Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(Eneisa_ly @ 2006 11 27, 21:02)
oi oi oi- kaip sunku cia su tais misineliais  doh.gif  mano piena vemė,bandėm Hipp,tą irgi vėmė JUODAI,po to bandem NAN HA-1 irgi vėmė,po to paprastą NAN - 1,irgi vėmė,po to SIMILAC infant-tas pats, dabar bandom HUMANA.....Cia dar apie ji neradau nei vieno zodelio,negi taip nei viena tokio nebande esat ??? Dabar sito nevemia lyg,bet uztai pilva skauda-siaubas....O tu Similac ne vienas yra ane ? Gal tada pabandyti ta kur cia maciau Similac advance...................... (??????? ) skiriasi jie ar ne,nuo to Similac infant ????????
Siaubas.........

kas cia per HUMANA? nemaciau as dar tokio? g.gif

vaikas veme nuo MP??? blink.gif gal atpyle? g.gif nu nzn, baisokai skamba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 09 25, 14:43)
mano Ugnė nuo 2 mėn ,,ant" Aptamilio augo. Daug išbandėme ir nė vienas taip gerai netiko kaip Aptamilis. Atpilinėti tai atpilinėjo bet nemanau kad nuio mišinuko. Suėjo 6 mėn ir nustojo atpilinėti nors mišinuyką tą patį ir toliau gėrė.

as isbandziu tris misinelius, similaka valge men su virsum bet daktare patare pakeisti i aptamil, nes jis sotesnis, tai taip yra mano vaikas suvalgo ta pacia norma kaip similako bet sotus isbuna vos ne dvigubai ilgiau thumbup.gif del uzkietejusiu viduriu, tai net nzn ka pasakyt, tiek viena tiek kita valgant mes nekakojam kiekviena diena, kas antra pridarom i pampi, bet ne kietai, o minkstai labai g.gif del atpilinejimo, tai ir ta ir ana valgydamas jis trupuciuka atpila, bet manau jog cia normalu, nes valgydamas pririryja oro, o plius ziaaauriai greit buteliuuka isvalgo biggrin.gif pas mane jis biskutuka besotis yra blush2.gif tai va aptalim man kolkas geriausias.
Isbandeme dar ir NAN sitas tai man laaaaaaabai nepatiko, atpilynejo fontalu o ir kakis isejo su zaliais schmoll.gif
Kitu nebandem, nes girdejau ir skaiciau jog labai daznai keitaliot misinelius negalima, vaiko skrandukui negerai yra smile.gif
Atsakyti
mes irgi isbandem 3 misinukus, trecias mum tiko ir geriam ji iki siol. Pirmas buvo Aptamil bet turejom bedu su pilvuku, tai atsisakem. Po to drauge pasiule paragavom baltarusisku, labai gerai valge bet ja pradejo berti. Pasirode alergija pieno baltymams, pagaliau pabandem Hippa. Ir dingo visos problemos su pilvuku alergija dingo, dabar jau geriam Hipp2. Labai patinka.
Atsakyti
Mes isbandem du Similaka (rekomendavo sesele) ir Milupos Aptamil (drauge rekomendavo) Tai va man labiau Aptamilas tinka Nuo similako kietejo pradzioje viduriukai, bet paskui kaip ir viskas susitvarke, o pakeiciau , nes kazko apmazejo noras jei gert Tai drauge sake kad Aptamilas pats skaniausiais ir labiausiai patinka vaikams tai ir pabandem ir likom iki dabar prie jo
Atsakyti
QUOTE(Linana @ 2006 11 26, 22:13)
Norėčiau paklausti, kur perkate to skysto Semper mišinuko.

Taip pat norėčiau pasiteirauti, mums penkios savaitės, MP neužtenka, tai jau kelis kartus davėm Tuttel skysto mišinuko, bet ant pakuotės nurodyta kad 4-5 savaičių kūdikiams reikia duoti 135 ml mišinio, tačiau mano mažajai tiek neužtenka. Nežinau ką daryti, gal galit kokį gerą sotesnį mišinuką? Nes daugiau negu rekomenduojama nenorėčiau duoti, nes manau kad gali persivalgyti.

jei tinka tuttel, gal geriau duoti didesni kieki, aisku reikia su gydytoja pasitarti, pati geriau nekeitinek, nes vaikui negerai taip. o del kiekio, tai visi vaikuciai skirtingai suvalgo, gal tavo reciau valgo. neturetu persivalgyti manau.

semper buna tik rimi(didesnese) ir maximose. cia Kaune
Atsakyti
as nuo gimimo apie pusantro menesio maitinau similac'o misinuku o po to mazyle pradejo berti verysad.gif tai perejau prie NAN HA 1 ir viskas susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Nuo 1 men. geriam skysta Tuttelli ir esam patenkintos, viduriukai tvarkoj ir neberia.O kai kas sake,kad Tuttelli pats prasciausias,tik neaisku kodel?
Atsakyti
sveikos as ir pasisakysiu mazdaug nuo 1men pradejau duot similaka pradejo berti daviau ir aptamila irgi bere daviau nan1 irgi bere tai daviau tutteli ir viskAS SUSITVARKE!!DAKTARE SAKE JEI BERIA TAI GALI BUTI ALERGISKAS BALTYMAMS TAI NUSIPIRKOM GEFILUS KAPSULIU TAI IR VIDURIAI TVARKOSI IR T.T
Papildyta:
GAL GALIT PATARTI KA DARYTI KAD NEKIETETU VIDURIAI?
Atsakyti
Mums viduriukai kietejo nuo similako, nuo hipp pradejo daug atpilineti, tai tinkamiausias mums yra aptamil.
Atsakyti
Is pat pradziu bandem NAN tai labai atpilinejo, velaiu duodavom hipp tai patiko
O dabar naudojam aptamil cia drauge viena dave telefoniuka kur pigiau butu galma nu tai vaikui tiko o mums patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes valgom APTAMIL AR.bandem nan1 ir milumil,bet netiko.nors kai valgom APTAMIL AR vistiek atpila,nzn kodel.
Atsakyti
QUOTE(paola27 @ 2006 12 16, 12:50)
mes valgom APTAMIL AR.bandem nan1 ir milumil,bet netiko.nors kai valgom APTAMIL AR vistiek atpila,nzn kodel.

Iki 6-7men.daugmas visi kudikiai atpilineja.Nepergyvenk iki 7men.viskas susitvarkys!Sakau is patirties,ir teko apie tai skaityti,pati irgi tokia problema turejau! 4u.gif Kantrybes! mirksiukas.gif
Atsakyti