Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(polonia @ 2007 01 04, 01:14)
Mamos, ka daryt, kai kudikis nevalgo misinio su prebiotikais( Bebilon Pepti)?
Jis aisku smirda, kaip sunu maistas,  verysad.gif bet vaikui alergija karves baltymui( pries tai gere Nan 1), tad tik hidrolizuotu isrugu baltymu misini gali valgyti.
Gal kas turejo tokia situacija?

Gal tada būtų galima duoti mišinuką su su soja, jeigu jie dar neišimti iš apyvartos.
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2007 01 02, 23:00)
Sveikos, mamytes. Mano maziukui tik trys savaites, bet tenka ji primaitinti misineliu, nes mano pienelio mazyliui per maza. Duodame aptamil 1, bet va pradejau mastyti, ar nevertetu pabandyti duoti koki kita misinuka, mat kakoja jis kartais net reciau nei karta per para. Be to, vis stena, tai toks ispudis, kad jam tiesiog neiseina pakakoti. Matau, kaip maziukas kankinasi ir labai jo gaila sad.gif Gal cia reiskia, kad jam uzkieteje viduriukai ir vertetu koki kita misinuka pabandyti? Ka patartumet??? Labai lauksiu jusu patarimu.

Mes valgom Hipp,viduriukai visada buvo kieti.Vienu metu buvau pakeitusi į Aptamil,nuo jo pradžioj viduriukai susitvarkė,o vėliau net viduriuot pradėjo...Todėl vėl gryžom prie Hippo.Esu girdėjusi,kad kaip tik,kad Aptamil normalizuoja,siūlau palaukti ir savaime susinormalizuos.Sėkmės jums thumbup.gif
Atsakyti
mišinuką geriam nuo 2 sav cray.gif iš pradžių TUTTELI, bet užkietėjo viduriukai schmoll.gif pakeičiau į HIPP-baisiai išbėrė schmoll.gif tada APTAMIL-ir tiko, ir patiko bigsmile.gif bet nesenai pakeičiau į NAN2... irgi tiko ir patiko bigsmile.gif
Atsakyti
mums labiausiai tiko hipp mišinukai
Atsakyti
mes isbandem: aptamil soja1 - labai kietejo viduriukai , hipp - man nepatiko , nes susidaro gumuliukai ir kemsasi soske , reikia labai gerai isplakti , mums geriausias - milumil1 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2007 01 03, 00:00)
Sveikos, mamytes. Mano maziukui tik trys savaites, bet tenka ji primaitinti misineliu, nes mano pienelio mazyliui per maza. Duodame aptamil 1, bet va pradejau mastyti, ar nevertetu pabandyti duoti koki kita misinuka, mat kakoja jis kartais net reciau nei karta per para. Be to, vis stena, tai toks ispudis, kad jam tiesiog neiseina pakakoti. Matau, kaip maziukas kankinasi ir labai jo gaila sad.gif Gal cia reiskia, kad jam uzkieteje viduriukai ir vertetu koki kita misinuka pabandyti? Ka patartumet??? Labai lauksiu jusu patarimu.

Sveika,nuo Aptamil mano lialyte irgi stenedavo,gaila ir jokynga buvo ziuret.Siulau pameginti Semper,mums jau 5 men.beveik,viskas susitvarke thumbup.gif ir skanesnis jis daug,manau nenusivylsi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif
Mes irgi su misinukais kankinames, niekaip negalime tinkamo surasti verysad.gif
Kadangi pieno turiu per mazai, tai 4k.dienoj maitinu nutrauktu pienu, o kitus 4k.misinuku.Nuo HippPre viduriukai buvo kaip molis,tai pakeiciau i Aptamil1,is karto susitvarke,isgereme gal 3 pakuotes ir vaika pradejo berti doh.gif Gydytojas patare pereiti prie Aptamil HA1,bet bere ir toliau.Galvoju,gal as ka nors suvalgiau ir nuo mano pieno alergija gavosi,o tada pabandziau Tutteli1,po dienos berimu sumazejo smile.gif Bet nenoriai valgo vaikas ta misini ir atpilyneja,neskanus jis jam ir riebus labai verysad.gif Mano pieno tai gali net 150ml isgerti,o Tutteli 90ml ir tai vos vos unsure.gif
Nesuprantu mamyciu,kurios misinius siaip kaitalioja,raso,kad tiko,bet bande ir dar visokius.Kam?! As tai noriu nors viena atrasti,kad tiktu ir vaikas nesikankintu. Vyras siandien nupirko Similac,bandysim laime,reikia bandyti,nes vaikai labai skirtingai misinius priima,tai joks daktaras tiksliai nepasakys,koki naudoti.Dar skaiciau apie baltarusiska Tonus1,jei ka,tai ir ji teks bandyti,tik nezinau,kur Kaune jo galima butu gauti g.gif
Atsakyti
Ar jusu maziukams kietejo viduriukai nuo Similac Advance 1 misinio? Mano kruopoms eina 4-t savaitele. 3sav. gulejom ligoninej, neisnesiotuku skyriuje ir mus ten maitino Similac misinuku su raudonu dangteliu. Israsant namo gydytoja patare maitinti Similac Advance 1 (su zaliu dangteliu). Ligoninej kruopos kakodavo skystai geltonai su grudeliais ir per para apie 6 kartus pristumdavo, o namie vos 1 karta ir tokia konsistencija kaip plastilinas unsure.gif kaip suprantu, cia kieteja viduriukai mazems ir kaltas misinys unsure.gif
Nzn ka daryti...uzsipirkau kaip durne to zalio misinio, bet gal reikia grizti prie to paprastesnio similaco? Ar labai skiriasi sudetimi ir skoniu Similacas zalioj ir raudonoj dezutej? Ta zaliaji lygtais geriau valgo g.gif
Atsakyti
As antra diena bandau duoti leliui Similaca (melynas dangtelis), kadangi skaiciau,kad nuo jo gali kieteti viduriukai,tai duodu ir pankoliu arbatos atsigerti.Kolkas kakoja skystai pora kartu per diena.Bet as dar ir savo pieno duodu,tai nezinau,kaip butu jeigu vien tik misini valgytu.
Atsakyti
Maniškis nuo 5 mėnesių geria Similac Advance. Iš pradžių žaliu dangteliu, dabar - mėlynu. Nepastebėjau, kad viduriai kietėtų. Paskutiniu metu kietoki, bet tikrai ne nuo mišinuko. Nes mišinuką geriam jau 4 mėnesiai. Nuo kažkokio maisto, tik neatseju nuo kokio g.gif
Atsakyti
Atiduosiu misinuko similac advance (zalias dangtelis) tris skardines. Randames Vilniuj. Jeigu ka domina- az. Mano mazei jis netiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joalin: 16 sausio 2007 - 17:04
Mes tai kažkaip pripažįstam geriausiai SEMPER. Pradėjom vėlai (gal nuo kokių 7-8 mėn.) ir tik kaip gėrimuką prie pusryčių ir vakarienės košių 4u.gif
Hipp negėrėm schmoll.gif Kitų nebandėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaliaG: 16 sausio 2007 - 19:18