mes nuo gimimo vartojom APTAMIL,kai pradejo atpilinet smarkiai vartojom pora menesiu APTAMIL AR,tada buvo ustojus isvis gert piena, isgerdavo po 50ml.daviau parduotuves virinta piena ir kelias dienas pagere vel kazkas atsitiko nebegere tada pabandziau NAN2,nu geria bet jau ne tiek kiek turetu as manau.siuo metu greriam tris kartus piena tai vidurkis iseina,kad isgeria apie 140ml
Merginos, o ka galit patarti: mano maziukei dar tik 2 savaites, maitinu Similac Advance, bet uzkietejo viduriai - stena stena, kol prakakoja viena karta dienoj, nors pacioj pradzioj, kai maitinau savo pienu, kakodavo per kiekviena maitinima ir gydytoja sake, kad tai yra normalu.
Nusipirkau Aptamil 1 dezute, bet kazkur skaiciau, kad ziauriai negerai yra keitaliot maisteli, kad kudikis pripranta, ir jam nera gerai tokie pakeitimai.
Ka manot?
Nusipirkau Aptamil 1 dezute, bet kazkur skaiciau, kad ziauriai negerai yra keitaliot maisteli, kad kudikis pripranta, ir jam nera gerai tokie pakeitimai.
Ka manot?
QUOTE(Truta @ 2007 05 01, 13:55)
Merginos, o ka galit patarti: mano maziukei dar tik 2 savaites, maitinu Similac Advance, bet uzkietejo viduriai - stena stena, kol prakakoja viena karta dienoj, nors pacioj pradzioj, kai maitinau savo pienu, kakodavo per kiekviena maitinima ir gydytoja sake, kad tai yra normalu.
Ka manot?
Ka manot?
mums buvo ta pati beda nuo similaco. dar plius skaudejo pilveli, issuto uzpakaliukas ir vaikas prabusdavo su asarom po miegelio.
man mama aiskino, kad svarbiausia nepakeisti maistelio staiga. reikia keitalioti su kievienu maitinimu, tada speja apsiprasti leliuko skrandukas.
mes valgom milupos milumil1 ir reikalai apsitvarke. tiesa, su tustinimusi irgi keistai. analogiskai kaip ir pas jus, lelyte tustindavosi beveik su kiekvienu maitinimu kol valge vien mano piena, dabar maximum 3 kartus i para. kartais ir 1 tik.
Siandien emiau maitint Aptamil1 - noriai valgo, ziuresiu, kaip su viduriukais.
Mes valgom NAN1 Nuo pat pirmu dienu truko pienuko, tai primaitinau su siuo misinuku, paskui pasibaigus pienukui toliau valgome sita misini
Manyciau, tie misinukai visi daugiau/maziau panasus, tik vaikeliu skrandukai juos arba priima arba nelabai. Arba priima, bet su viduriukais nebuna tvarkoj. Todel, matyt, labai individualu kiekvienam vaikeliui - svarbiausia, pataikyt tinkama misinuka.
Mes naudojom SIMILAC mišinuką, jis mums patiko, jokio šalutinio poveikio nebuvo.
QUOTE(rasras @ 2007 05 03, 11:22)
Mes naudojom SIMILAC mišinuką, jis mums patiko, jokio šalutinio poveikio nebuvo.
Mes geriame nakčiai NAN1 mišinuką
Pakeiciau Similac'a i Aptamil'i - viduriukai lyg ir susitvarke. Bet kazkodel nuo Aptamilio vaikas greiciau isalksta - dazniau valgyt praso, neismiega tiek, kiek ismiegodavo, pavalgius Similac'o.
Idomu, kokia kitu nuomone?
Idomu, kokia kitu nuomone?
QUOTE(En:) @ 2007 05 01, 13:44)
mums buvo ta pati beda nuo similaco. dar plius skaudejo pilveli, issuto uzpakaliukas ir vaikas prabusdavo su asarom po miegelio.
man mama aiskino, kad svarbiausia nepakeisti maistelio staiga. reikia keitalioti su kievienu maitinimu, tada speja apsiprasti leliuko skrandukas.
mes valgom milupos milumil1 ir reikalai apsitvarke. tiesa, su tustinimusi irgi keistai. analogiskai kaip ir pas jus, lelyte tustindavosi beveik su kiekvienu maitinimu kol valge vien mano piena, dabar maximum 3 kartus i para. kartais ir 1 tik.
Del vaikucio tustinimosi kalti ne vien misinukai. Maniskis tebevalgo tik mano pienuka, pirmas pora savaiciu po 5-6sauskelnes per nakti pakeisdavom, o dabar tustinasi tik 1-3k per para.
Dabar vaziuojam namo, tai reikes kartais mamai palikti klecka, todel domiuosi misinukais. Manau aptamil bandysim, pas mus jis populiariausias, ligonineje kur gimdziau tik ji duoda naujagimiams.
Dar hipp populiarus cia. O LT ar yra cow&gate misinuku?
Valgom Hipp mišinuka, mums , jokiu vidurių užketejimu. Hipp su probiotikais reguluoja žarnyno veikla