Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

QUOTE(gvidaa @ 2005 06 10, 08:58)
humana>>>va pradejom naudoti ,atrodod visai nieko,ir spogai dingo,ir pigesnis uz aptamili,ziuresim jei viduriukai susitvarkys ,tai bus tinkamas,o man nuo aptamilio tik zalias sudelis ir jokios kitos spalvos nemaciau,nemanau,kad tai gerai,ir dar kas 3-4 dienas,gal humana sutvarkys ,bent kitos spalvos,nu ziuresim... ax.gif

Iš pradžių gėrėm Hipp. Paskui pabandėm aptamil, pasiūlė daktarė, tipo žarnynui labai geras ir t.t Mano mergica tai nuo aptamilio tiek pavarydavo, kad į pampersą netilptavo turtas, ir viduriukai laisvoki būdavo ir dar labai bezdėdavo. Tai paskui iki 5 mėn gerėm Hipp, ir perėjom prie Humanos 2. Šitas irgi su prebiotiku, bet viduriukai normalūs, ir tuštinasi labai reguliariai. Šiaip Humana mišinukas mums tinka ir patina ir pigesnis nei Hipp ar Aptamil
Atsakyti
kas naudojot nan ha1 ,ka galetumet pakomentuoti,tiko netiko<>?
Atsakyti
essen.gif Galiu atiduoti HUMANA HA2 misinuko pakeli (325g)
Dezuteje buvo du pakiukai, mes viena pabandeme, bet mano vaikiukui netiko, o paskui pasirode, kad jis is viso nealergiskas smile.gif ir gali gerti bet koki misinuka. Gal kas gyvena salia (kaune, prie telekomo) ir noretu pasibandyti?
Atsakyti
QUOTE(gvidaa @ 2005 06 15, 21:12)
kas naudojot nan ha1 ,ka galetumet pakomentuoti,tiko netiko<>?

Mes tokį valgom ax.gif Na tik savaitę laiko, prieš tai valgėm Aptamil HA 1, berod nieko blogo, žiūrėsim kaip toliau g.gif
Atsakyti
Savo mažąjai girdau Similac advance 1. Mums jis thumbup.gif .
Atsakyti
Mums dar GN sesutė rekomendavo NAN 1. Pritrūkus MP, jį ir naudojome. Nuo 5 mė. - NAN 2. Tiesa, abu ne HA, nes nebuvo reikalo. Tiko ir patiko. Nors kiek pastebėjau, mamytės šį mišinėlį vartoja retai.
Atsakyti
O mano mažylis išviso jokio nebevalgo. Dabar turim Nan1, Hipą, dar Tuttli bandėm ir niekas netinka, tiksliau nepatinka sad.gif . Labai ja išrankus vyras sad.gif . Net nežinom ką toliau daryti, gal išviso nevalgys tų mišinukų, o reiktų, nes pieno baras po truputi uždarinėjamas sad.gif (mokslai šaukia)
Atsakyti
cry.gif HELP! bandau primaitinti maziuka, 5 men. Savo pieno pakanka, bet teks iseiti ir palikti po 6 val. auklei. Pieno nutraukimas atrodo bereikalingas vargas, todel pratinames prie misiniu. Deja... Tutelis skanus, bet riebus, netiko. Aptimilas man bjauraus kvapo, prasidejo nesamones su viduriais. Pora dienu buvo paleisti, dabar sukietejo. Taigi galvoju vel keisti. Prie visos laimes, dar isbere keliais bjauriais dideliais spuogais ant veidelio. Siaip mus bere ir anksciau, bet cia kitokie isberimai, dideli, skaisciai raudoni ir be pulinuku. Atrodo, lyg butu alerginiai. Zinoma, tai gali buti nuo vitaminu TABS, kuriuos pora dienu daviau kartu su arbatele. Gal bandyti Semper? Gal patarsit, mamytes?
Atsakyti
Laba, aš savo mažajį maitinu MP tačiau jei prireikia kur išeiti tai duodame Similac, bandėm Aptamil ir Milumil, tačiau mazyliui nepatiko, neėmė net į burną sad.gif , tada pabandžiau pasiūlyti Similac, pasiraukė, pačepsėjo ir tiko thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas bandete milumil 3. Nuo milumil1(1,5men.) labai veideli bere. Iki 6men. naudojom aptamil AR, nes atpylinejo. Dabar naudojam bebi, bet kazko vis naktimis 2-3k. keliasi valgyti.Nuo Milumil2 taip pat, be to pastebejau vel skylancius skruostelius. Raso, kad milumil3 su kruopomis ir vaisiais, galbut ir sotus? Pasidalinkite patirtimi.
Atsakyti
As irgi primaitinu NAN 1, idomu, kodel ji taip mazai kitos mamos naudoja, gal ka blogo girdejot? ar tiesiog kiti geresni
? pirmagimiui pradejau Hipp duot, netiko, nes blogai tirpo milteliai, pastoviai kamuoliai likdavo, po to Similac bandem-uzkietejo viduriai, tai galiausiai NAN davem ir ok, jis ne toks saldus. o va antram is kart daviau NAN1...jokiu alergiju, jokiu uzkietejimu
Atsakyti
Mums nuo Similac advance 1 taip buvo viduriai užkietėję, kad ojojoj cry.gif , pakeitėm į NAN 1, o nuo 6,5 mėn NAN 2 ir problemų jokių thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti