Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(Sypsne @ 2006 12 31, 00:22)
mes nuo antro menesio maitinom aptamil, ir budamas tokio amziaus jau suvalgydavo apie 120ml kas 3h..uztekdavo,nes naktimis jau nebesikeldavo. be ant kiekvienos pakuotes parasytas kudikio amzius ir rekomenduojamas misinuko kiekis ir kiek kartu per diena.. be to jei mazyle geros nuotaikos,sypsosi ir auga, vadinasi viskas gerai smile.gif

Mes lygiai taip pat. Jei vaikutis ramus, vadinasi jam to pakanka. Man kai pienas baiginejosi as nakti maitindavau pati, nes tada man neissibudindavo leliukas, o diena misinuku. Netrukus jau nebesikeldavo visiskai naktimis, tai buvo 3 menesiu.
Atsakyti
QUOTE(daiva.k @ 2006 12 30, 23:13)
maitinau krutimi, bet prieš dvi savaites pienas baigėsi ir iš ligoninės parsivežus po kelių dienų damaitindavau aptamiku

g.gif Bandyk jai duoti daugiau aptamil
Atsakyti
Sveikos mamytes,prasysiu jusu patarimu,nes jau einu is proto,nezinau kaip padeti savo mergytei,jai 2,5men.,kamuoja stiprus pilvo skausmai,valgem Hipp pre misineli,po to Hipp ha1,po to Aptamil pepti,Aptamil low lactose,niekas nepadeda,nei Pankilio arbatele,nei espumizansas,nezinau jau koki misineli duoti,pabandziau dabar Tutteli,tas pats verysad.gif ,gal kam taip buvo?
Atsakyti
Sveikutes merginos,

Su Naujais 2007 !!!!

Gal galit man paaiskint kuo skiriasi Aptamil 1 nuo Aptamil Low Lactose? As jau visai susipainiojau tarp tu misineliu doh.gif
Atsakyti
sveikos su naujaisiais!!!!

norėjau pasiteirauti kuo skiriasi paprastas similac nuo similac advansed?
Atsakyti
QUOTE(iliona @ 2007 01 01, 17:41)
Sveikutes merginos,

Su Naujais 2007 !!!!

Gal galit man paaiskint kuo skiriasi Aptamil 1 nuo Aptamil Low Lactose? As jau visai susipainiojau tarp tu misineliu doh.gif

APtamil 1- yra paprastas,su proboitikais mišinelis,o Aptamil Low Lactose- yra misinelis be laktozes,jis skirtas tiems vaikams kurie turi virskinimo problemu...
Atsakyti
Sveikos mamytes, mes valgom aptamil 1 ir mums labai tinka jis.
Atsakyti
mes pati pirma misinuka valgem Hipp, bet po poros dienu pradejo fontanu atpylineti, tai pakeiciau i Aptamil.jam labai patiko ir nustojo atpylineti.tiesa,bandem dar ir tuteli,bet i burna net nenorejo imti.
Atsakyti
Mes isbandem 3 misinukus, ir apsistojom ties Aptamilu, nes Nestle net i burna neimdavo, o Nutriben gere, bet nelabai noriai.
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Mano maziukui tik trys savaites, bet tenka ji primaitinti misineliu, nes mano pienelio mazyliui per maza. Duodame aptamil 1, bet va pradejau mastyti, ar nevertetu pabandyti duoti koki kita misinuka, mat kakoja jis kartais net reciau nei karta per para. Be to, vis stena, tai toks ispudis, kad jam tiesiog neiseina pakakoti. Matau, kaip maziukas kankinasi ir labai jo gaila sad.gif Gal cia reiskia, kad jam uzkieteje viduriukai ir vertetu koki kita misinuka pabandyti? Ka patartumet??? Labai lauksiu jusu patarimu.
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2007 01 02, 23:00)
Sveikos, mamytes. Mano maziukui tik trys savaites, bet tenka ji primaitinti misineliu, nes mano pienelio mazyliui per maza. Duodame aptamil 1, bet va pradejau mastyti, ar nevertetu pabandyti duoti koki kita misinuka, mat kakoja jis kartais net reciau nei karta per para. Be to, vis stena, tai toks ispudis, kad jam tiesiog neiseina pakakoti. Matau, kaip maziukas kankinasi ir labai jo gaila sad.gif Gal cia reiskia, kad jam uzkieteje viduriukai ir vertetu koki kita misinuka pabandyti? Ka patartumet??? Labai lauksiu jusu patarimu.

Jei dar maitini savo pienuku tai siulyciau misineli HIPP pre,jis skirtas damaitinimui,bet siaip dar neblogas ir Tuttelis,man gyd.ji rekomendavo,jis praturtintas prebiotikais,gelezimi ir jodu ir siaip yra labai skanus biggrin.gif
Atsakyti
Mamos, ka daryt, kai kudikis nevalgo misinio su prebiotikais( Bebilon Pepti)?
Jis aisku smirda, kaip sunu maistas, verysad.gif bet vaikui alergija karves baltymui( pries tai gere Nan 1), tad tik hidrolizuotu isrugu baltymu misini gali valgyti.
Gal kas turejo tokia situacija?
Atsakyti