Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

Mums trys mėnesiukai (kaip tik šiandien sukako bis.gif ) kadangi pienuko nebuvo kibirais, o ir niekas durnai galvai nepatarė nenuleisti rankų, tai jau nuo pusantro mėn naudojam įvairus mišinius, o mano pienas kaip vitaminai tik po kelis lašus pasigamina... Nuo similako kietėjo viduriai, nuo NAN viduriavo, tai dabar jau kelias savaites geriam HIPP PRE ir lyg ir nieko. Tik gal kas paaiškins kuo skiriasi HIPP pre ir HIPP 1, nes abejose parašyta kad nuo gimimo g.gif
Atsakyti
Abu šie mišinukai tinka kūdikiams nuo gimimo. Skirtumas tarp jų yra angliavandeniai- HiPP Pre sudėtyje, kaip ir mamos piene, yra tik laktozė, o į HiPP1 prie laktozės yra įdėta termiškai iškaitinto krakmolo, kad mišinys būtų sotesnis.
Jei Jūs dar pati maitinate, geriau rinktis HiPP Pre mišinuką, nes jis yra panašaus sotumo, ir dažniau išalkdamas kūdikis, prašo valgyti, tada Jūs jį dažniau žindote ir didesnė tikimybė, kad pienuko padaugės ir Jūs tęsite žindymą. O kai jau mamos pieno nelieka, tuomet HiPP1 - kūdikis rečiau išalks ir suvalgys mažesnį mišinio kiekį.
Jei kūdikiui sotu nuo mišinuko HiPP Pre, galite ir toliau juo maitinti, jei ir nebežindote.
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2006 04 26, 07:54)
ne nera. yra tik vaniles skonio  unsure.gif

Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Aš čia ne į temą, bet gal kam reikia? Parduodu APTAMIL 1 mišinuką liko 7 pakuotės po 300g, nes mano mazius pasirodo alergiskas ir dabar jau naudojam aptamil 1 HA , tai vat gal kam reikia, galiojimas iki 2007 kovo. Parduodu pigiau, parduotuvej kainuoja 12,50 Lt. aš atiduodu už 10 Lt.
Atsakyti
as isbandziau tuteli, paskui nestles NAN, kuri laika naudojau milupos aptamil AR. na pastarasis gausiai atpyliniejantiems vaikams. paskui pakeitem gyvenama vieta ir misini lotuliukas.gif tai daba naudojam humana AR pieno misini. tai man patinka ir pieno skonis, ir konsistensija. netgi labiau uz aptamil'i. o siaip humanos koses gero skonio. tikrai rekomenduociau. kiek zinau lietuvoje sita produkcija irgi prekiaujama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 04 gegužės 2006 - 22:41
As savo vaikuti damaitineju kai tik gryzom is ligonines ir isbandem tikrai nemazai misinuku bet dabar pasilikom prie SEMPER thumbup.gif
Atsakyti
As irgi vaika primaitinejau, su APTAMIL misinuku, bet poto, kazkodel pradejo nebevalgyti jo g.gif Isbaandem nemazai: TIUTELI, BABY, HIPP, o apsistojom ties MILUPOS Milumilo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 07 gegužės 2006 - 12:21
Noriu paklausti mamų, kurios maitina savo vaikučius Aptamil 1. Ar turite problemų su vaikų viduriukais? Maniškis tuštinasi kokius 6 kartus per dieną. Ir nesuprantu, ar jis viduriuoja, ar taip turi būti. Nespėju pampersų keisti doh.gif Aptamilą duodu dar tik pora dienų. Iš pradžių valgėm Tutelli, bet labai jau atpylinėdavo. Pabandžiau Nan - visą išbėrė ir viduriai užkietėjo. O nuo Aptamilo lyg ir viskas gerai, tik pampersų labai daug išnaudojam biggrin.gif ir nežinau, ar čia pradėt nerimaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hesė @ 2006 05 14, 10:18)
Noriu paklausti mamų, kurios maitina savo vaikučius Aptamil 1. Ar turite problemų su vaikų viduriukais? Maniškis tuštinasi kokius 6 kartus per dieną. Ir nesuprantu, ar jis viduriuoja, ar taip turi būti. Nespėju pampersų keisti doh.gif  Aptamilą duodu dar tik pora dienų. Iš pradžių valgėm Tutelli, bet labai jau atpylinėdavo. Pabandžiau Nan - visą išbėrė ir viduriai užkietėjo. O nuo Aptamilo lyg ir  viskas gerai, tik pampersų labai daug išnaudojam  biggrin.gif ir nežinau, ar čia pradėt nerimaut rolleyes.gif

manyciau,kad normalu,o kokios spalvos kakiukas?Maniske valgo Aptamil 1,bet jei skauda pilveli,tai turbut keisiu misini ,okakoja ji tik viena karta.Gal tu pasiskambink gydytojai,na del viso pikto
Atsakyti
Mamos, gal kam reikia Nestle pieno misinio be laktozes mirksiukas.gif Tinka kudikiam nuo pat gimimo mirksiukas.gif Mano maze nebegeria tai ir stovi nenaudojamas rolleyes.gif, max 3 kartus gertas. Keistume i ka nors, tik dar nesugalvoju i ka blush2.gif, rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, esu pasimetus g.gif , gal jus galesite patart:) nuo pirmu savaiciu damaitinu misineliais. Ispradziu Aptamil 1 - siaubingai isbere, gydytoja patare pamegint sojos misini, similac neradau, tai nupirkau Isomil soya - labai verke po kiekieno maitinimo. Tada nupurkau Aptamil HA 1, kol maitinau kartu su savo pienu buvo gerai thumbup.gif , bet kai pradejau duot vien misini, vel pradejo pilvuka skaudet tai siaubingai verke. dabar nupirkau Milumil1 vaikas ramus, bet vel pradejo rodytis vienas kitas spuogiukas verysad.gif . Patarkit ka daryt
Atsakyti
QUOTE(hesė @ 2006 05 14, 09:18)
Noriu paklausti mamų, kurios maitina savo vaikučius Aptamil 1. Ar turite problemų su vaikų viduriukais? Maniškis tuštinasi kokius 6 kartus per dieną. Ir nesuprantu, ar jis viduriuoja, ar taip turi būti. Nespėju pampersų keisti doh.gif  Aptamilą duodu dar tik pora dienų. Iš pradžių valgėm Tutelli, bet labai jau atpylinėdavo. Pabandžiau Nan - visą išbėrė ir viduriai užkietėjo. O nuo Aptamilo lyg ir  viskas gerai, tik pampersų labai daug išnaudojam  biggrin.gif ir nežinau, ar čia pradėt nerimaut rolleyes.gif

Maniskis irgi valge Aptamil ha1, taciau kakodavo tik 1 karta per diena arba kas antra diena, as kaip tik maniau kad turetu dazniau, bet istikruju tai kiekvienam savaip gaunasi smile.gif

As dar turiu 6vnt. APTAMIL 1 IR 2vnt. APTAMIL HA1 nepraimtas naujas pakuotes, gal kam reikia parduociau pigiau,siulykit kaina ir susitarsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffy: 15 gegužės 2006 - 13:41