Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(Editule @ 2007 07 26, 21:45)
Mamytes, kur jus laikote misinelius?Saldytuve ar kambario temperaturoje? g.gif

misinio miltelius laikau kambary, spinteleje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2007 07 26, 20:45)
Mamytes, kur jus laikote misinelius?Saldytuve ar kambario temperaturoje? g.gif

Kambario temperaturoje.

Norejau pasiteirauti, ar sildote misineli, na jei vaikas iskart nesuvalgo, ar duodate tarkim ta pati po valandos ir pan? Nors ant pakuotes raso, kad tai draudziama, esu girdejus, kad kai kurios sildo.
Atsakyti
QUOTE(little_honey @ 2007 07 27, 16:59)
Kambario temperaturoje.

Norejau pasiteirauti, ar sildote misineli, na jei vaikas iskart nesuvalgo, ar duodate tarkim ta pati po valandos ir pan? Nors ant pakuotes raso, kad tai draudziama, esu girdejus, kad kai kurios sildo.

nepatarciau- ypac dabar, kai karsta, bet koks maistas greitai genda, o cia pienelis... suprantu, gaila lituku, buna ir mano sunelis suvalgo 50 ml is pataisytu 200 blink.gif , bet antram sykiui nelaikau- nenoriu rizikuoti vaiko sveikata, ispilu, kartais pati isgeriu blush2.gif visai nieko thumbup.gif
Atsakyti
As tai nebeduodu likusio misinuko,kiek nesuvalgo iskarto ispilu lauk.
Atsakyti
niu mano mazius jei per valanda nesuvalgo ir tarkim 10min po valandos dar sugalvoja pavalgyti-duodu ta pati... niu o jei jau pusantros valandeles praejo - nebeduodu... Mes valgom APTAMIL , ir tikrai nesiskundziam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa-oga @ 2007 07 27, 17:16)
ispilu, kartais pati isgeriu  blush2.gif  visai nieko  thumbup.gif

blink.gif blush2.gif
mes naudojam similac advance , superinis, ir skonis... thumbup.gif
o va neseniai pabandymui humana kazkoks.. na kaip klijai..bet ziu kad jam patinka.. g.gif ir kaina 13.., ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2004 06 05, 12:48)
Mano dukrelei 3 mėnesiai. Po truputį baiginėjasi pienas. Daug girdėjau apie įvairius pieno mišinukus. Pagrinde apie Similac`ą, kad nuo jo vaikučiui labai kietėja viduriukai. Ką galėtumėte patarti, kokį pieno mišinuką siūlytumėte pabandyti? Girdėjau, kad HIPP neblogas?

Mano mažius alergiškas, tai mišinuką geriam APTAMIL 1 HA. Bet bandėm ir NAN 1HA ir HIPP 1 HA, bet nuo jų bėrimai nemažėjo. Šiaip manau,kad kiekvienam vaikiukui vis kitaip, reikia bandyti ir žiūrėt kas labiau tinka
Atsakyti
QUOTE(breira @ 2007 11 28, 15:45)
Mano mažius alergiškas, tai mišinuką geriam APTAMIL 1 HA. Bet bandėm ir NAN 1HA ir HIPP 1 HA, bet nuo jų bėrimai nemažėjo. Šiaip manau,kad kiekvienam vaikiukui vis kitaip, reikia bandyti ir žiūrėt kas labiau tinka

mus ir nuo visu misineliu antielerginiu bere,tai dabar ISOMIL duodu viskas susitvarke,tik viduriukai uzkietejo doh.gif o tai koki misineli tu dabar duodi?
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
man iskilo toks klausimelis-sunelio diena nebemaitinu,tik nakty...ir tai zadu dar siais metais atjunkyti.apie priezastis nekalbesiu(ne tam si tema skirta),manau jau savo kaip mamos pareiga atlikau-ilgai maitinau,pavargau...ir pienelis jau baigiasi..nebeturiu jegu doh.gif gal galit patarti koki misinuka pirkti 10menesiu pypliui?kadangi iki siol visa laika maitinau pati nieko nesusigaudau tuose milteliuose blink.gif buciau labai dekinga uz patarimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 12 01, 23:08)
sveikos mamytes 4u.gif
man iskilo toks klausimelis-sunelio diena nebemaitinu,tik nakty...ir tai zadu dar siais metais atjunkyti.apie priezastis nekalbesiu(ne tam si tema skirta),manau jau savo kaip mamos pareiga atlikau-ilgai maitinau,pavargau...ir pienelis jau baigiasi..nebeturiu jegu doh.gif gal galit patarti koki misinuka pirkti 10menesiu pypliui?kadangi iki siol visa laika maitinau pati nieko nesusigaudau tuose milteliuose blink.gif buciau labai dekinga uz patarimus drinks_cheers.gif

Cia jau pagal pinigine - galima pabandyti pigesniu, bet as tai dabar duodu Aptamil2, ir toliau duosiu aptamil3, nes ju ir skonis geras, panasus ir Hipp misinelis, kodes sakau pagal pinigine - nes mano viena drauge dabar kai jau vaikiukui daugiau menesiu apie 11 gal, tai jau perka pigesni, o as kazkaip galvoju kad jau pradejau toki tai gal ir dabaigsiu tokiu - pinigu jau neskaiciuoji vienokiu ar kitokiu atveju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juoduke28: 04 gruodžio 2007 - 19:56
QUOTE(juoduke28 @ 2007 12 04, 20:54)
Cia jau pagal pinigine - galima pabandyti pigesniu, bet as tai dabar duodu Aptamil2, ir toliau duosiu aptamil3, nes ju ir skonis geras, panasus ir Hipp misinelis, kodes sakau pagal pinigine - nes mano viena drauge dabar kai jau vaikiukui daugiau menesiu apie 11 gal, tai jau perka pigesni, o as kazkaip galvoju kad jau pradejau toki tai gal ir dabaigsiu tokiu - pinigu jau neskaiciuoji vienokiu ar kitokiu atveju

labai aciu uz patarima,jau issirinkome misinuka 4u.gif tai SIMILAC 6-12men vaikiukams.nezinau kaip del brangumo(man jie pasirode vidutiniski..),bet as pati juos geriau(turiu omeny kai maza buvau biggrin.gif ).beto forume pastebejau dauguma mamyciu ji naudoja drinks_cheers.gif
P.S.vistiek mes ta misinuka tik pora menesiu pagersim,poto ji pakeis pienukas,tai neturetu buti daug islaidu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastone @ 2007 07 27, 14:23)
misinio miltelius laikau kambary, spinteleje  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti