vakare) - 4-5 kartai per diena  tongue.gif ir toks valgymo kiekis jau laikosi apie 2 savaites  bigsmile.gif o mums rytoj tik 3 menesiukai  tongue.gif
Tikrai nemamau kad cia per daug ar per mazai, nes ant kai kuriu misinuku raso kad turi isvalgyti net iki 200 ml

labas visom_na, maniskis jau nuo 6 men. kasdien per kiekviena walgyma misinuko NAN 2 isgeria po 200 ml
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 02 22, 22:33)
labas visom_na, maniskis jau nuo 6 men. kasdien per kiekviena walgyma misinuko NAN 2 isgeria po 200 ml

NAN2 manau yra sotesnis nei NAN1...todel ir reikia panasaus kiekio skirtingo amziaus leliukams g.gif
Atsakyti
Pokalbius tęskite šioje temoje.
Atsakyti