Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

mazdaug nuo menesio pradejom valgyti NAN 1, kai primaitindavau, tai viskas buvo ok, bet kai pradejau pastoviai tik juo maitint, prasidejo bedos ir su pilvuku ir su berimu... pakeitem i NAN 1 HA, bet jis neskanus kazkoks nei vaikui nei man nepatinka lotuliukas.gif
veliau gerem HIPP 1, lig beria maziau, bet visvien beria, tad dabar perejom prie Aptamil 1, jis turi kazkoki specifini skoni,nelabai patinka vaikuciui, vos isiulau unsure.gif ,bet gal pripras...gaila ismest tik pradeta dideli paka...vistik kainuoja nemazai blink.gif
Atsakyti
na va, antra diena valgom aptamili, lygtai pradejo ji nomaliai valgyt...bet kazkaip nuo jo viduriai suskiyejo...kakoja dabar tokia skysta kosyte...cia nuo misinuko? unsure.gif
gal keist kitu? patarkyt!!!!! blink.gif
Atsakyti
mums tinka tik aptamil..jkai valgerm similac-vaikas ne savo baklsu reke,nan irgi netinka mums unsure.gif
Atsakyti
Mes irgi geriam Aptamil - atradom šį mišinuką po ilgų ieškojimų ir dabar nekeistumėme į jokį kitą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2008 02 19, 19:24)
Mes irgi geriam Aptamil - atradom šį mišinuką po ilgų ieškojimų ir dabar nekeistumėme į jokį kitą biggrin.gif

nesutikciau su visu cia parasiusiu nuomone, kad Aptamil pats geriausias, nes jis brangiausias. bet mano maziukui, jis netiko:(
Atsakyti
Ir mūsų mišinukas dabar Aptamil. Tik nežinau, ar ištikrųju jo kaina atitinka kokybei, jau velniškai brangus.Šiaip mes išbandėme HIPP1 su prebiotikais, bet mažylė nelabai daug jo valgė, matyt dėl jame esančio krakmolo greičiau pasisotino, bet išgerdavi tik apie 60 ml, o 2-jų mėn. kudikuiu tai per mažai, ir blogai tuštinosi. Pakui pabandėme NAN, tas visai nepatiko.

Dabar jau kopias 2,5 savaites valgom Aptamil. Suvalgo dvigubai daugiau nei HIPP, bet vistiek gan sunkiai tuštinasi. Kakuliai žalsvos spalvos, bet ne kieti o kaž kokie tai , kaip putos.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 02 19, 18:29)
nesutikciau su visu cia parasiusiu nuomone, kad Aptamil pats geriausias, nes jis brangiausias. bet mano maziukui, jis netiko:(

O kur aš parašiau, kad jis geriausias, nes brangiausias? Apie kainą išvis net kalba nėjo doh.gif
Atsakyti
Mums visi kiti netiko, o Aptamil tinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 02 19, 19:29)

Jis nera brangus tik jo kiekis dezuteje didesnis nei kitu misinuku uz tai ir brangesnis,jei paskaiciavus kieki kiek kituose misinukuose ir padalinus kaina gaunasi tas pats.
Papildyta:
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 02 19, 11:52)
na va, antra diena valgom aptamili, lygtai pradejo ji nomaliai valgyt...bet kazkaip nuo jo  viduriai suskiyejo...kakoja dabar tokia skysta kosyte...cia nuo misinuko?  unsure.gif
gal keist kitu? patarkyt!!!!!  blink.gif

Mes ir kai pradejome valgyti Aptamili labai daznai pradejom kakot,tai cia viskas normalu,daug kam nuo jo taip buna.Gerai,valosi zarnynas. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(besilaukiantis angelas @ 2008 02 19, 11:52)
na va, antra diena valgom aptamili, lygtai pradejo ji nomaliai valgyt...bet kazkaip nuo jo  viduriai suskiyejo...kakoja dabar tokia skysta kosyte...cia nuo misinuko?  unsure.gif
gal keist kitu? patarkyt!!!!!  blink.gif

O sakykit kiek dabar jusu mazylis suvalgo misinuko?Musu tokio pat amziaus suvalgo 170,drauge sako kad kaip tokiam amziui per daug bet ant misinuko tai tokia norma parasyta.Tai labai ydomu kiek kitu mamu tokio amziaus mazyliai suvalgo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2008 02 20, 14:21)
O kur aš parašiau, kad jis geriausias, nes brangiausias? Apie kainą išvis net kalba nėjo  doh.gif

pala, mieloji, as lyg tais savo pasisakyme neiskyriau tamstos, kad butent tu taip parasei... reik atidziau skaityt
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 02 21, 15:28)
pala, mieloji, as lyg tais savo pasisakyme neiskyriau tamstos, kad butent tu taip parasei... reik atidziau skaityt

Tai, kad pacitavai mano postą, kaip kitaip suprast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2008 02 21, 17:04)
Tai, kad pacitavai mano postą, kaip kitaip suprast?  g.gif

bet, mieloji, ar rasiau, kad roziine taip rase?
Atsakyti