Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(Isila @ 2006 08 16, 09:57)
nuo 4 mėn reikia duoti Aptamil2 g.gif

mano maziukas neisnesiotas, todel daktare patare pirkti Aptalimil 1.. unsure.gif nors jam jau yra 4 menesiai, bet jis skaitosi mazesnis, negu jo isnesioti bendraamziai, todel ir perku misinius iki 4 menesiu, manau jo skrandziui butu sunku suvirskinti tuos, kurie skirti vaikams nuo 4 menesiu.. rolleyes.gif

QUOTE(ausriuke @ 2006 08 16, 15:14)
galiu patarti semper misinuka,labai tarpkitko skanus thumbup.gif mano dukryte nuo mano kruties sita iskart valge nes skoniai panasus,o kiti labai jau beskoniai tik mes naudojom tuos gatavus pakucius iskart padarytus,o dabar jau naudojam semper nuo 8men duodu pries nakti tai iki ryto ismiega soti vienas is maistingiausiu misinuku ir jie jau skaitosi labai geri antram lygi po ju eina hip.pabandyk tikrai nenusivilsi rolleyes.gif nusipirk pora pakiuku pradziai,kad nereiktu vel lapdara uzsiiminet,taip kruva pinigu isleisi ir taip yra manau kur juos padet mirksiukas.gif

labai achiu 4u.gif o kur jus ji perkat?
Atsakyti
sveikos mamytes, noreciau suzinoti ar galima pasiruosti misinuku visai dienai ir po to tik pasildyt ar pries kekviena maitinima reikia darytis?nebeturiu pienuko nusipirkau misinuka bet ant pakuotes neraso apie tai.
Atsakyti
QUOTE(aggata @ 2006 08 19, 13:51)
sveikos mamytes, noreciau suzinoti ar galima pasiruosti misinuku visai dienai ir po to tik pasildyt ar pries kekviena maitinima reikia darytis?nebeturiu pienuko nusipirkau misinuka bet ant pakuotes neraso apie tai.

Nemanau, kad gerai ruošti visai dienai. Aš virduly ar termose visada turiu virinto vandens. tai tik pašildau vandenį, suberiu miltelius ir mišinukas paruoštas- ir greitai, ir šviežias mišinukas
Atsakyti
QUOTE(aggata @ 2006 08 19, 13:51)

ne, tikrai geriau nereikia. Juk visur parašyta, kad mišinuką ruošti tik tam kartui, o neišgertą išpilti.

uriu ąsoty virinto atšaldyto vandens, virduly užvirinu karštą, sumaišau - ir mišinukas parauoštas. Greitai ir be jokių problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
Ant pakuočių parašyta,kad girežtai draudžiama šildyt.Geriau nerizikuoti.
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2006 08 20, 22:55)
Ant pakuočių parašyta,kad girežtai draudžiama šildyt.Geriau nerizikuoti.

uzdrausta sildyti misinuka o ne vandeni, as visada turiu virinto vanden, kai reikia daryti pasildau ji iberiu miltelius ir viskas gatava, o jai kur iseinu, karto vandens i termosiuka, ir kai reikia pasidarau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taly @ 2006 08 16, 22:26)
mano maziukas neisnesiotas, todel daktare patare pirkti Aptalimil 1..  unsure.gif nors jam jau yra 4 menesiai, bet jis skaitosi mazesnis, negu jo isnesioti bendraamziai, todel ir perku misinius iki 4 menesiu, manau jo skrandziui butu sunku suvirskinti tuos, kurie skirti vaikams nuo 4 menesiu..  rolleyes.gif
labai achiu  4u.gif o kur jus ji perkat?

MAXSIMOI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lora++ @ 2006 08 21, 09:03)
uzdrausta sildyti misinuka o ne vandeni, as visada turiu virinto vanden, kai reikia daryti pasildau ji iberiu miltelius ir viskas gatava, o jai kur iseinu, karto vandens i termosiuka, ir kai reikia pasidarau  mirksiukas.gif

aga as irgi taip pat darau.Termosiukas karsto vanden visada salia.Ir kaip naky patogu........ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2005 04 15, 23:17)
Įdomu, ar buvo nors vienai mamytei taip, kad vaikiukui pūtė pilvuką nuo mamos pieno, o pradėjus maitinti ar primaitinti mišinėliais nustojo? Kokį mišinėlį duodavot?

Labai stipriai pusdavo pilvuka (nuo mamos pienelio} ir atrodo maista derinau. Darem kakucio tyrima daktare sake kad viskas gerai, patare duoti jogurto milteliu 2-3 kapsulytes i diena. Jau nelaike nervai toliau kankintis pradejom maitinti misinuku NAN HA1 gerai valge ir baigesi pilvelio skausmai. Po menesio pabandem Tutteli bet tik ziuriu Kaune jo nusipirkti problema, mazai kur randu. Sendiena bandysim NAN1 su gelezim.
Biski ne i tema paklausiu- koks turi buti vaiko kraujo hemoglobinas?
Atsakyti
Mes nuo gimimo valgom NAN HA1, tai nei pilvo diegliu, nei uzkieteje viduriukai, nei alergijos. O kai su pirmaja bandziau visokiu Tutelius, Aptamilus tai sudas gavosi. Tada dar nebuvo to NAN HA1, tai ir viduriukai uzkieteje buvo ir alergija ziaure turejom.
Atsakyti
Aš nuo 1 mėn. duodu HIPP- man jis geriausias
Atsakyti
Mes naudojam misinukus Aptamil 1 jau nuo 2 men. Anksciau suvalgydavo apie 100-130 ml. kokius 5-6 kartus per para. Dabar mums 5 men., tai suvalgom po 170 ml. 5 kartus dienoj. Tiesa viena maitinima, kai valgom darzoviu kosytes, misinuko isgeria tik 130 ml. Sako sie misinukai labiausiai patinka mazyliams, todel ju daug ir suvalgo.
Atsakyti