Mazaja dar maitinu savo pienuku, bet su pirmuoju buvo daug problemu. Nuo triju menesiu pradejom Aptamil tris paras ligonineje reanimacijoje gulejome, po to ligonineje po truputi perejome prie similac soja misinelio ir viskas buvo gerai. Ir dabar auga sveikas ir tvirats vyras. Tik nemegsta pieno produktu.
mes nuo gimimo valgom misini. pirmas pora sav valgem NAN1, bet keiciau, nes kazko mano vaikui nebuvo jokio sotumo jausmo ryjo ir reke istisai kai neduodavau tada bandem Similaka, bet kaip ir daugeliui uzkietejo stipriai viduriukai. nuo 3 sav valgom Aptamil1, ir viskas .kakas puikus, vaikas sotus ir ramus, taigi mama labai laiminga
labukas, kovinuke!
musu leliai gime ta pacia diena, ir valgo ta pati Aptamil1, taigi pasakysiu, kad as Aptamil2 duosiu nuo ryt. lygiai nuo 3,5 men.
QUOTE(bozele @ 2007 07 04, 12:11)
Labukas visoms!
Gal katra galit pasakyti kada galima duoti APTAMIL 2 misinuka? Dabar valgom APTAMIL 1.
Gal katra galit pasakyti kada galima duoti APTAMIL 2 misinuka? Dabar valgom APTAMIL 1.
labukas, kovinuke!
musu leliai gime ta pacia diena, ir valgo ta pati Aptamil1, taigi pasakysiu, kad as Aptamil2 duosiu nuo ryt. lygiai nuo 3,5 men.
mes pradejom nuo hipp bio, bet labai uzkietejo viduriukai po to pabandem nestle NAN- tai dabar viskas
Laba diena
Skaitau ir stebiuosi, visos rašot, kad nuo Aptamil suskystėja viduriukai Nu mums buvo atvirkščiai, vaikas neprakakodavo. O kai pribrendo reikalas pakeisti HA1 į HA2 iš viso buvo tragedija. Vaikas klykė, pūtė pilvą. Taigi perėjom prie Similac Advance HA1. Dabar liuks su viskuo, valgom, kakojam Ir mišinukas tinka iki 12 mėn, taigi nereiks keitaliot
Man regis 1 yra iki 4 mėn. pažiūrėk, ant dėžutės parašyta būna iki kiek tinka.
Skaitau ir stebiuosi, visos rašot, kad nuo Aptamil suskystėja viduriukai Nu mums buvo atvirkščiai, vaikas neprakakodavo. O kai pribrendo reikalas pakeisti HA1 į HA2 iš viso buvo tragedija. Vaikas klykė, pūtė pilvą. Taigi perėjom prie Similac Advance HA1. Dabar liuks su viskuo, valgom, kakojam Ir mišinukas tinka iki 12 mėn, taigi nereiks keitaliot
Labukas visoms!
Man regis 1 yra iki 4 mėn. pažiūrėk, ant dėžutės parašyta būna iki kiek tinka.
Mes taip pat nuo pirmu dienu valgom ir MP ir Aptamil 1 ir jokoiu bedu (tfu tfu tfu) tikiuos taip pat bus kaip matinsiu vien tik misinuku viduriukai neatsisakys ir neprades pusti pivelio...
Su misinukais labai individualus dalykas ,kas vieneim tinka kitiem visiskai netinka , taip,kad isbandyti turi pati
Su misinukais labai individualus dalykas ,kas vieneim tinka kitiem visiskai netinka , taip,kad isbandyti turi pati
Mes nuo pirmu savaiciu naudojom hipp ha1, pradzioje rodos viskas buvo gerai, bet kol toliau tuo vis prastejo - pute, raize viduriukus, nevirskino misinuko. Pakeitem i nan1 - is karto uzkietejo viduriai ir neprakakojo , vel gryzome prie hippo, bet situacija dar pablogejo. Tuomet keiteme i similac advance1. kol kas rodos neblogai, bet tfu tfu tfu...
QUOTE(gedrime @ 2007 05 11, 11:20)
Del vaikucio tustinimosi kalti ne vien misinukai. Maniskis tebevalgo tik mano pienuka, pirmas pora savaiciu po 5-6sauskelnes per nakti pakeisdavom, o dabar tustinasi tik 1-3k per para.
Dabar vaziuojam namo, tai reikes kartais mamai palikti klecka, todel domiuosi misinukais. Manau aptamil bandysim, pas mus jis populiariausias, ligonineje kur gimdziau tik ji duoda naujagimiams.
Dar hipp populiarus cia. O LT ar yra cow&gate misinuku?
Dabar vaziuojam namo, tai reikes kartais mamai palikti klecka, todel domiuosi misinukais. Manau aptamil bandysim, pas mus jis populiariausias, ligonineje kur gimdziau tik ji duoda naujagimiams.
Dar hipp populiarus cia. O LT ar yra cow&gate misinuku?
deja tokio misinuko nera
Nuo pusantro menesio mano vaikas valge Aptamil1, bet deja paskutiniu metu labai daug atpylineja, dabar bandom similac
Papildyta:
kad nuo 5 men reikia duoti tik aptamil2
Papildyta:
Labukas visoms!
QUOTE(Cili @ 2007 07 15, 19:38)
Nuo pusantro menesio mano vaikas valge Aptamil1, bet deja paskutiniu metu labai daug atpylineja, dabar bandom similac
Papildyta:
Papildyta:
Labuka!
Aciu uz atsakyma