Įkraunama...
Įkraunama...

Mišinukai

Mano dukrelei 3 mėnesiai. Po truputį baiginėjasi pienas. Daug girdėjau apie įvairius pieno mišinukus. Pagrinde apie Similac`ą, kad nuo jo vaikučiui labai kietėja viduriukai. Ką galėtumėte patarti, kokį pieno mišinuką siūlytumėte pabandyti? Girdėjau, kad HIPP neblogas?
Atsakyti
QUOTE (Eima @ 2004 06 05, 09:48)
Mano dukrelei 3 mėnesiai. Po truputį baiginėjasi pienas. Daug girdėjau apie įvairius pieno mišinukus. Pagrinde apie Similac`ą, kad nuo jo vaikučiui labai kietėja viduriukai. Ką galėtumėte patarti, kokį pieno mišinuką siūlytumėte pabandyti? Girdėjau, kad HIPP neblogas?

Tai labai priklauso nuo leliuko....
Me is pradziu bandem duoti Hipp, tai valge... Veliau NAN - dar labiau patiko.
Kiek veliau vel pirkom hipp, tai kazko sunkai tirpo. Patiko aptamilas, bet labai kietejo viduriukai.
Dabar nupirkau NAN2, tai skanus siaip, bet mano kleckius dabar isvis mazai valgyt pradejo, tai ir jo nedaug suvalgo unsure.gif
P.S.man irgi pienas buvo kelis kartus sustreikaves, bet misinuka duodavau tik tais atvejais, kai vaika reikedavo mamai palikt ar jau juodai zirzdavo is alkio...
Kol kas dar pieno turium, taigi misinukas bet kokiu atveju nera pagrindinis maistas wink.gif
Jei yra galimybe dazniau dek vaika prie kruties ir pienukas susireguliuos!!! Buna 3 savaiciu, 3 menesiu pieno krizes, kai isauga pienuko poreikis, bet prisitaiko wink.gif
Zinok savo pienuku maitint ir sveikiau, ir pigiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zanetux: 05 birželio 2004 - 11:55
as tik uz isomil advance........nuo jo maziau atpilineja.....maziau pilvuka pucia...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 06 07, 00:13)
as tik uz isomil advance........nuo jo maziau atpilineja.....maziau pilvuka pucia...... thumbup.gif

isomil advance... o kokius SIMILAC ar Infamil. ar dar kokius? tai ne firma
o rusis
zanetux isvardino man visus nematytus ir negyrdetus sad.gif gal geri g.gif
bet as imciau INFOMIL, geresni milteliai, biresni, sausesni. bet similaca gaunu uz dyka tai kad irgi neblogai, jau 11 men. maniskis tik duok

kas liecia advance, kiek zinai jis neisnesiotiems kudikiams, ir buna kartais viduriai uzlkieteja, bet jei tau gerai ISABELE tai pirmyn. as kartais duodavau pora skardyniu gal per metus, todel kad vel uz dyka gavau. Kaip viduriavo mazylis duodavau Lactose free ar sojos (nesvarbu ar similac ar INFAMIL), o istikruju jie visi panasus
Atsakyti
fasolka....similac isomil advance......zodis advance reiskia kad misineliai yra praturtinti DHA ir ARA......jei padeda akiu ir proto vystimuisi......isomil yra sojos pagrindo misineliai........infamil prosobee lipil.....taip pat yra sojos pagrindo misineliai.......zodis lipil taip pat reiskia kad misinelis praturtintas DHA ir ARA...

man similac patinka labiau nei infamil.....nes similac yra skanesnis......tu paragauk infamila ir similaca.....mano vaikas iprates prei similaco tai neima infamilo......raukosi ir viskas.......o del similac isomil advance tai man patinka tas misinelis nes jis yra tirstesnis......

o daktarai dabar labai rekomenduoja good star misinelius......nes tipo ta misineli kai vaikiuko skrandis virskina nepasidaro i varske.....tipo geriau visrskina....
Papildyta @ [mergetime]1086566885[/mergetime]
fasolka...o del neisnesiotu kudikiu...tai yra misineliai similac neosure advance....arba enfamil enfacare lipil......arba enfamil premature lipil.....neisnesiotiems kudikiams sojos pagrindo misinuku duoti negalima....
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 06 07, 02:03)
fasolka....similac isomil advance......zodis advance reiskia kad misineliai yra praturtinti DHA ir ARA......jei padeda akiu ir proto vystimuisi......isomil yra sojos pagrindo misineliai........infamil prosobee lipil.....taip pat yra sojos pagrindo misineliai.......zodis lipil taip pat reiskia kad misinelis praturtintas DHA ir ARA...

man similac patinka labiau nei infamil.....nes similac yra skanesnis......tu paragauk infamila ir similaca.....mano vaikas iprates prei similaco tai neima infamilo......raukosi ir viskas.......o del similac isomil advance tai man patinka tas misinelis nes jis yra tirstesnis......

o daktarai dabar labai rekomenduoja good star misinelius......nes tipo ta misineli kai vaikiuko skrandis virskina nepasidaro i varske.....tipo geriau visrskina....
Papildyta @ [mergetime]1086566885[[b]*Fasolka rgetime] [/b]
fasolka...o del neisnesiotu kudikiu...tai yra misineliai similac neosure advance....arba enfamil enfacare lipil......arba enfamil premature lipil.....neisnesiotiems kudikiams sojos pagrindo misinuku duoti negalima....

nikeo nesupratau... bet gal teisi nesigincisiu, o ka sdel ragavimo, tai man brrr.... abu vienodi del skonio, bet kai maisau su vandeniu INFOMIL GERESNIS, net iki sio sekmingai naudoju Similac (nesvarbu kuri, visi geri ), betb DAR KARTA kartoju, jei mokeciau rinkciau Infomil. Bet kai nera skirtumo SIMILAC puikus
Atsakyti
O mano dukra is viso atisako visokiu misinuku, jai tik mano pieno reikia, nezinau, ka reiks daryt, gal prades tirsta maista valgyt g.gif
Atsakyti
QUOTE (zvaigzdute @ 2004 06 07, 05:06)
O mano dukra is viso atisako visokiu misinuku, jai tik mano pieno reikia, nezinau, ka reiks daryt, gal prades tirsta maista valgyt g.gif

cia ant logotipo ta storuliuke kuri atsisako misineliu biggrin.gif biggrin.gif matosi kad mamules pienukas neblogas thumbup.gif , maniskis deja negalejo ilgai mamytes pienuku dziaugtis, tai acui devuliui su misineliais draugauja, dabar su Similaku, bet ragaves ne viena karta Infamilo visu rusiu, tfu tfu kol kas visi geri clap.gif
Atsakyti
Na jūs čia ir pasiginčijot! Tai kuris neblogas? Man dar ligoninėj seselė sakė, kad nebandyk Similac`o, nes nuo jo vaikučiui viduriukai kietėja. O jūs atvirkščiai... O nebandėt kitokių? Girdėjau yra kažkokių su pribiotikais?
Atsakyti

del pieno misinuku tai mes naudojam Profylac, nezinau ar toks parduodamas Lietuvoj, bet cia jis labai geros kokybes ir apsaugo nuo alergijos.
Pati med.sesele patvirtino , kad geriausia sita ir naudoti. rolleyes.gif
Atsakyti
as bandziau naudoti similac allimentum advance....bandziau ir enfamil nutramigen lipil.....tie misinukai yra hipoalergetiniai......nu skonis tai slykstus, kai degesiu.... o kvapas dar baisesnis......aisku tie misinukai dvigubai brandesni nei reguliarus misinukai.....aisku jie yra geri...nesukelia jokiu elergiju....lengvai virskina....ir t.t...bet daktaras grieztai uzdraude juos naudoti jei vaikas nera elergiskas......

o siaip jei vaikas toleruoja pieno pagrindo misinukus tai pirmoj vietos yra pieno pagrindo misinukai...jei vaikas netoleruoja laktozes ar pieno proteino....tai tada sojos pagrindo misinukai yra liux......jei vaikas elergiskas tai nei pieno pagrindo nei sojos pagrindo misinukai nepades.....tokiu atveju hipoalergitiski misineliai tam yra......sia informacija istraukiau is kompo......

ir aplamai jei vaikas daug atpilineja......pilvuke kaupiasi dujos.....ir vaikas pavalges buna neramus isbandykit sojos pagrindo misinukus....man labai padejo.....mano mazius ramesnis patapo.....nebeatpila tiek daug..kiek atpildavo naudodamas pieno pagrindo misinukus.....ir siaip linksmas vaikas tapo...as net koses skiedziu su sojos misineliu.....tik sojos misinukai kietina vidurius.....bet po ilgo naudojimo viduriai susitvarko.....

ir dar kai vaikams paleidzia vidurius sako reikia duoti sojos misinuku...sukietina vidurius....

o ar tinka misinelis ar ne.....is karto spresti negalima....reikia misineli naudoti maziausiai savaite laiko ir tada ziureti rezultatus......viduriai visada arba uzkietes arba pralaisves pakeitus misinelius......sia infoemacija irgi istraukiai is kompo.....

ir dar similac'as amerikoje ir similac'as lietuvoje ziauriai skiriasi......skiriasi ne tik skonis.....bet ir sudetis...
Atsakyti
aš primaitinu Tutteli. Labai gardu. Ir kakoja normaliai, ir pilvo nepučia
Atsakyti