Mes valgom Hipp Pre mišinuką ir mums tinka,o tos pačios firmos Hipp Bio+ absoliučiai netinka. Kietėja viduriai.
na mes valgem NAN1 iki 3men, kakodavo viena kart i para. poto pakeiciau i Aptamil- tai po kiekvieno maitinimo ir skystai varydavo. tai dabar galvoju vel grizt prie nan
mes naudojam aptamil pepti. vienas brangesniu, bet kiek zinau ir vienas geresniu. mums jis
laba diena! nezinau koki misinuka vaikui parinkti.. pabandem Hipp1 su probiotikais ir Bebi, nei vienas netiko.. jie abu yra atidaryti, bet is ju isnaudota milteliu tik vienai porcijai padaryti. jei kas nors naudojat butent situos misiniui ir noretumet, galeciau atiduoti, nes gaila, kad netiko taip ir prastoves kol tinkamumo laikas baigsis.. jei kazkam prireiktu, butu gerai.. parasykyt man asmenine zinute, kaip nors susisieksim..
p.s. naudojom irgi Hipp firmos misinuka, bet be prebiotiku, rodos tas tiko, bet tada as tik primaitinau po kruties o sita seip daviau(pakeiciau viena maitinima) nezinau ka jam dabar duoti..
p.s. naudojom irgi Hipp firmos misinuka, bet be prebiotiku, rodos tas tiko, bet tada as tik primaitinau po kruties o sita seip daviau(pakeiciau viena maitinima) nezinau ka jam dabar duoti..
Mums geriausiai tiko Aptamil1 , Aptamil2,mėginom ir Tuteli2 visai neblogas,bet labai jau susiputoja kai suplaki buteliuke.Dabar maitinu mažylį MILUMIL3.Labai skanus ir sotus,mažyliui jis patinka,kadangi su prebiotikais viduriukai ne kietėja,na man
Mes kitų nesam bandę,nes iš kart pritiko Aptamil1 Vyras apsirikęs buvo mupirkęs Aptamil HA tai vaikui nelabai ,pati pauosčiau tai kažkokiu bulvių krakmolu atsiduoda nors ir Aptamil 1 ne super kvapas Mums svarbiausia kad neberia ir viduriai nekieteja tfu tfu tfu kad neprisisnekeciau...
valgom Hipp, dukryte mielai valgo, tik atpylineja. gal per daug suvalgo?
QUOTE(vaidicita @ 2006 07 28, 14:35)
mes naudojam aptamil pepti. vienas brangesniu, bet kiek zinau ir vienas geresniu. mums jis
o tavo vaikutis alergiskas kad tu si misinuka duodi nes kitu atveju nera reikalo duoti pepti ar peptidi misinukus, jie skirti tik labai alergiskiems vaikuciams
Gal kam reikia Aptamil 1 misinuko? ir sitas netiko.Mano vaikas tiesiog ju nevalgo, jam neskanu, susiraukia ir spjaudo.. nezinau ka jau daryti.. ar jusu vaikuciai po MP greitai prie misinuku priprato? ar is karto valge, ar kaip jus jiems isiulet? as jau greit prarasiu vilti..
QUOTE(Kameja_x @ 2006 08 13, 20:46)
valgom Hipp, dukryte mielai valgo, tik atpylineja. gal per daug suvalgo?
Mes valgėm Hipp Pre mišinuką ir neturėjom jokių problemų,bet nupirkom Hipp 2 ,tai košmaras. Sutraukia pieną į gumuliukus.Kiek nori ir kaip nori gali plakti,gumulai lieka. Ką daryt?Ar ir jums taip pasitaiko?
QUOTE(taly @ 2006 08 15, 21:28)
Gal kam reikia Aptamil 1 misinuko? ir sitas netiko.Mano vaikas tiesiog ju nevalgo, jam neskanu, susiraukia ir spjaudo.. nezinau ka jau daryti.. ar jusu vaikuciai po MP greitai prie misinuku priprato? ar is karto valge, ar kaip jus jiems isiulet? as jau greit prarasiu vilti..
nuo 4 mėn reikia duoti Aptamil2
QUOTE(taly @ 2006 08 15, 22:28)
galiu patarti semper misinuka,labai tarpkitko skanus mano dukryte nuo mano kruties sita iskart valge nes skoniai panasus,o kiti labai jau beskoniai tik mes naudojom tuos gatavus pakucius iskart padarytus,o dabar jau naudojam semper nuo 8men duodu pries nakti tai iki ryto ismiega soti vienas is maistingiausiu misinuku ir jie jau skaitosi labai geri antram lygi po ju eina hip.pabandyk tikrai nenusivilsi nusipirk pora pakiuku pradziai,kad nereiktu vel lapdara uzsiiminet,taip kruva pinigu isleisi ir taip yra manau kur juos padet