Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

mes valgom Similac Advance 1. bet tik 1-2 kart dienoj, dar kol kas tik 2 savaites.
turbūt kad tinka, nes atmetimas jau būtų pasireiškęs, manau
Atsakyti
Sveikos mamytes. As savo mazyle nuo triju savaiciu maitinu misinukais. Isbandziau Similak (viduriukai kietejo) Tuteli (labai atpylinejo), Aptamil, bet tik Hipp tiko. Bet turbut kiekvienam leliukui skirtingai. Labai negerai daznai misinuka keisti. Sekmes atsirenkant.
Atsakyti
Pati negalejau maitinti,tai dar i ligonine mama nupriko Similac,o as nezinojau ,kad nuo jo viduriukai uskieteja ir ligonineje seseles nieko nesake,tai naujagimytei baisiai viduriukai uzkietejo schmoll.gif Kaip gaila mergytes buvo...Veliau pti issirinkau ir nusipirkau Aptamil,tai viduriukai greitai susitvarke ir veliau jokiu bedu su pilvuku nebuvo,tai as rekomenduociau sita misini,be to jis su prebiotikais,tai skatina naturalu zarnyno atsparumo,ir skystina ismateles tai mums kaip tik buvo thumbup.gif O be to pastebejau dar viena privaluma,kad nereikia ilgai suplakineti,nes tie pudriniai,tai plaki,plaki,o vis viena susoka i gumuliukus ir niekaip neistirpsta.
Atsakyti
Labai liuksiskas misinukas NESTLE,ir skanus,ir niekas nekieteja thumbup.gif Maniske dar valgo MP,bet jau karta dienoj duodu ir misinuko ir kieto maisto smile.gif
Atsakyti
Mano mazyliui jau beveik 8 men. As nuo 3 savaiciu maitinau Similac Advance, o nuo 6 men Similac Gain. Nuo kitu misiniu buvo alergija. Noreciau dar paklausti: iki keliu menesiu vaikai maitinami misiniais? kada jau galima duoti karves piena ir koki geriausiai pirkti?
Atsakyti
nu ash jau kai jau jai 2 dienos buvo davaiu similaco. t.y. ligoninej dave daug similako, nes ji verke nes alkana buvo, nes dar pieno tuo metu neturejau. po to tik savo piena daviau, nu kartais jei jai neismiegodavo, tai uzvirshuodavo similacu. o nuo 4 menesiu, aki mergina pradejo shliauziot, ir nenorejo vietoj gulet, tai sunku buvo ja maitint. tekdavo pieno prisipompuot arba natim ja MP maitint. kitaip ash jos nepriversdavau mano pieno gert:D tai teko duot similaca. kadangi ash ji zu dyka gaunu, tai tik tuo ir maitinu. jai dabar 7 men. tai dar karts nuo karto mano piena geria, bet retai. o del karves pieno, tai man daktaras sake, kad negalima duot pieno kol metai nesueis. po to jau galiama po bishki duot. bet koki tai tixliai nezinau. jauchiu koki liesa. bet tixliai nezinau.
Papildyta:
jo mum nuo similaco viduriai nekieteja biggrin.gif
Atsakyti
Galiu parekomenduoti Nestle Nan HA - dukrytei 10,5 men, vis dar juo maitinu ir esu labai patenkinta. Pati galejau maitinti tik kelis men., o paskui teko rinktis misinuka. Turejome bedu del pilvuko, todel pradzioje maitinau Tutteli Peptidi - labai geras, tiesa, brangus. Paskui gydytoja pasiule Nestle Nan (kiek zinau, net naujagimius Santariskese juo maitina).
Atsakyti
Mes nuo 1mėn valgom Similac Advance 1. Mums jis thumbup.gif
Atsakyti
Mano mazoji nuo 6,5men. valgo Hipp misinuka. thumbup.gif
Atsakyti
manishkis valgo skysta tuteli
Atsakyti
Mums irgi trūksta pienelio. Valgom Tutteli. Tiek skystą, tiek miltukais. Nuo skysto viduriukai labai skysti būna, todėl naudojam ir miltukus. Mums tiko, nors gydytoja sakė, kad kiti vaikai atpylinėja. Manau kiekvienam vaikui individualiai, kas vienam tinka nebūtinai tiks ir kitam. Reikia bandyti.
Atsakyti
cia tik taip idedu ka man broliene atsiunte
"žemiau išvardintų žinomų firmų maisto produktuose ir gėrimuose rasta transgeninių komponentų:

"Coca-Cola" - "Coca-Cola", "Fanta", "Sprite", tonikas "Kinley";

"Cadbury" - šokolado ir kakavos gaminiai;

"Danon" - vaikų maistelis, jogurtai, kefyras, varškė;

"Hershey's" - šokoladas, gaivieji gėrimai;

"Mars" - šokoladiniai saldianiai "Mars", "Snickers", "Twix";

"McDonald's" - greito maitinimo valgiai;

"Nestle" - vaikų maistelis, kava ir kavos gėrimai, šokoladas;

"Pepsi-Cola"- "Pepsi", "Mirinda", "Seven Up". "
Atkreipkit mamos demesi kad yra NESTLE
ph34r.gif kudikiu maistelis!!!!!
Atsakyti