Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

mums tiko Hipp...pradejom nuo Hipp Pre, paskui 1 ir 2..
Tik man nepatinka, kad metinukams misinukai pvz. Hipp3 ar Nestle Junior daromi su vanile, kam ta vanile?? tik skoni pagadina ir isderina mad.gif
Atsakyti
O mes isbandem ir Tutteli paprasta ir Tutteli Gefili (cia su tom gerom bakterijom). Taip pat Nan 1. Abu geri. Bet siandiena pirma karta pabandziau klijuku isvirti, kad pigiau ir sveikiau vaikui naturalus maistas. Tai Emilis valge isputes akis blink.gif , bet patiko taip pat.
Tarp kitko nieko neradau internete apie klijukus. Ar tai au atgyvenes reikalas? Negi niekas daugiau tokiu neverda?
Atsakyti
As pabandziau primatinti Similac Advance 1 ir atrodo jis musm tiko clap.gif
Todel kitu ir nebandysiu, kol mano 2.gif ji mielai valgys
Atsakyti
Sveiki. Mano pupai be keliu dienu 5men. Maitinu pati. Pries pora savaiciu pradejom valgyti vaisiu tyreles ir viena karta per diena misinuka (noriu pripratinti tiems atvejams, kai labai reikia kur nors isdumti). Valgem, valgem ir staiga "uzsidege" zandai - na tas firminis alerginis raudonis plius berimas. Dabar nieko nebeduodu ir suku galva, nuo ko beria: ar nuo vaisiu tyriu, ar nuo misinio (naudojau Aptamil).
Esu girdejusi, kad Semper misiniai laikomi gana neblogais ir jautresni vaikai juos geriau toleruoja. Kas bandet, lyginot? Pasidalinkite patirtim. Aciu.
Atsakyti
Zise, mano mergytei 5,5 mėn.taip pat pati maitinu, ir valgo ti iš krūties. Bandžiau duoti ryžių košytę su mišinuku, žinok irgi beria raudono, dėmėm. O bandžiau ne vieną mišinį, ir Hipp, ir Nestle, žodžiu nevalgo jokio. Manoji irgi nevalgo vaisių tyrelės.Geriau duok vien bulvytę, po to gali ryžių košytės. Čia viena mama rašė, kad vaikutis labai valgo "Puikio" košytę, sako yra Maximkoj pirkti. Reikės pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
Mes dabar valgome Aptamil ir patenkinti thumbup.gif bandeme ir Semper jis irgi geras, bet musiskis baisiai atpylinejo uz tai duodam Aptamil gausiai atpylinejantiems vaikams.Manau reikia pasitarti su gydytoja arba paziureti vaiko reakcija i viena ir i kita misinuka wink.gif
Atsakyti
Darlin, rokute, aciu uz komentarus. Darlin, o ryziu kose darai "ant vandens" - be pieno? Manoji slamscia viska, ka duodu, tik beda, kad netinka. Itariu, kad jai misinys netinka. Grisim po truputi prie tyreliu.
Atsakyti
mes jau nuo 5 men t.y. 2 men valgom aptamil nes buvo problemele su tustinimusi tai tikrai jokios alergijos nepasitaike ir viduriukai susinormalizavo tai bent mums jis thumbup.gif
su kitais net ir neeksperimentavau g.gif bet gal nuo vaisiu tyreliu nes mes valgem tik obuoliu ir slyvu jokiu kitu nemaisem iki kol 6 en suejo po to pradejom abrikosu serbentu visai netiko braske
Atsakyti
QUOTE (Zise @ 2004 10 14, 18:07)
Maitinu pati. Pries pora savaiciu pradejom valgyti vaisiu tyreles ir viena karta per diena misinuka (noriu pripratinti tiems atvejams, kai labai reikia kur nors isdumti).

Jei turi pakankamai pienuko, tai kodel nenori nusitraukti tam atvejui, kai reik kur nors iseiti??? ohmy.gif

Mums, kai buvo 2 savaites, eme trukti pienuko. Tada pradejau primaitinti PreHipp misineliu - bere. Tada pirkau Semper firmos SojaSemp. Jis skystas, o ne miltelinis. Tai lyg ir tiko. Nebere ir neatpylinejo. Bet paskui, aciu Dievui, susitvarke pieno gamyba ir dabar valgom koses ir mamos pienuka... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Zise @ 2004 10 15, 14:01)
Darlin, rokute, aciu uz komentarus. Darlin, o ryziu kose darai "ant vandens" - be pieno? Manoji slamscia viska, ka duodu, tik beda, kad netinka. Itariu, kad jai misinys netinka. Grisim po truputi prie tyreliu.

Zise, aš košytę darau arba ant vandens, arba kartais pagardinu savo pienuku. O su mišiniu daugiau neduodu, nes kaip jau rašiau, tai irgi beria. g.gif
Atsakyti
mums gydytoja pasiule aptamila,pabandem,labai thumbup.gif ,todel nelabai norim eksperimentuot 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zise @ 2004 10 14, 21:07)
Sveiki. Mano pupai  be keliu dienu 5men. Maitinu pati. Pries pora savaiciu pradejom valgyti vaisiu tyreles ir viena karta per diena misinuka  (noriu pripratinti tiems atvejams, kai labai reikia kur nors isdumti). Valgem, valgem ir staiga "uzsidege" zandai - na tas firminis alerginis raudonis plius berimas. Dabar nieko nebeduodu ir suku galva, nuo ko beria: ar nuo vaisiu tyriu, ar nuo misinio (naudojau Aptamil).
Esu girdejusi, kad Semper misiniai laikomi gana neblogais ir jautresni vaikai juos geriau toleruoja. Kas bandet, lyginot? Pasidalinkite patirtim. Aciu.

Sveika, Kai mano vaikui suejo 2 men as jau nebeturejau pieno sad.gif Tada gydytoja man pasiule pabandyti duoti pieno misinuka Similac Advance1 iki 5men. Ir mano maziui labai patiko noriai gere. O kai jam suejo 6men tada pradejau duoti Similac Advance2 misinukus. Is ryto duodu misinuka. Per pietus duodu Kosytes Nestle 5 javu ir atsigerti pankoliu arbateles. Po triju valandu duodu tyreles "bulviu ir moliugu" arba " Bulviu su bio jautiena" ir aisku misinuka. Vakarienei vel misinuka ir obuoliu tyreles.
Gali buti, kad beria nuo maisto kuriame yra daug baltymu. Maniski buvo taip pat isbere kai jis pabande tyreles "Kalakutiena su kukuruzais". Tai dabar nebeduodu ir vel viskas gerai.
Atsakyti