sveikutes,
as maitinau MP 9 menesius. Dabar mums greit 10 menesiu. Isbandziau similac - teko ismesti, nes nevalge, semper - nelabai patiko (pakuciuose nera matavimo saukstelio!?), Hipp2 skanus ir valge, tutteli - pamego ir valge, bet uzvakar nusipirkau milupa MILUMIL3 - jis vaisiu is vaniles skonio... zinot ka... vaikiukas ramiai ismiega visa nakti!!!!!!!!!!!!! misinukas sotus ir skanus. Jo yra 650gr. maitinimu skaicius 2. Jis kainuoja 17 litu, bet turint galvoje, kad jis sotus ir reciau tenka duoti, tai super. Kai maitinau tutteli ar Hipp, tai Matukas keldavosi 3 kartus nakti pavalgyt... mes su vyru jau pavarge ir mes jau fiziskai nebegalim taip daznai naktimis keltis, tai sitas misinukas mums kaip Dievo dovana rimtai... kai nemiegi nuo vaiko gimimo, tai tokie perversmai atrodo kaip stebuklas...
maitinau krutimi tik 2 sav.nebuvo pieno...tai pradejau maitinti misinuku.duodavau Bebi.is pradziu buvo nieko,paskui atpylinet pradejo.nupirkau Aptamil1-atpylinejo,pakeiciau i Aptamil Ar.valge pora sav.dabar nezinau ka daryt,nevalgo.gal per para suvalgo 500-600ml.nupirkau Nan1-atpylineja ir mazai valgo. ka daryt?
QUOTE(natasonok @ 2007 03 10, 22:10)
Mes dabar ragaujame Aptamil Pepti Dukrytej nuo jo nera alergijos pozymiu
o ka pries tai geret,mus alergizuoja ir nuo aptamilha1.
ar patys pasirinkot pepti,ar vedet leliu pas alergologa.
QUOTE(Truta @ 2007 05 01, 13:55)
Merginos, o ka galit patarti: mano maziukei dar tik 2 savaites, maitinu Similac Advance, bet uzkietejo viduriai - stena stena, kol prakakoja viena karta dienoj, nors pacioj pradzioj, kai maitinau savo pienu, kakodavo per kiekviena maitinima ir gydytoja sake, kad tai yra normalu.
Nusipirkau Aptamil 1 dezute, bet kazkur skaiciau, kad ziauriai negerai yra keitaliot maisteli, kad kudikis pripranta, ir jam nera gerai tokie pakeitimai.
Ka manot?
Nusipirkau Aptamil 1 dezute, bet kazkur skaiciau, kad ziauriai negerai yra keitaliot maisteli, kad kudikis pripranta, ir jam nera gerai tokie pakeitimai.
Ka manot?
Kadangi mano mažylei nuo NAN paaštrėjo atopinis dermatitas, keliavom pas gydytojus. Paaiškėjo, kad nieko patarti negali, liepė patiems ieškoti, kas tinka. tai nuo 3 sav iki 2 mėn pakeitėm 3 mišinukus. Dabar valgo Milumil 1, nes nuo Aptamil 1 taaaaip suskystėjo viduriukai, kad, kaip kažkuri čia rašė, net pašutimų atsirado... Milumil 1 irgi skystina, bet ne taip, ir vaikutis ilgai sotus...
Praktiškai nuo pirmos dienos teko primaitinėti mažylę. Pradėjom nuo skysto Tutelli. Patogumo atžvilgiu jis super. Bet...po kokio mėnesio pradėjo berti veiduką ir viduriukai nelemtieji užkietėjo. Tada metėmės prie Hipp su Ha, nepasikeitė situacija, ir dar labai kartus tas mišinys pasirodė Perėjom prie Hipp paprasato. Na padėtis po šio mišinio pagerėjo, bėrimas baigėsi, nes buvo nuo Tutelio, viduriukai normalizavosi. Bet...neilgam Vėl prasidėjo paieškos. Aptamil paragavom, bet po dešimties dienų teko pakeisti, nes viduriukai nei krust. Laimei NAN su HA tiko Iki šiol su juo draugaujam Na viduriukai žali buvo, nes jis su geležiu, bet...spalva nesvarbi, kai viskas vyksta kaip laikrodukas Su HA pasirinkom ne dėl kokių alergijų, tiesiog jis labiau pritaikytas jautriems vaikiukams, tai mes norėjom jais pabūti
O dėl mišinių kaitaliojimo , tai gydytoja mums sakė, kad jei per 10 dienų nepriima organizmas mišinio, jį reikia keisti Sėkmės visoms greičiau suraskit tai, kas geriausia jūsų kruopytėms
O dėl mišinių kaitaliojimo , tai gydytoja mums sakė, kad jei per 10 dienų nepriima organizmas mišinio, jį reikia keisti Sėkmės visoms greičiau suraskit tai, kas geriausia jūsų kruopytėms
Pradejome nuo Similaco, viskas tik uzkietejo viduriukai Tada isbandeme Aptamil. Is pradziu nieko, paskui pradejo atpylineti ir lyg alergizuoti. Pakeiteme i Semper, labai suskystino viduriukus, palaipsniui, kol viena diena pradejo daryti i pampersa dar nebaigus valgyti Gryzome prie Similaco, viskas gerai, tik kartas nuo karto tenka pasteneti
Mes niekaip neprisitaikom misinuko. Pradejom nuo hipp1 kelias dienas viskas buvo gerai, po to pradejo pusti pilva, vaikas rekti, neramiai miegoti. Pabandem tutteli - viena diena viskas ok, kita vel tas pats + zalios ismatos ir atpylinejimas. Pabandem NAN ir vel tas pats kaip su tutteliu. As jau nebesuprantu, ar mano vaikas kazko netoreluoja, ar kas darosi. Ar cia kas karta vis kita misini reiks duot? Niekaip nesuprantu kodel viena diena viskas gerai, o kita prasideda fejerverkai. Gal kuri buvot susidure su tokia situacija?
Mes gerem Aptamil ir Humana, labai gerai jautemes ir su ka...ka viskas
Sveikos,
galvojau, pasiskaitysiu, ka jus duodat leliukams valgyt ir kaip sekasi, o cia, pas jus, pasirodo, ta pati problema, kaip ir mums - as irgi pradejau nuo Similac'o - uzkietejo viduriai baisiai, tada pabandziau Aptamil1 - is pradziu kaip ir nieko, o antra men eme valgyt po puse normos (70-80 g), tada pabandziau Hipp'a - valge dar maziau. Dabar gydytoja pasiule pabandyt Nan'a, tai baisiai atpylineja, nors viduriai geri. O valgo vistiek labai mazai. Mazajai kruopai 2 men ir savaite, o manlabai neramu, kad tiek mazai valgo - pamesim tuos grazius issiputusius zandukus...
galvojau, pasiskaitysiu, ka jus duodat leliukams valgyt ir kaip sekasi, o cia, pas jus, pasirodo, ta pati problema, kaip ir mums - as irgi pradejau nuo Similac'o - uzkietejo viduriai baisiai, tada pabandziau Aptamil1 - is pradziu kaip ir nieko, o antra men eme valgyt po puse normos (70-80 g), tada pabandziau Hipp'a - valge dar maziau. Dabar gydytoja pasiule pabandyt Nan'a, tai baisiai atpylineja, nors viduriai geri. O valgo vistiek labai mazai. Mazajai kruopai 2 men ir savaite, o manlabai neramu, kad tiek mazai valgo - pamesim tuos grazius issiputusius zandukus...
Mes nuo pat gimimo nauduojam Similac'ą ir esam juo patenkinti, nes zuikiui nebuvo jokių problemų.
cia kazkas rase,kad nors vaikas ir ne alergiskas, bet duoda antialergini misinuka bukit atsargus, nes mano maze, kuri siaip jau alergiska pieno baltymui, visai i burna neima normalaus misinio - jis jai per saldus. ogo kiek sauksmo buvo
dabar esu sunerimus, is prekybos, bent jau kaune dingo hipp ha 2, mano merginai - badas. nupirkau humana ha 2 - isbere. tik nesuprantu kodel. aisku,itarimas is karto kilo, nes pienuko skonis toks pats kaip ir neskaidyto pieno baltymo. dabar bandom aptamil ha 2..... taigi, jei kas naudojate humana ha 2 - pas, mane yra nepraimta pakuote
dabar esu sunerimus, is prekybos, bent jau kaune dingo hipp ha 2, mano merginai - badas. nupirkau humana ha 2 - isbere. tik nesuprantu kodel. aisku,itarimas is karto kilo, nes pienuko skonis toks pats kaip ir neskaidyto pieno baltymo. dabar bandom aptamil ha 2..... taigi, jei kas naudojate humana ha 2 - pas, mane yra nepraimta pakuote