Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(Reginuk @ 2006 06 30, 19:19)
Sveikos, maniške nuo pat pradžiu valge Hip, po to daviau Semelac ir sukietejo viduriai, tai vel prie Hipo, bet nieks nepasikeite verysad.gif . Dabar mums 3 mėn. tenka duoti Dupfelac nuo užkietejimo ir dar atpilineja. Perskaičius jūsų žinutes, ryt eisiu pirkti Aptamil, nes dauguma jūsų gerai atsiliepia apie ji. smile.gif  Parašysiu kaip mums seksis.

Mes labai daug mišinukų išbandėm doh.gif nuo SIMILAKO mums irgi viduriukai užkietejo, o HIPP mums tiko ir nebesimakalavom...nors mano ir dabar atpilinėja, bet gydytoja sakė kad vadinas skrandukas aukštai g.gif
O gal pabandyk slyvų tyreles po šaukštuką duoti kitom padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
maniškiai tik 3. mėn. tai tyrelei slyvų per maža, o dėl atpilinėjimo taip man irgi daktare sake, kad buna, bet kitom ir nebuna. O tas atpilinėjimas jūms kaip po kiekvieno valgymo ir ar gausiai? g.gif
Atsakyti
is pradziu mes valgeme Aptamil 1, antra menesi pradejo labai atpylineti (kiekviena karta pavalgius "fontanu") tai pakeiteme i Aptamil AR. Ir labai esu patenkinta. Valgeme ji iki 4men. ir taip atsitiko, kad niekur neradau pirkti, taip perejome prie Aptamil 2 essen.gif
kadangi nebuvo problemu su pilvuku, viduriukais, tai kitu ir nebandeme...
Atsakyti
QUOTE(Reginuk @ 2006 07 01, 11:49)
maniškiai tik 3. mėn. tai tyrelei slyvų per maža, o dėl atpilinėjimo taip man irgi daktare sake, kad buna, bet kitom ir nebuna. O tas atpilinėjimas jūms kaip po kiekvieno valgymo ir ar gausiai? g.gif

Nu taip 3 mėnesiukų gal dar ir ankstoka slyvom g.gif o mes iki 4 mėn atpilinėjom tai stabiliai po kiekvieno niam niam ir gan gausiai, bet dabar pastebėjau kad ryškiai sumažęjo nebereikia nė pakelti atsrūgti, ir atpila tik tada kai daug juda ar ant pilvo paguldau... zodžiu jei guli nebeatpila...
Atsakyti
Aišku smile.gif, aš norejau pirkt Aptamil, bet nusipirkau Milumil. Pavalgem ir jau kaku daro skistai clap.gif, gal tai sutapimas, nes geriam ir vaistuka Dufalac. g.gif O atpilineja ir atsirugus, bet fontanu nebuna. Tai gal viskas normoj.
Atsakyti
Sveikos mamytes, mano dukrytei 2men, maitinu savo pienuku ir dar primaitinu, is pradziu gydytoja patare duot Similac advance1, bet nuo jo mums pucia pilvuka, kakojam tik 2 kartus i savaite, tai dabar nusipirkom Hipp1, ziuresim kaip bus. Sekmes visoms! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2006 07 03, 22:39)
Sveikos mamytes, mano dukrytei 2men, maitinu savo pienuku ir dar primaitinu, is pradziu gydytoja patare duot Similac advance1, bet nuo jo mums pucia pilvuka, kakojam tik 2 kartus i savaite, tai dabar nusipirkom Hipp1, ziuresim kaip bus. Sekmes visoms!  smile.gif

Ar ne geriau būtų HIPP PRE ? g.gif jis labai tinka patiem mažiausiem thumbup.gif aš HIPP1 pradejau gal nuo kokių 3.5 mėn... nes HIPP1 yra kroakmolo kuris suteikia sotumo... jis toks tirštesnis...
Atsakyti
O mes nuo 1 menesio prisimaitinam Similac Advance. Ir tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, padėkite susirasti tinkamą mišinuką. Mano mažyliams trys savaitės. Kadangi laukiausi dvynukų mano gimdymas buvo komplikuotas, renimacijos kalnai vaistų ir dabar ne tik kad neturiu normaliai pienelio, ir maitinti neleido daktarai dėl gaunamo vaistų kiekio. Kadangi ligoninėje gavome NAN tai ir namie valgėme jį toliau, tačiau mano mergytė (dvynukai ir mergytė ir berniukas) ji gimė daug mažesnė ir smulkesnė. Ir dabar labai pradėjo atpylinėti mišinuką, bet ne 10-30 ml atpila , o viską kiek suvalgė, aišku ne kiekvieną maitinimą bet kokius 1-2 kartus per parą. Tai kokie mišinukai yra lengviausiai virškinami, bandėm tutelli netiko viduriukai užkietėjo.
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2006 07 17, 17:27)
Sveikos mamytės, padėkite susirasti tinkamą mišinuką. Mano mažyliams trys savaitės. Kadangi laukiausi dvynukų mano gimdymas buvo komplikuotas, renimacijos kalnai vaistų ir dabar ne tik kad neturiu normaliai pienelio, ir maitinti neleido daktarai dėl gaunamo vaistų kiekio. Kadangi ligoninėje gavome NAN tai ir namie valgėme jį toliau, tačiau mano mergytė (dvynukai ir mergytė ir berniukas) ji gimė daug mažesnė ir smulkesnė. Ir dabar labai pradėjo atpylinėti mišinuką, bet ne 10-30 ml atpila , o viską kiek suvalgė, aišku ne kiekvieną maitinimą bet kokius 1-2 kartus per parą. Tai kokie mišinukai yra lengviausiai virškinami, bandėm tutelli netiko viduriukai užkietėjo.

Jeigu atpylinėja viską, ką suvalgė, tai greičiau ji vemia negu atpylinėja blink.gif Kai pradėjau primaitinti mišinukais, tariausi su vaikų gydytoja - rekomendavo HIPP. Ir apskritai, gydytojai dažniausiai jį rekomenduoja, sako geriausias. tai ir valgome HIPP. Jokių vidurių užkietėjimų nebūna (tik kakutis jau tirštas). Dabar gastrologė dar paskirė papildomai probiotikų, tai kakutis skystesnis ir dar lengviau jai tuštintis.
Atsakyti
mes nuo 6 men. valgom tik skysta tuteli2 ir esam labai patenkinti, vaikas svorio priauga normaliai, viduriukai nekieteja, pilvuko skausmai nebekamuoja, zodziu, viskas thumbup.gif skysta tuteli mum rekomendavo kauno klinikose, kai gimdziau, nes panikavau, kad neturesiu pienuko, tik beda tame, kad musu kaime jo ne visad budavo.. be to, sakau, mum chia turbut likimas - iki 6 men maitinau pati, o kai jau reikejo mishinuku, mano drauge isidarbino milupoje, tai dabar gauname mishinukus su nuolaida bigsmile.gif nebereikia galvoti, gausime ryt pirkti mishinuko ar ne, uzsisakau po 50 vnt ir menesiui rami galva drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes is pradziu naudojom similaca infant, bet kaip ir daugeliui kietejo viduriukai, tai tustinimasis mazylei buvo didele problema atimanti daug jegu verysad.gif tada pabandem nan 1 su gelezimi, viduriukai susitvarke, lyg ir viskas gerai 4u.gif
Atsakyti