patarkite prasau man dar zaliai ar verta pirkti vystimo lenta? ar ji reikalinga? jei reikalinga tai tuomet kokia ir kur pirkti? aciu labai visoms

mums visai nepravertė, panaudojom keletą kartų, o žinau žmonių kurie naudoja ir džiaugiasi, jiems patogu. kaip kam

mes pirkom, bet geriau būčiau nepirkus. Naudojom gal 4 mėn, po to visai nebereikėjo. BŪčiau puikiai ir be jos apsiėjus. Mums tikrai nebuvo reikalingas daiktas.
ir as manau kad sis daiktas visai nereikalingas

o ka tuomet naudojate vietoj jos?kur keiciat pampersus?ant lovos kanors patiesusios ar kur kitur?
O man super dalykas vystymo lenta. Pritaisė man ją prie aukštokos komodos, tai man labai patogu ir nugaros neskauda, ir būtiniausi daikteliai, rūbeliai po ranka. Neįsivaizduoju, kaip reiktų ant kokios lovos pasilenkus perrenginėti
QUOTE(laukinukė @ 2006 11 15, 16:16)
laukinukė, 15 Lap 2006 - 16:16, parašė:
laukinukė, 15 Lap 2006 - 16:16, parašė: ![]()
O man super dalykas vystymo lenta. Pritaisė man ją prie aukštokos komodos, tai man labai patogu ir nugaros neskauda, ir būtiniausi daikteliai, rūbeliai po ranka. Neįsivaizduoju, kaip reiktų ant kokios lovos pasilenkus perrenginėti

Man vystymo lenta irgi labai naudinga. Pirma dukra auginau kai tokiu dalyku dar is viso nebuvo, tai teko kazka panasaus paciai pasidaryti, o dabar su mažiuke tai labai džiaugiuosi, nes tikrai geras daiktas. Pasidejusi ją esu ant vonios kraštų - ten ir persirenginejam, ir labai patogu kai reikia užpakalį nuplauti. O pirkau Urmo Bazeje, mokėjau 45 Lt., bet manau, kad visai verta pasidomėti ir padevėtomis, nes neįsivaizduoju kas jau ten gali susidėvėti, o kainele turėtų būti mažesnė

Vystymo lentą padarė mano vyras. Platesnę nei parduoda parduotuvėse. Man ji buvo
. Uždėdavau ant lovytės ir galėdavau nesusilenkusi perrengti vaiką, pakeisti sauskelnes. Ji labai pravertė, kai vaikui buvo daromas masažas. Vystymo lenta man buvo viena reikalingiausių vaiko auginimo priemonių.

QUOTE(laukinukė @ 2006 11 15, 16:16)
laukinukė, 15 Lap 2006 - 16:16, parašė:
laukinukė, 15 Lap 2006 - 16:16, parašė: ![]()
As irgi tokios pat nuomones, kad tai labai patogus daiktas.

Mes pirkome ir labai patenkinti buvome, dabar jau nebenaudojam kokias 2 sav. nes labai jau sukaliojasi mano maze, tai ant lovos paprasciau pasidare, bet pirmais menesiais man tai buvo nepakeiciamas daiktas.
persikraustėm ant lovos. Patiesiu neperšlampamą palą ir tvarkomės. VOEtos daugiau, ypač, kai mažulis vartaliotis pradėjo