Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(Edita @ 2005 08 17, 12:43)
O mano mažylis išviso jokio nebevalgo. Dabar turim Nan1, Hipą, dar Tuttli bandėm ir niekas netinka, tiksliau nepatinka sad.gif . Labai ja išrankus vyras sad.gif . Net nežinom ką toliau daryti, gal išviso nevalgys tų mišinukų, o reiktų, nes pieno baras po truputi uždarinėjamas sad.gif  (mokslai šaukia)

Man teko irgi gerokai pavargti, kol įsiūliau mišinuką, bet pavyko biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam reikia HIPP 3 su vanile. Drauge pardavineja. Uz kokius 8 Lt parduotu. Nepraimtas. Rasyti i az
Atsakyti
Kadangi maitinu pati, tai misinuka maniskis gauna tik tuomet jei manes nebuna namie. Jau maniau ir ankščiau rašiau, kad mum SIMILAC geriausi, bet pasirodo klydau.... dabar neima nė į burną schmoll.gif išdykėlis. Tai šiandien pabandėm NAN, ir tikiuosi kad tiko, nes pirmą kartą gėrė nesiraukė ir nepyko. thumbup.gif
Atsakyti
Gal yra mamyčių, kurių leliai valgo Humana 2 mišinėlį? g.gif pabandėm Humana mišinuką, kolkas valgo gerai, bet man įtartinai atrodo kažkokie kristaliukai, kai suplaki mišinėlį. Ar pas jūs taip yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelidu @ 2005 11 21, 23:13)
Gal yra mamyčių, kurių leliai valgo Humana 2 mišinėlį?  g.gif pabandėm Humana mišinuką, kolkas valgo gerai, bet man įtartinai atrodo kažkokie kristaliukai, kai suplaki mišinėlį. Ar pas jūs taip yra?  g.gif

Musu mazius taip pat bande valgyti Humana 2, bet kiek as bedarydavau tai tu kristaleliu visada budavo... Na nelabai jis jam patiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rukla @ 2005 11 22, 08:36)
Musu mazius taip pat bande valgyti Humana 2, bet kiek as bedarydavau tai tu kristaleliu visada budavo... Na nelabai jis jam patiko  sad.gif

Manau, kad visdelto reiks keisti, nes nepatinka man tie kristaliukai. Jau vakar pastebejau, mažylės žandukai paraudę, ar tai reiškia, kad alergizuoja? g.gif O kristaliukus na nekaip nepavyksta suplakti. Ir šiaip Humana gan riebokas g.gif blink.gif
Atsakyti
Jei žandukai paraudo tai gali reikšti ir kad alergizuoja, o gal šiaip tik. Bet jeigu jau šiurkštoki pasidaro - alergija. Aš naudoju Aptamil, tai jeigu vanduo nepakankamai šiltas irgi lieka kristaliukų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKate @ 2005 11 22, 16:59)
Jei žandukai paraudo tai gali reikšti ir kad alergizuoja, o gal šiaip tik. Bet jeigu jau šiurkštoki pasidaro - alergija. Aš naudoju Aptamil, tai jeigu vanduo nepakankamai šiltas irgi lieka kristaliukų. ax.gif

Na vandenuką jau visokį įšbandėm doh.gif , visvien jie lieka lens.gif bash.gif
Atsakyti
sveikos, galiu atiduoti APTAMIL AR, siandien atidariau, o jis mums visai netinka, is pradziu, kol gerem pirma maiseli, buvo tik zandukai paraude, o siandien jau siurkstus pasidare ir viduriukai vienai mergytei uzkietejo, taigi, kas geriat dovanoju, o gal , kas nori pabandyti, nereikes, jei netiks, pinigu i bala ismest, jei reikia rasykit i AZ, vilniuje veiksmas biggrin.gif
Atsakyti
DEl misinuko APTAMIL AR ,rasykit man , pasirodo drauge neatsijunge, kai sedejo prie mano kompo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evelidu @ 2005 11 22, 15:18)
Manau, kad visdelto reiks keisti, nes nepatinka man tie kristaliukai. Jau vakar pastebejau, mažylės žandukai paraudę, ar tai reiškia, kad alergizuoja?  g.gif  O kristaliukus na nekaip nepavyksta suplakti. Ir šiaip Humana gan riebokas  g.gif  blink.gif

pakeitėm į TUTELLI, nes nuo Humana vakar dar stipriau paraudo žandukai ir mažylei užkietėjo viduriai cry.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura 22 @ 2005 11 07, 15:34)
Man teko irgi gerokai pavargti, kol įsiūliau mišinuką, bet pavyko  biggrin.gif

Gal pasidalintum patirtimi.Turiu draugę kuri niekaip savo mažylei negali įsiūlyti mišinuko.Būna alkana, bet mišinuko negeria.
Atsakyti