Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

Sakykit, gal kuri mamyte davet savo vaikiukui Aptamil Pepti MCT?
Mums bedos su misinukais. Melyna Similaca labai atpylinejo, nuo Sililac Advance 1 uzkietejo viduriukai, nuo Aptamil 1 labai stipriai pute pilvukus, perejoj prie NAN HA 1, tai vel atpylinejo fontanais. Tada bandem Aptamil AR - nevalgo, klykia, muistosi...per sunkiai gal traukti mano mergytems g.gif Tai gyd. liepe nusipirkti Aptamil Pepti MCT pavartoti kelias dienas ir vel prie paprasto Aptamilo grizti. Ar taip kas daret? Kas cia per ciudas tas Pepti? g.gif Ir dar kaina jo blink.gif be 11 centu 40Lt viena skarbonke...o pas mane tai dvynes doh.gif Bandysiu vakare ta naujaji duot, nes jau varo i nevilti maito paieskos.
Savo pieno neturiu sad.gif
Atsakyti
Aptamil AR yra tirštesnis,todėl skylutė buteliuke turėtų būti didesnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes dabar ragaujame Aptamil Pepti smile.gif Dukrytej nuo jo nera alergijos pozymiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2007 02 07, 22:38)
Dar toki klausimuka turiu - ar labai blogai, jei paruosciau misinius su labai karstu vandeniu ir ideciau kokioms 5val i termokrepsi? Tada nereiktu per kita maitinima jo sildyti jokiom mikrobangej ir vaiku nereiktu klykinti alkanu unsure.gif

Man vaikų ligoninės gydytojai sakė, kad paruoštas mišinukas savo maistines savybes praranda jau po 40 minučių. Kadangi manoji labai lėtai valgo, tai aš geriau ruošiu po mažiau, bet kelis kartus. Tiksliau, ruošiau, nes dabar perėjome prie klijukų, kadangi mišinukai (o išbandėme jų irgi nemažai) užkniso juodai. Dabar valgo skaniai. jei mišinuko suvalgydavo kokius 50 ml, tai klijuko - 150. Tik nekakoja kol kas trečia diena. Pamatysime toliau...
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2007 03 12, 17:55)
Man vaikų ligoninės gydytojai sakė, kad paruoštas mišinukas savo maistines savybes praranda jau po 40 minučių. Kadangi manoji labai lėtai valgo, tai aš geriau ruošiu po mažiau, bet kelis kartus. Tiksliau, ruošiau, nes dabar perėjome prie klijukų, kadangi mišinukai (o išbandėme jų irgi nemažai) užkniso juodai. Dabar valgo skaniai. jei mišinuko suvalgydavo kokius 50 ml, tai klijuko - 150. Tik nekakoja kol kas trečia diena. Pamatysime toliau...

Na nežinau ar klijukai išeitis g.gif Juk jie savo maistine verte nieko verti g.gif ,na bet turbūt kiekviena mama žino ką vaikui duoda ir kaip vaikas į tai reaguoja.O mes valgom Milumil 3 ir viskas thumbup.gif thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2007 03 12, 18:39)
Na nežinau ar klijukai išeitis  g.gif Juk jie savo maistine verte nieko verti 

Na, kakų jau padarė smile.gif
Dėl maistinės vertės, tai sutinku, kad mišinukai turi daug vitaminų ir visko, ko reikia. Bet jei vaikas jų nesuvalgo pakankamai, tai irgi nieko negauna. Mano vaikukui nuo nevalgymo net kraujas nusilpo. Taip kad duodama klijukus nieko neprarandu. Beje, dabar ir krūtį mergytė intensyviau žinda (nes kad ir nepakankamai, bet turiu ir savo pienuko). Klijukai mums kol kas irgi eksperimentinis etapas. Pradėkjome nuo šeštadienio. Matysime toliau. Beje, kadangi jie tikrai nepatenkina visų kūdikio mitybos poreikių, tai jau reikės ir apie košytę ar kitą maistelį pagalvoti.
Atsakyti
O mes va NAN11 bandom keisti i Aptamil 1, nes nuo pirmojo kietejo viduriukai. Vaikas labai stenejo, kakojo karta dienoj (ne be mano pagalbos) tokiom plastelininem spirom.
Dabar nuo Aptamilio biski paleisti viduriukai. Nezinau ko griebtis. Plius vaikas atpylineja, nenoriai valgo, staiga pabunda klykdamas (matyt raizo pilvuka). Gal darau klaida? Patarkit ka nors.
Atsakyti
QUOTE(BiteRite @ 2007 03 13, 13:07)
Dabar nuo Aptamilio biski paleisti viduriukai. Nezinau ko griebtis. Plius vaikas atpylineja, nenoriai valgo, staiga pabunda klykdamas (matyt raizo pilvuka). Gal darau klaida? Patarkit ka nors.

Paleisti viduriukai yra normalu, ant Aptamilio pakuotės yra apie tai parašyta mirksiukas.gif

O gal pabandyk dar kitokį mišinuką?

Mes tai nuo pat gimimo geriam Aptamil ir tik vienu metu vaikas buvo pradėjęs atpylinėti, tai pediatrė patarė sumažinti porcijas ir po savaitės atpylinėjimai baigėsi, o po dar kurio laiko vaikas vėl grįžo prie savo įprastinių porcijų, bet jau nebeatpylinėjo. Nežinau, ar tai tiesa, bet pasak mūsų pediatrės, mažyliai, kurie nuo gimimo matinami mišinukais, gali pradėti atpylinėti kažkur apie 4 mėnesį, nes tada mažyliai iš leliukų "virsta" į kūdikius ir pas juos tvarkosi visas žarnynas, todėl tuo laikotarpiu įprastinės porcijos gali būti per didelės. Kiek yra tiesos tokiuose pamąstymuose sunku pasakyti, bet mums, atrodo, kad taip ir buvo.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2007 03 12, 20:02)
Na, kakų jau padarė smile.gif
Dėl maistinės vertės, tai sutinku, kad mišinukai turi daug vitaminų ir visko, ko reikia. Bet jei vaikas jų nesuvalgo pakankamai, tai irgi nieko negauna. Mano vaikukui nuo nevalgymo net kraujas nusilpo. Taip kad duodama klijukus nieko neprarandu. Beje, dabar ir krūtį mergytė intensyviau žinda (nes kad ir nepakankamai, bet turiu ir savo pienuko). Klijukai mums kol kas irgi eksperimentinis etapas. Pradėkjome nuo šeštadienio. Matysime toliau. Beje, kadangi jie tikrai nepatenkina visų kūdikio mitybos poreikių, tai jau reikės ir apie košytę ar kitą maistelį pagalvoti.

Na jeigu dar ir mamos pienuko vaikutis gauna tada kitaip... ax.gif Bet vistiek tau nepavydžiu su tais klijukais tokia terlionė... g.gif o su košytėm tai jo,tada vaikutis tikrai bus daug labiau pavalgęs.Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mes nuo pirmu dienu geriam MILUPA misineli, net nebandziau i koki kita keist, nes ir viduriukai geri, ir pasisotina vaikas
Atsakyti
as pradejau duoti HIPP
Atsakyti
Mes dabar vartojam Milupa Pepti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natasonok: 23 balandžio 2007 - 19:30