as irgi turiu klausima del tu misinuku mes dabar geriam NAN1 bet ziauriai atpilineja ir jauciu kad reikia pakeist tik nzn i koki gal kuri gali patart?
Mes taip pat valgome NAN 1 bet mums jis tiko ir patiko. Budavo visko, taip pat atpildavo kartais, bet cia budavo kiti reiskiniai, nekakedieniai ar kt. Gal pirma issiaiskunk priezasti, gal ji kita o ne misinelyje
QUOTE(edita22 @ 2007 07 19, 15:47)
as irgi turiu klausima del tu misinuku mes dabar geriam NAN1 bet ziauriai atpilineja ir jauciu kad reikia pakeist tik nzn i koki gal kuri gali patart?
Laba!
Maniskis valgo Aptamil1 ir pakolkas mums gerai tinka ir neatpylineja
QUOTE(vaivai @ 2007 07 21, 11:14)
Mes išbandėm kelias rūšis, bet tiko Aptamil HA 1, o dabar jau HA2, nuo 4mėn.
Nuo Hipp vėmė, nuo NAN viduriai užkietėjo žiauriai, o šis tiko.
Tik kad pabėrimų jau nėra, tai ateityje bandysim pereiti prie Aptamil2.
Nuo Hipp vėmė, nuo NAN viduriai užkietėjo žiauriai, o šis tiko.
Tik kad pabėrimų jau nėra, tai ateityje bandysim pereiti prie Aptamil2.
O tai kuo skiriasi Aptamil 1 nuo Aptamil HA1 ? Ka tas HA reiskia?
o mano vaikelis valgo Semilac tokioj zalioj skardinej. Is pradziu pabandeme HIpp bet jam neuztekdavo jis vis norejo valgyti. Tai ir perejom prie kito jis gal sotesnis. Ir dabar viskas ok
o gal kas zinot ar hiip misineliams reikia specialaus vandens is vaistines? mano drauge buvo pas gydytoja del kudikio uzkietejusiu viduriu, tai pasake, kad vanduo paprastas vanduo hipp netinka.ar gali taip buti?
mes duodam paprasta virinta is krano ... jokiu specialiu neperkam ir nekieteja viduriai vago super
bet va nz kur hipp2 rasti dideliu pakuociu kaune nusipirkti...
pora sykiu pirkau semper pagamintu valge kuo puikiausiai dabar neradau hipp2 nusipirkau milteliais semperio 4 pak. o ne saukstuko nieko kaip duozuoti? tai per tirstas tai per skystas... parasyta valgomasis saukstas ... bet saukstas saukstui nelygus...
bet va nz kur hipp2 rasti dideliu pakuociu kaune nusipirkti...
pora sykiu pirkau semper pagamintu valge kuo puikiausiai dabar neradau hipp2 nusipirkau milteliais semperio 4 pak. o ne saukstuko nieko kaip duozuoti? tai per tirstas tai per skystas... parasyta valgomasis saukstas ... bet saukstas saukstui nelygus...
QUOTE(Cili @ 2007 07 15, 18:38)
Nuo pusantro menesio mano vaikas valge Aptamil1, bet deja paskutiniu metu labai daug atpylineja, dabar bandom similac
Papildyta:
kad nuo 5 men reikia duoti tik aptamil2
Papildyta:
kad nuo 5 men reikia duoti tik aptamil2
mano vaikas labai apzora-suvalgo iki 170ml budamas pusantro men . mes valgydavom APTAMIL1 ,bet palaipsniui pereinam ant APTAMIL2 (extra hungry) ir gydytojai pataria prie riebesnio misinuko pereiti palaipsniui(viena maitinima viena,kita maitinima kita)tada neuzkieteja viduriukai ir pilvelis apsipranta
Mes geriam aptamil 3
mes geriam tik baby semper