Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

Mes naudojom Similac Advance, jame labiau adaptuotas baltimas. Jokiu nusiskundimu smile.gif
Atsakyti
O mes naudojam NAN2 thumbup.gif mišinukas, kartais nakčiai dar Semper duodu, jisai su košių miltais, tai tirštas ir sotesnis irgi visai neblogas. O iki 6 mėn Similaca naudojom, tai kietėjo viduriukai sad.gif O vyresnysis tik ant Similaco užaugo, taip kad kiekvienas vaikas pats (su mamytės pagalba) turi išsirinkti jam tinkamą, o dėl kokybės, tai manau dabar visi mišiniai labai thumbup.gif
Atsakyti
bandžiau vakar pirmąkart Tutelli duot mažiukei, bet ji iškart pasituštino ir ligtai labiau pilvuką raižė, iškart nemažai atpylė, tai šiandien keičiu į Semper, ligtai gerai.
Pagal ką jūs rinkotės, kurie tiko, kurie ne, kaip supratote g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 03 vasario 2005 - 11:50
Ziurek kaip vaikutis reaguoja smile.gif Jei neraudonuoja zandukai,neuzkieteja viduriukai, neatpilineja labiau nei paprastai tai tikriausia misunukas tinka, bet tai pasimato tik po keliu dienu. Pabandyk Tuteli Gefilus tikrai neblogas. o kiek laiko tavo maziui?
Atsakyti
Na, dar gimdymo namuose pirma dienas kol truko vaikeliui priespienio, reikejo nusipirkti Tutelli, bet jis netiko mano vaikui, nes pradejo skaudeti pilvuka.
Kai jau nustojau maitinti daviau HIPP, bet nuo jo isbere zandukus, tada gydytoja paskyre Aptamil HA (HA yra alergiskiems pieno baltymui vaikams), bet dabar duodu Milumil... Zandukai karts nuo karto paraudonuoja, bet as galvoju, kad si karta ne nuo misinelio...nes labai seilejasi, kisa kumsciukus i burna ir makaluojasi rankomis apie zandukus ir juos nutryna...Nes ryte kai pabunda zandukai nebuna raudoni...
Ka jus manot? Ar gali buti raudoni zandukai del nutrynimo?
Atsakyti
o mes valgo Tuteli Gefilus ir Aptamil. mano princese valgo ta pati misinuka daugiausia 3 kartus is eiles o poto nebeima, tai duodu kita, kai tas atsibosta vel gryztam prie pirmojo ir vel viskas ok. smile.gif tik nezinau ar taip gerai kaitalioti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2005 01 31, 13:46)
TYOKIA KONSULTACIJA GERIAUSIAI GAUTI IS GYDYTOJOS,GALIU TIK INFORMUOT KAD APTAMILAS SU PREBIOTIKAIS,KAS LABAI GERAI MAZYLIO ZARNYNUI,IR TURETU SUMINKSTINT VIDURIUKUS.MES SU TO PROBLEMU NETURIM.GERIAM IRGI APTAMILA,NORS JO TIK PRIMAITINU 2 KART DIENOJ

Austutes mamyte, nu įdomi pas jus situacija...
Mano mažiausiai nebrokavo nei Tuteli, nei Semper ax.gif , tik va, reikia rast, kas tikrai tinka.Beje, mano vaikai ragavę mano pieno sakė, kad Tuteli lygiai toks pat skonis smile.gif
Aš pirmą primaitinėjau Hipp, antrą-Semper, trečiai bandžiau Tuteli, ligtai netiko, tai bandom Semper, vyras nupirko, o ar nebūna Semper su pribiotikais?
Dianna, o kokiu paros metu, kaip paskirstydavai tą primaitinimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 03 vasario 2005 - 12:18
Lengvute, as bandziau hipp-netkao(bere, uzkietejo viduriukai, atpilinejo), bandem Semper- labai pavalgius verkdavo ir riesdavo kojytes, o tutelli Gefilus ir aptamil valgo issisiepusi, viskas gerai bet gal jai atsibostas tas pats skonis ar dar kazkas, kad po poros maitinimu nenori imti ir viskas, o kai duodu kita vel valgo issisiepusi kol neatsibosta. Galvoju gal negerai taip kaitalioti, bet pana jauciasi gearai, neatpila, viduriukai Super. o ka man daryt jei ji taip nori? Bandziau viena diena siulyti tik ta pati misineli, tai puse dienos buvo nevalgius, pilvukas urzge , bet neime!!! as paluzau ir daviau kita.. manau panelei ragiukai dygsta po truputeli smile.gif
Beja pienelio as ir pati turiu bet ji neima nei per kur- tik pamato kruti ir verkia cry.gif nors nekaltino jos-skonis primena ne tuteli, o pasaldinta vandeni cry.gif cry.gif ka padasi..
Atsakyti
Na nezinau ar gali atsirast raudonumas nuo kudikio seiletu kumstuku. Siaip reik pamatyt ta raudonuma. Bet jei jis greit praeina, o vaikas nuolat gauna Milumil misini tai gal ir tikrai nebus alergija, o tiesiog temp kaita kambary ar kazkas panasaus. O ka sako jusu pediatras?
Atsakyti
mano vaikelis labai skirtingai reaguoja i alergiskus produktus.
Nuo pieno produktu mano maiste ji isberia tokiom raudonom demelem, lyg spuogeliais (iskilūs tokie), o nuo kai kuriu vaisiu - tiesiog paraudonuoja žandai.
Atsakyti
[quote=Erika_v,2005 02 02, 12:30]
maniskis gerai valgo ta Aptamil Ha 1; bet kai paragavau pati tai fu koks neskanus, o similacas tai labai skanus. jami jami:)
jei rimtai tai maziukas tustinasi siandien lyg ir normaliai bet kazkaip zalsvai, nesuprantu o ir biski bijau. Kaip jums?
Sveika, as irgi is sausinukiu, primaitinu savo suneli NAN1 HA. Kakutis zalsvas nuo hipoalerginio misinuko, musiskis irgi zalsvai kakoja, as jau klausiau pediatres, sake jis pazaliuoja nuo salycio su oru, svarbiausia, kad vaikas normaliai tustintusi ir neatpylinetu.
Beje, kol mes prisitaikem misinuka, pavargom, todel turiu Aptamil HA, kuris mums netiko, vienas maiselis nepraimtas, galiu padovanoti, nes taip ir stovi.
Parsyk, jei kas, i AZ.
Atsakyti
Ir maniskis valgo MILUMILA, viskas gerai jokiu reakciju smile.gif . O nuo TIUTELIO ir GEFILUS TIUTELIO jis viduriavo ir dar zaliai. HIPPAs taip uzkietino vidurius, kad prireike muiliuko sad.gif .
Atsakyti