Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(asta sal @ 2008 01 22, 22:45)
mes valgome hiip 2 jau misinuka ir atpilinejame maziausiai is visu kuriuos bandziau, o ir kakojame viena karta arba du kartus i diena biggrin.gif  tik svarbu ruosti kaip parasyta

as siandien pirma karta pabandziau duoti hipp2 misinuka, na jis toks tirstas man pasirode ne kaip kiti, dariau pagal lentele, ar taip ir turi buti? mano vaikui irgi itarima jis sukele nes lb ilgai ragavo o paskui 100 ml siaip taip isgere, na ziuresiu kaip bus toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linusha @ 2008 02 06, 15:24)
as siandien pirma karta pabandziau duoti hipp2 misinuka, na jis toks tirstas man pasirode ne kaip kiti, dariau pagal lentele, ar taip ir turi buti? mano vaikui irgi itarima jis sukele nes lb ilgai ragavo o paskui 100 ml siaip taip isgere, na ziuresiu kaip bus toliau  ax.gif

o as sian su mazium buvau pas odos gyd., nes turi berima, vadinama egzema. Tai kai paklause, kokiu misinuku maitinau savo vaiki, man pasakius, kad nuo mne. laiko gere Hipp PRE, paskui nuo 4 men. _Hipp1, nuo 6 men._Hipp2_taigi, pasirodo, mielos mamytes, kad visa Hipp produkcijos misineliai sukelia alergija.
Mazius mano jau puse men. geria NAN 2. Kol kas viskas gerai.
Atsakyti
Sveikos,mano dukrytei 2men.,mes valgom misinuka APTAMIL,siaip viskas tinka,pilvuko nepucia bet tik va tustinasi tai laaabai daznai,nespeju keisti pampersu.Net nezinau ar cia normalu taip daznai tustintis,gal kurios mamytes vaikutis ir gi valgo aptamili,kaip ju vaikuciai tustinasi?Gal cia jau mums pas gydytoja kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(Meškinija @ 2008 02 03, 17:31)
Labas, mamytės  4u.gif
Ar galima mišinuką daryti su vandeniu, iš anksto pavirintu ir supiltu į termosą?

O kodėl negalima g.gif Aš taip dabar daryt pradėjau, viskas normaliai mirksiukas.gif

QUOTE(simulka @ 2008 02 03, 18:35)

atsakymas Meskenijai_na, nebent kelioneje, tai gali, o siaip kasdien tai nepatartina. Nes termose vanduo neilgai laikos karstas:(

Na gal kaip koks termosas g.gif , supilu ka tik išvirtą vandenį apie 10.30 val. i termosą, karštutėlis būna per visą diena iki pat paskutinio mūsų valgymo 22.30 val., net šaldyti dar reikia smile.gif

QUOTE(erce @ 2008 02 10, 17:25)
Sveikos,mano dukrytei 2men.,mes valgom misinuka APTAMIL,siaip viskas tinka,pilvuko nepucia bet tik va tustinasi tai laaabai daznai,nespeju keisti pampersu.Net nezinau ar cia normalu taip daznai tustintis,gal kurios mamytes vaikutis ir gi valgo aptamili,kaip ju vaikuciai tustinasi?Gal cia jau mums pas gydytoja kreiptis.

Mes kai valgėm Aptamil, tai priešingai buvo, vos pakakodavo, kietino viduriukus, tai per dieną kartą išstenėdavo šaiaip ne taip doh.gif
Atsakyti
mes ir pradejom Aptamil 1 valgyti ir dukryte labai daznai tustintis pradejo. nemanau kad cia kazkas negerai.
Atsakyti
Aciu,nusiraminau,gal ir normalu.
Papildyta:
O sakykit 2men vaikas kiek turetu suvalgyti misinuko,mano suvalgo 170ml. tiek kiek parasyta ant pakelio,drauge sako kad galiu permaitinti nes kai pradejom valgyti misinuka per menesi priaugom 1kg 800gr.dabar sveriam 5kg800gr.
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 02 06, 23:21)
o as sian su mazium buvau pas odos gyd., nes turi berima, vadinama egzema. Tai kai paklause, kokiu misinuku maitinau savo vaiki, man pasakius, kad nuo mne. laiko gere Hipp PRE, paskui nuo 4 men. _Hipp1, nuo 6 men._Hipp2_taigi, pasirodo, mielos mamytes, kad visa Hipp produkcijos misineliai sukelia alergija.
Mazius mano jau puse men. geria NAN 2. Kol kas viskas gerai.

Hipp misinukai netiko ir mums.Geriam NAN HA1.Sis mums labai tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erce @ 2008 02 10, 18:25)

Mano dukrytei tik 1 menuo ir mes valgom Aptamil, bet tustinasi tik 1 karta per para. O gali net 1 karta per 3-4 paras. Ko gero teks kreiptis tau su vaikuciu pas gydytoja. Nepakenks.
Atsakyti
na mums jau greitai 3 menesiukai ir man jau nebeuztenka pienuko ir nusipirkau HIPP 1 ruzava (na mana sveiko maisto parduotuveje rekomendavo g.gif Bet kiek cia paskaiciau tai mamytes nera itin patenkintos HIPP produkcija verysad.gif
iki siol kartais pavartodavome Tutteli skysta misini, bet dabar jau truksta dazniau nei karta i savaite, todel nutariau pabandyti sausa misinuka unsure.gif
patarkit mamytes koks butu pats optimaliausias variantas su misinukais smile.gif na koki isigyti... kiek skaiciau tai NAN giriamas... ar tiesa kad jis geresnis uz HIPP ?
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 02 13, 21:10)
na mums jau greitai 3 menesiukai ir man jau nebeuztenka pienuko ir nusipirkau HIPP 1 ruzava (na mana sveiko maisto parduotuveje rekomendavo  g.gif Bet kiek cia paskaiciau tai mamytes nera itin patenkintos HIPP produkcija  verysad.gif
iki siol kartais pavartodavome Tutteli skysta misini, bet dabar jau truksta dazniau nei karta i savaite, todel nutariau pabandyti sausa misinuka  unsure.gif
patarkit mamytes koks butu pats optimaliausias variantas su misinukais smile.gif na koki isigyti... kiek skaiciau tai NAN giriamas... ar tiesa kad jis geresnis uz HIPP ?

Sunku pasakyti, kuris geriausias. Tiesiog reikia stebeti kudikeli: ar neatpylineja, ar neisberia, ar neuzkietejo viduriukai. Bandyk duoti Hipp, jeigu viskas gerai, galesi maitinti. Nan mums rekomendavo musu gydytoja, bet mums viduriukus jis kietina, todel viena karta dienoje duodu Bifidus misini, kad suskystinti.

Man tai idomu del Nan2 misinio, raso, kad su probiotikais. Tai ka tie probiotikai daro, gal cia kaip gerosios bakterijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetelis: 13 vasario 2008 - 21:50
QUOTE(svetelis @ 2008 02 13, 22:47)
Sunku pasakyti, kuris geriausias. Tiesiog reikia stebeti kudikeli: ar neatpylineja, ar neisberia, ar neuzkietejo viduriukai. Bandyk duoti Hipp, jeigu viskas gerai, galesi maitinti. Nan mums rekomendavo musu gydytoja, bet mums viduriukus jis kietina, todel viena karta dienoje duodu Bifidus misini, kad suskystinti.

Man tai idomu del Nan2 misinio, raso, kad su probiotikais. Tai ka tie probiotikai daro, gal cia kaip gerosios bakterijos?

kadangi man ir buvo idomu, kas tie probiotikai, tai pasidomejau.
imetu ir Jums, mamytes_ citata is
http://www.e-vaistin...ios-bakterijos/

Probiotikai - tai organizmui naudingos bakterijos (“gerosios” bakterijos), kurios pagerina virškinimą ir sustiprina imuninę sistemą. Vartojamuose probiotikų produktuose daugiausia yra dviejų grupių bakterijų: pieno rūgšties bakterijų (Lactobacillen) ir bifidobakterijų (Bifidobacterium). Jų natūraliai yra ir paprastuose rauginto pieno produktuose, tokiuose kaip jogurtas ar kefyras. Kartu kaip probiotikai į maisto produktų sudėtį gali įeiti ir mieliagrybiai. Jie labiau atsparūs skrandžio rūgštims nei bakterijos.

Probiotikams pasiekti žarnyną nėra labai paprasta: skrandžio rūgštys ir kitos virškinimo sultys įprastomis sąlygomis naikina su maistu patenkiančius svetimus mikroorganizmus. Taip pat ir specialiai vartojami probiotikai žarnyno florai yra kaip “naujokai” ir negalės ilgam čia įsitvirtinti (tik keletui savaičių), todėl esant poreikiui juos reikia vartoti reguliariai.

Nors ir neilgam laikui naudingos bakterijos apsigyvena žarnyne, vis gi, savo buvimo metu jos daro teigiamą poveikį sveikatai: palaiko floros pusiausvyrą, slopina žalingų bakterijų augimą, padeda skaidyti maisto medžiagas, skatina B grupės vitaminų gamybą, stimuliuoja imuninę sistemą, aktyvina toksinų bei kitų nereikalingų medžiagų šalinimą iš organizmo. Todėl pagal sveikos mitybos principus kasdien rekomenduojama išgerti stiklinę kefyro ar jogurto.
Atsakyti
QUOTE(erce @ 2008 02 10, 18:25)

Sveiki,as savo suneliui irgi pradejau duoti Aptamil2 nes jam jau 4,5men tai maniskis irgi labai daznai kakoja beveik po kiekvieno maitinimo rolleyes.gif bet gyditoja sake kad cia normalu. Maniskis suvalgo apie 150ml,bet mes jau Aptamil2 valgom jis riebesnis uz aptamil1 todel jo ir maziau suvartoja smile.gif
Atsakyti