Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

kai dinginejo pienas ir jau reikejo primaitinti tai pabandem Similac (patiko, tik pilvuka labai nuo jo skaudejo), drauge patare HIpp (sunui nepatiko, negerdavo, o kai gerdavo tai iskarto atpildavo), vyro sese rekomendavo Aptamil (ji pati abiem vaikam jo dave), pabande ir ka manot
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
na turbut gimines skoniai vienodi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mes Tuteli geriam thumbup.gif Daug kam jis netinka: atpylineja, viduriai uzkieteja. Saunu kad jis mums tinka, nes pazistama daktare patare si misinuka, sake jis tikrai vertas demesio thumbup.gif
Atsakyti
o mes prie humanos pasilikom...
nors, jei atvirai, mūsiškė gėrė bet kokį bigsmile.gif
bet humana, mano nuomone, lengviausiai tirpsta(bandžiau ir aptamil ir nan ir semper) ir kaina nesikandžioja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes bandem ir Nan, ir similac, ir tutteli, nu ir negere nei vieno dabar valgom aptamil ir zinokit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vis tik metem Similac, nes nuo jo skaudejo pilvuka schmoll.gif dabar jau kuris laikas naudojam Aptamil 1 thumbup.gif dingo visi berimai thumbup.gif

dabar dar isbande aptamil soya 1. nuo jo beveik visai neatpila smile.gif
Atsakyti
Mums labai nepatiko HIPP 2, labai skiriasi nuo 1. Taip sunkiai tirpstančio vandenyje mišinėlio dar neteko matyti schmoll.gif Kol vaikutį pamaitindavom, žindukas bent porą kartų užsikimšdavo, o pagaminimas mišinėlio be galo daug laiko užima. Dabar ėmėme naudoti Milumil 2 ir labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Nuo 1 menesio amziaus vaikas valgo Aptamil 1, dabar Aptamil 2..JOKIU problemu nebuvo thumbup.gif jokio kito taip ir nepabandem ax.gif
Atsakyti
Del hipo2 pritariu,man ir koses hipo sunkiai maisosi,vis gumulai g.gif
mes gerem visada tutteli,o nuo 6menesiu gerem NAN2,labai buvo thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif Mano mazyliui Aptamil1 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Berimai praejo,viduriukai susitvarke ir viskas thumbup.gif ,o Hipp1 visai netiko.... schmoll.gif
Atsakyti
[FONT=Arial][COLOR=purple]

As pradejau savo maziuka primaitineti jau pi pirmo menesio, dabar jau trys, bet savo pienuko dar turiu ir visad stengiuosi jo duoti. ax.gif

O misinukus isbandziau visokiausius. Tuleli, NaN, Milumil, Similac, Aptamil

Tiutelis mant patiko tuo, kad jis yra skanus, nuo jo nekieteja viduriukai, net atvirksciai predejo kakoti net 3 kartus per diena.

Nan labai skystas man pasirode

Milumil buvo atseit sotus, bet nepatiko man, kad jis labai blogai tirpsta...
Similac man nepatiko, ir nuo jo pradejo gausiau atpilyneti. taciau as paskui jo dadedinedavau darant Aptamil AR, kad skystesnis siek tiek butu, tai siuo atveju buvo visai gerai wink.gif

Aplamai atpilinrjo leliukas visa laika, tai nusprendiau duoti specialu misinuka Aptamil AR, tai labai patiko. Vaikas nustojo atpilynti. Tik tiek kad skonis tai ne ypatingas. tongue.gif
Skaniausias vis delto pasirode tiutelis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora @ 2006 01 15, 23:57)
[FONT=Arial][COLOR=purple]

As pradejau savo maziuka primaitineti jau pi pirmo menesio, dabar jau trys, bet savo pienuko dar turiu ir visad stengiuosi jo duoti. ax.gif

O misinukus isbandziau visokiausius. Tuleli, NaN, Milumil, Similac, Aptamil

Tiutelis mant patiko tuo, kad jis yra skanus, nuo jo nekieteja viduriukai, net atvirksciai predejo kakoti net 3 kartus per diena.

Nan labai skystas man pasirode

Milumil buvo atseit sotus, bet nepatiko man, kad jis labai blogai tirpsta...
Similac man nepatiko, ir nuo jo pradejo gausiau atpilyneti. taciau as paskui jo dadedinedavau darant Aptamil AR, kad skystesnis siek tiek butu, tai siuo atveju buvo visai gerai wink.gif

Aplamai atpilinrjo leliukas visa laika, tai nusprendiau duoti specialu misinuka Aptamil AR, tai labai patiko. Vaikas nustojo atpilynti. Tik tiek kad skonis tai ne ypatingas.  tongue.gif
Skaniausias vis delto pasirode tiutelis  wink.gif

PRITARIU TUTELLI PATS( KAZKODEL) SKANIAUSIAS thumbup.gif
Atsakyti
o manoji nuo triju men.valgo similac advance 2.mums tai pats geriauasias misinukas dar ir sianden.o pats blogiaisias mums buvo tuteli.Mergyte klykdavo,atpildavo ,kartais net isvemdavo.
Atsakyti