Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(Žiedė @ 2006 04 05, 10:25)
mums patiko advance 2, negėrė hippų, nanų. dabar jau geria Bebe... thumbup.gif

mes vieną kartą bandėm gerti bebe, bet mums netiko, manau sotumo mažokai g.gif
Atsakyti
Gal kuri mamytė galetų patarti, mano dukrytei 4 mėn. su puse, prieš kelias dienas pradėjau primaitinti hipp1 mišinuku, nes mažylė mažai svorio priaugo praeita mėn. Ji labai skaniai geria hipp1. Ar 4 mėn vaikučiui nereikėtų hipp2? Ant pakelio parašyta kad hipp2 nuo 6 mėn (kiek prisimenu). O hipp1 nuo kelių savaičių iki 7 mėn atrodo tinka. Gal kas iš patirties patars.....kas naudojate hipp mišinėlius.
Atsakyti
Sveiki,na mes nu 2sav.naudojam tuteli 1buvo lyg ir niekobet isbere veiduka taciau gyd.patare nekeist misinukasako hormoninis berimas,taciau pakeiciau i hiip ha1,2 kartus isgere tai maniau siaubas doh.gif tiek verke,pilveli pute,gryzom prie tutelio,bet ir tas pradejo pilveli labai pusti ir nenyko spuogeliai,tai dabar pries savaite pameginom similac,tai ir miegot geriau pradejo,ir berimas nyksta,beveik neberatai kol kas similac mums thumbup.gif ,aisku jei neprisisnekesiu.
Atsakyti
sveikos,
na ir prirasiusios jus cia apie tuos misinukus, net pasimeciau.... Sioj srity as dar zalia verysad.gif
Girdejau kad yra misinukai su juoduju serbentu granulemis, tipo kai atsala tai pasidaro kaip klijukai (pavadinimas tai 3 raides, kokios nepamena).Kausinejau vaistinese, bet nieks nezino.... schmoll.gif
Ar kuri ka apie tai zinot?
Mano dukriukui balandzio 18 jau 3men. Mes kolkas valgome similac advance, viena karta bandem NAN1.
Atsakyti
Mamytes, gal kuri galit parasyt, kiek APTAMIL hipoalerginis ir 1 kainuoja ax.gif
Atsakyti
sveikutes,as savo mziuka maitinu svedu maisteliu semper nu man visai jis patinka atrodo jis kazkos yra tirstesnis,ir suskirstytas labai trumpais menesiais g.gif Aptimil hipoelerginis kainuoja euro vaistinej apie 35litus
Atsakyti
mes naudojame Aptamil, jis rodos mums tinka, bet keista kad kakoja daug reciau. g.gif
Papildyta:
QUOTE(ievakoln @ 2006 03 15, 12:14)
supratau.. thumb_yello.gif gersim arbatele.. aciu uz patarimus!!

O nuo kokio laiko galima duoti arbateles, mums trys menesiukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ewerra @ 2006 04 09, 12:44)
mes naudojame Aptamil, jis rodos mums tinka, bet keista kad kakoja daug reciau. g.gif
Papildyta:

O nuo kokio laiko galima duoti arbateles, mums trys menesiukai? g.gif

O mus nuo Aptamil isbere ir nezinau y ka keisti.O kuris yra antialerginis?Nes cia Airijoj as nerandu g.gif g.gif
Atsakyti
O kaip Aptamil First, as butent ta perku.
Atsakyti
QUOTE(astinija @ 2006 04 06, 20:30)
sveikutes,as savo mziuka maitinu svedu maisteliu semper nu man visai jis patinka atrodo jis kazkos yra tirstesnis,ir suskirstytas labai trumpais menesiais g.gif Aptimil hipoelerginis kainuoja euro vaistinej apie 35litus

Gal dar kas galetu pasakyti, kiek ten gramu jo yra? ax.gif Aciu 4u.gif
Papildyta:
Beje, dabar ziurineju, kad yra keli hipoalerginiai misiniai is Aptamil.

Kuo jie skiriasi? g.gif

Aptamil HA1
Aptamil Pepti
Aptamil Pepti MCT
Atsakyti

Semper - tai raudonose dezutese? Mes valgom Aptamil, bet vyduriai labai keteja nuo jo. O kaip su Semper? g.gif
Atsakyti

Kokiems vaikams skirtas Semper Bifidus? Nuo kurio pradet Semper 1 ar Semper 2? Mums 2 men ir 1 sav.
Atsakyti