Mes irgi nuo 1men. pradejom maitintis NAN HA1, bet nuo jo viduriavom. Tada bandem SIMILAC ADVANCE lyg ir tiko, bet susisuko galva ir ji pakeitem i APTAMIL(geruju bakteriju uzsimanem). Nuo jo vaikas kankinosi 2savaites kol galiausiai visai nustojo valgyt ir teko kreiptis i gyditojus, kuri patare vel grysti prie SIMILAKO. Tai dar ir dabar ji vartojam.
QUOTE(ELIJA2006 @ 2006 12 16, 13:43)
Iki 6-7men.daugmas visi kudikiai atpilineja.Nepergyvenk iki 7men.viskas susitvarkys!Sakau is patirties,ir teko apie tai skaityti,pati irgi tokia problema turejau! Kantrybes!
bet mes valgom misinuka atpilinejantiems vaikams,o jei paprasta tai isvis viska ispila tiesiog fontanu.tai dar vargti reikes 3-4men
sveikos mamytes, as noreciau paklausti jusu: dukrytei 3savaites, man kartais atrodo, kad pienuko maziau gaminasi, na zodziu galvoju reiktu atsargai misinuko nupirkti, bet nezinau nei koki nei kaip jie ten buna suskirstyti ar buna iki kokio amziaus ar kaip? mat siusiu pirkti vyra tai jam reiktu kazka nupasakoti, bet kad as pati nelb zinau girdejau kad yramisinuku atpylinejantiems vaikuciams, mes tai darom tai manau ne prosal toks butu.
QUOTE(meinema @ 2006 12 21, 08:50)
sveikos mamytes, as noreciau paklausti jusu: dukrytei 3savaites, man kartais atrodo, kad pienuko maziau gaminasi, na zodziu galvoju reiktu atsargai misinuko nupirkti, bet nezinau nei koki nei kaip jie ten buna suskirstyti ar buna iki kokio amziaus ar kaip? mat siusiu pirkti vyra tai jam reiktu kazka nupasakoti, bet kad as pati nelb zinau girdejau kad yramisinuku atpylinejantiems vaikuciams, mes tai darom tai manau ne prosal toks butu.
visu pirma vyk tokias mintis is galvos daugiau ilsekis ir gerk skysciu daugiau ,kad mazai gaminasi tik tau taip atrodo ,jei pupa rami ir nesvaik apie joki misinuka ,nes ji reikia prisitaikyti ,nuo vienu pucia pilva ,nuo kitu uzkieteja viduriukai ,nuo kitu atpilineja ,ir patikek nera taip paprasta ji issirinkti,o ant dezutes yra parasyta kad nuo 0-3 men ,bet geriausei manau gali patarti jus priziurinti gydytoja ar sesele, jos mato kaip mazyle auga ar tikrai jai reikia papildomo maisto
QUOTE(grazina37 @ 2006 12 21, 10:14)
visu pirma vyk tokias mintis is galvos daugiau ilsekis ir gerk skysciu daugiau ,kad mazai gaminasi tik tau taip atrodo ,jei pupa rami ir nesvaik apie joki misinuka ,nes ji reikia prisitaikyti ,nuo vienu pucia pilva ,nuo kitu uzkieteja viduriukai ,nuo kitu atpilineja ,ir patikek nera taip paprasta ji issirinkti,o ant dezutes yra parasyta kad nuo 0-3 men ,bet geriausei manau gali patarti jus priziurinti gydytoja ar sesele, jos mato kaip mazyle auga ar tikrai jai reikia papildomo maisto
Man prižiūrinti seselė irgi sakė nesvaigti..paskui pasitarti..
Kai tariausi tai kažkaip gydytojai buvo net nelabai įdomu, kai paklausiau tai krūvą reklaminių bukletėlių davė ir tiek. O finale gavosi, kad aš va pas mamkas klausinėjau ant smūgio kuo vaikus maitina ir viena ranka leliu supau, vyras po parduotuve besiblaškydamas telefonu vis skambino klausti ar tą ar aną imti... Žodžiu teko patiems ir išsirinkti, ir prisitaikyti.
pirma menesi valgem similac advanced. bet po to skaudedavo pilveli. pasiskaiciau forume gydytojos pasisakymus, kuri rekomendavo HIPP HA1, taip ir padarem, pradejom gerti HIPP HA1. neliko jokiu bedu su pilveliu jau nuo pirmos dienos. geriam ji ir iki siol
ghjjg
Sveikutės,gal galėtumėte pasidalinti apie maitinimus. mano mažyliai 2men. ir 11 dien7 suvalgo mišiniko aptamil apie 130 bet man atrodo, kad ir dar nori kaip jūs manot, ar pakankamai ja maitinu, maitinamės kas 3,5 val.?
Atrodo tu gerai ją maitini, mano draugė vartoja ,,aptamil" pienelį,košeles ir t.t. žinau kad jis niekuo nepakenks o tu ją maitini iš krūties? Ar duodi tik aptamil? geriau maitink ją su krūtimi ir jei tau atrodo gerai ir su aptamil
QUOTE(Aš tiesiog aš @ 2006 12 30, 22:41)
Atrodo tu gerai ją maitini, mano draugė vartoja ,,aptamil" pienelį,košeles ir t.t. žinau kad jis niekuo nepakenks o tu ją maitini iš krūties? Ar duodi tik aptamil? geriau maitink ją su krūtimi ir jei tau atrodo gerai ir su aptamil
maitinau krutimi, bet prieš dvi savaites pienas baigėsi ir iš ligoninės parsivežus po kelių dienų damaitindavau aptamiku
mes nuo antro menesio maitinom aptamil, ir budamas tokio amziaus jau suvalgydavo apie 120ml kas 3h..uztekdavo,nes naktimis jau nebesikeldavo. be ant kiekvienos pakuotes parasytas kudikio amzius ir rekomenduojamas misinuko kiekis ir kiek kartu per diena.. be to jei mazyle geros nuotaikos,sypsosi ir auga, vadinasi viskas gerai