QUOTE(Zise @ 2004 10 14, 21:07)
Sveiki. Mano pupai be keliu dienu 5men. Maitinu pati. Pries pora savaiciu pradejom valgyti vaisiu tyreles ir viena karta per diena misinuka (noriu pripratinti tiems atvejams, kai labai reikia kur nors isdumti). Valgem, valgem ir staiga "uzsidege" zandai - na tas firminis alerginis raudonis plius berimas. Dabar nieko nebeduodu ir suku galva, nuo ko beria: ar nuo vaisiu tyriu, ar nuo misinio (naudojau Aptamil).
Esu girdejusi, kad Semper misiniai laikomi gana neblogais ir jautresni vaikai juos geriau toleruoja. Kas bandet, lyginot? Pasidalinkite patirtim. Aciu.
Sveika, Kai mano vaikui suejo 2 men as jau nebeturejau pieno

Tada gydytoja man pasiule pabandyti duoti pieno misinuka Similac Advance1 iki 5men. Ir mano maziui labai patiko noriai gere. O kai jam suejo 6men tada pradejau duoti Similac Advance2 misinukus. Is ryto duodu misinuka. Per pietus duodu Kosytes Nestle 5 javu ir atsigerti pankoliu arbateles. Po triju valandu duodu tyreles "bulviu ir moliugu" arba " Bulviu su bio jautiena" ir aisku misinuka. Vakarienei vel misinuka ir obuoliu tyreles.
Gali buti, kad beria nuo maisto kuriame yra daug baltymu. Maniski buvo taip pat isbere kai jis pabande tyreles "Kalakutiena su kukuruzais". Tai dabar nebeduodu ir vel viskas gerai.