Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(raine @ 2007 07 22, 18:51)
O as nezinojau,kad palaipsniui reikejo,tai davaiu ta riebesni visus kartus doh.gif tai labai viduriukai maziuluiu uzkietejo.Tai dabar bijau duoti to antro aptamil schmoll.gif

o tu po 20ml vandenuko jam kazdien duok ..gal pades sako kai misinukais maitini,patartina duoti vandenuko del viduriuku mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va man atrodo ir mes radom savo misinuka thumbup.gif pradzioj gerem NAN1 pradejo atpilenet pirkom Aptamil1 pradejo fontanu atpilinet ne tik nuo misinuko bet ir MP nes as damaitinu misinukais doh.gif tada pabandem HUMANA AR va nuo pirmo buteliuko vaikas neatpyle thumbup.gif kaku daro bet sakyciau kad biski skystokai ziuresim kaip bus toliau bet pakolkas HUMANA AR tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2007 07 24, 12:57)
o tu po 20ml vandenuko jam kazdien duok ..gal pades  sako kai misinukais maitini,patartina duoti vandenuko del viduriuku mirksiukas.gif

duodu as jam vandenuko,bet kad jis ji negeria savo noru schmoll.gif Jeigu girdau su sauksteliu tai turi sugert,niekur nedings lotuliukas.gif kitaip pajautes skoni,kad ne pienas stumia buteliuka lauk doh.gif
Atsakyti
as tai duodu kokius 2 kartus misinuko, o paskui savo pieno,tai viduriukai kol kas neuzkieteja, tik tirstesni tapo.mano irgi vandens nenori gerti, tai daviau viena syki su cukraus sirupu, tai skanu buvo biggrin.gif bet suzinojau, kad cukrus skatina pilvo putima tai nebeduodu su cukrum.
Atsakyti
Kadangi mes vargstam (kaip ir daugelis) su mišinukais, radau info vertingos apie tai:
http://akev.narod.ru/art/risk.htm
kas skaitot rusiškai, tikra pravers

4u.gif
Atsakyti
Aš šiandien nupirkau NAN HA1 mišinuką, nes nuo Similaco lėliukas po 1,5 paros nekakoja. Pažiūrėsim, gal šitas tiks labiau.
Atsakyti
Mums nuo similac'o irgi nekakodavo virs paros, bandem Hipp Pre, tai viduriukai uzkietedavo, nors ir dazniau reikaliuka atlikinedavo, bet labai sunkiai - vargdavo maziuke. Dabar NAN 1 naudojam, na kolkas neblogai, ir dujos is pilvuko gan gerai iseina. Tikiuosi susitvarkys reikaliukai, nes labai jau su pilvuku vargelio buvo.
Atsakyti
QUOTE(Truta @ 2007 06 30, 19:23)
Sveikos,
galvojau, pasiskaitysiu, ka jus duodat leliukams valgyt ir kaip sekasi, o cia, pas jus, pasirodo, ta pati problema, kaip ir mums - as irgi pradejau nuo Similac'o - uzkietejo viduriai baisiai, tada pabandziau Aptamil1 - is pradziu kaip ir nieko, o antra men eme valgyt po puse normos (70-80 g), tada pabandziau Hipp'a - valge dar maziau. Dabar gydytoja pasiule pabandyt Nan'a, tai baisiai atpylineja, nors viduriai geri. O valgo vistiek labai mazai. Mazajai kruopai 2 men ir savaite, o manlabai neramu, kad tiek mazai valgo - pamesim tuos grazius issiputusius zandukus...  unsure.gif

sveika pas mus buvo tokia problema, patare gydytoja tuteli ir super, zandai jau labai vietoj smile.gif ka ka ir be pastangu.
Atsakyti
Mamytes, kur jus laikote misinelius?Saldytuve ar kambario temperaturoje? g.gif
Atsakyti
Gal kas susidūrėte su Aptamil AR? Aš nelabai suprantu, iki kiek mėn. jį galima duoti. Lietuviškoje instrukcijoje rašo kad lyg iki 6 mėn., bet vokiškoje originalioje instrukcijoje, kiek aš ją suprantu (nelabai daug suprantu, bet skaičius matau smile.gif ), tai rašo, kad iki 4 mėn. Tai taip ir nesuprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2007 07 26, 21:45)
Mamytes, kur jus laikote misinelius?Saldytuve ar kambario temperaturoje? g.gif

Jei turi galvoje miltelius, tai kambario temp.

Mano sūnus valgė Similac - labai kietino vidurius, Bebi - iš pradžių tiko, vėliau irgi kietino, Hipp so probiotikais su laiku labai labai suskystino. Dabar grižom prie Bebi, kol kas viskas normoj, pasitvarkė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 07 27, 01:12)
Gal kas susidūrėte su Aptamil AR? Aš nelabai suprantu, iki kiek mėn. jį galima duoti. Lietuviškoje instrukcijoje rašo kad lyg iki 6 mėn., bet vokiškoje originalioje instrukcijoje, kiek aš ją suprantu (nelabai daug suprantu, bet skaičius matau smile.gif ), tai rašo, kad iki 4 mėn. Tai taip ir nesuprantu  ax.gif

iki 4 mėn
Atsakyti