Sveikos, mamkos.
Noriu patarimo.Mano lelkai 4 men ir pradejau vartoti Aptamil 2.Bet man jis baisiai nepatinka, kažkoks tirštas, blogai tirpsta.Mažiukė nenoriai valgo ir atpylinėja, kai kliūstels vos ne fontanu.Iš pradžių galvojau gal žindukas blogas tai iš pirmo numeriuko, pakeičiau i antrą.Ištraukia daug greičiau, bet vis tiek atpila.Gal mums jis netinka, gal vėl grįžti prie Aptamil 1.Tik jis nesotus ?Šiaip mazgė rami, nealkana, bet draugei netiko šis mišinukas tai mums atidavė ir nenorėdama vėl keisti pasilikau prie Aptamil 2.
QUOTE(Eima @ 2004 06 07, 11:11)
Na jūs čia ir pasiginčijot! Tai kuris neblogas? Man dar ligoninėj seselė sakė, kad nebandyk Similac`o, nes nuo jo vaikučiui viduriukai kietėja. O jūs atvirkščiai... O nebandėt kitokių? Girdėjau yra kažkokių su pribiotikais?
KAI BUVAU LIETUVOJ TAI NEZINOJAU KOKI MISINUKA DUOTI,TAI PABANDZIAU SIMILAC IR ZINAI MAN JIS LABAI PATIKO,NEI VIDURIUKAI UZKIETEJO,NEI ATPILINEJO AS JUO BUVAU PATENKINTA O DABAR DUODU HIPP JIS TAIPPAT LABAI GERAS JOKIU PASALINIU POVEIKIU!
Papildyta:
QUOTE(Agnekk @ 2006 08 31, 17:25)
Sveikos mamytes. As savo mazyle nuo triju savaiciu maitinu misinukais. Isbandziau Similak (viduriukai kietejo) Tuteli (labai atpylinejo), Aptamil, bet tik Hipp tiko. Bet turbut kiekvienam leliukui skirtingai. Labai negerai daznai misinuka keisti. Sekmes atsirenkant.
MANOJI NUO APTAMIL LABAI LABAI ATPILINEJO,KARTAIS NET VEMDAVO! KAI DAVIAU SIMILAC JAI PATIKO,BET TEKO ISVAZIUOTI I ANGLIJA,TAI CIA DUODU HIPP JIS LABAI GERAS IR MUMS LABAI TINKA!
Papildyta:
QUOTE(ainetux @ 2006 08 22, 12:26)
aga as irgi taip pat darau.Termosiukas karsto vanden visada salia.Ir kaip naky patogu........
AS IS VELAUS VAKARO PASIDARAU MISINELI RYTUI,IR NAKCEI O DIENA VISADA DARAU SVIEZU!
NA MES VALGEM SEMPER VISKAS BUVO GERAI BET PRADEJO TRUPUTI BERTI IR ATPYLINETI, BANDEM HIPP- NELABAI JI VALGO,DABAR BANDOM SIMILAC-ADVANCE ZIURESIM GAL TIKS
walgem tutteli labai tiko ir patiko.bet atsirado alergija ne nuo misinuko bet teko walgyt alergiska misinuka aptamil pepti tiko.ir similac tiko.bet apsistojom ties tutteli ir tirstu semper misiniu.
kiekwienam waikui lbai skirtingai.pazistamos waikas walgo tik rusiska bebi misinuka ir jokio kito.
kiekwienam waikui lbai skirtingai.pazistamos waikas walgo tik rusiska bebi misinuka ir jokio kito.
mano Ugnė nuo 2 mėn ,,ant" Aptamilio augo. Daug išbandėme ir nė vienas taip gerai netiko kaip Aptamilis. Atpilinėti tai atpilinėjo bet nemanau kad nuio mišinuko. Suėjo 6 mėn ir nustojo atpilinėti nors mišinuyką tą patį ir toliau gėrė.
QUOTE(mamaLina @ 2004 06 11, 12:21)
aš primaitinu Tutteli. Labai gardu. Ir kakoja normaliai, ir pilvo nepučia
Mes tai pat naudojam TUTTELI. Mazyles neberia, normaliai tustinasi. Todel nematau reikalo kaitalioti ir eksperimentuoti.
mes nuo 1 men pradejom primaitinti. patare gydytoja skystu tiuteliu, pastebejom, kad netinka, stipriai atpilinejo. tada pabandem skysta semper, tiko, retkarciais atpildavo, tik labai brangu buvo, kai valge po 4 pokelius. pabandem vel tiuteli, vel baisu, grizom prie semper. po 3 men pabandem aptamil ha 1 lyg ir nieko, bet mes neturim alergijos, tai pakeitem i aptamil 1, siaubas- pilvo skausmai, kad net reke, pirma kart taip. dabar bandom vel aptamil ha 1, jei netiks, grisim vel prie semper, bet 500 lt negana men, negaila jei jis tikrai geresnis uz sausus misinukus.
Mano mergaite nesulaukus 2 savaiciu, jau trauke Similac Advance 1. Labai gerai ji valge, taciau po kiek laiko pradejo berti. Gydytoja patare maitinti Isomil'u. Poramenesiu valge, o paskui, kai pradejau duoti ivairiausiu tyreliu ir kosyciu, pradejo nuo Isomil'o vymdytis. Paragauja ir vymdosi. Dabar kai pienuko daug maziau suvalgo, tai vel grizom prie Similac'o bet jau Advance 2. Tiko!!!
Norėčiau paklausti, kur perkate to skysto Semper mišinuko.
Taip pat norėčiau pasiteirauti, mums penkios savaitės, MP neužtenka, tai jau kelis kartus davėm Tuttel skysto mišinuko, bet ant pakuotės nurodyta kad 4-5 savaičių kūdikiams reikia duoti 135 ml mišinio, tačiau mano mažajai tiek neužtenka. Nežinau ką daryti, gal galit kokį gerą sotesnį mišinuką? Nes daugiau negu rekomenduojama nenorėčiau duoti, nes manau kad gali persivalgyti.
Taip pat norėčiau pasiteirauti, mums penkios savaitės, MP neužtenka, tai jau kelis kartus davėm Tuttel skysto mišinuko, bet ant pakuotės nurodyta kad 4-5 savaičių kūdikiams reikia duoti 135 ml mišinio, tačiau mano mažajai tiek neužtenka. Nežinau ką daryti, gal galit kokį gerą sotesnį mišinuką? Nes daugiau negu rekomenduojama nenorėčiau duoti, nes manau kad gali persivalgyti.
Mes jau nuo 2 mėnesių naudojam similac advance, nors dabar jau mišinuką geriam tik naktį ir prieš miegą.
oi oi oi- kaip sunku cia su tais misineliais mano piena vemė,bandėm Hipp,tą irgi vėmė JUODAI,po to bandem NAN HA-1 irgi vėmė,po to paprastą NAN - 1,irgi vėmė,po to SIMILAC infant-tas pats, dabar bandom HUMANA.....Cia dar apie ji neradau nei vieno zodelio,negi taip nei viena tokio nebande esat ??? Dabar sito nevemia lyg,bet uztai pilva skauda-siaubas....O tu Similac ne vienas yra ane ? Gal tada pabandyti ta kur cia maciau Similac advance...................... (??????? ) skiriasi jie ar ne,nuo to Similac infant ????????
Siaubas.........
Siaubas.........