Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Vyturėlis"

QUOTE(Laimantas @ 2011 02 21, 18:03)
sveikos mamos,
musu mazasis eis nuo rudens i lopseli. gal galite rekomenduoti geras aukletojas. noras butu papulti pas megstancias tvarka ir uzimtuma...

O galima pasirinkti auklėtojas? g.gif Maniau, bendra tvarka grupės bus paskirstytos, pvz., pagal abecėlę, nes kaip suprantu kelios tokių mažiukų grupės bus. g.gif

Mano mažoji būsimoji lopšelinukė eis nuo 09 01, direktorė sakė, ateiti vasaros gale pasirašyti sutartį, tada ko gero ir paaiškės visos smulkmenos.

--

Beje, laba diena smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat nuo 09.01 žygiuosim i šį lopšelį. Taip pat sakė rugpjūčio gale atnešti medicininę kortelę ir pasirašysim sutartį. Tai kai klausiau į kokią grupę papulsim, sakė, o turit pageidavimų? Tai supratau kad gal ir galima pasirinkti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Inga.D @ 2011 07 05, 15:46)
Mes taip pat nuo 09.01 žygiuosim i šį lopšelį. Taip pat sakė rugpjūčio gale atnešti medicininę kortelę ir pasirašysim sutartį. Tai kai klausiau į kokią grupę papulsim, sakė, o turit pageidavimų? Tai supratau kad gal ir galima pasirinkti  smile.gif

Sveikos,

taip gerai supratai, galima pasirinkti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2011 07 05, 23:20)
taip gerai supratai, galima pasirinkti.  4u.gif

Tai gal kuri žinot, kokios ten grupės, kuom tą pasirinkimą pagrįsti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(- moja - @ 2011 07 06, 20:51)
Tai gal kuri žinot, kokios ten grupės, kuom tą pasirinkimą pagrįsti? smile.gif

As isbandziau dar tik viena aukletoja, tai ir nezinau ar labai gera ar tik nebloga. Mano mazei tinka tai antra irgi pas ja rasyciau. 4u.gif
Atsakyti
Klausimėlis: maniškė į darželį eis nuo 09 01, o jos gimtadienis 09 15. Ar tokie mažiukai darželį mini tą mažą sukaktį? Ar reikia kokį skanėstą tįsti g.gif
Atsakyti
Sveikos. Kažkaip čia SM mažai mamyčių, kurių vaikučiai lanko "Vyturėlį". Arba neparašo nė viena. Šiandien skambinausi i darželį ir sužinojau kad lankysim "Žirniukų" grupę. Gal kas lankėt, gal ką galit pasakyti apie auklėtojas ir šiaip ką nors naudingo smile.gif Būtų labai įdomu.
O gal kuri mamytė taip pat nuo rugsėjo ves vaikiuką i šitą grupę?
Papildyta:
QUOTE(- moja - @ 2011 08 08, 17:10)
Klausimėlis: maniškė į darželį eis nuo 09 01, o jos gimtadienis 09 15. Ar tokie mažiukai darželį mini tą mažą sukaktį? Ar reikia kokį skanėstą tįsti  g.gif

Nu nemanau, nes dar tik bus spėję apsiprasti, o kiti gal dar ir ne smile.gif Nu bent jau aš taip manau. Beje, į kokią grupę eisit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga.D: 22 rugpjūčio 2011 - 14:35
QUOTE(Inga.D @ 2011 08 22, 15:38)
Sveikos. Kažkaip čia SM mažai mamyčių, kurių vaikučiai lanko "Vyturėlį". Arba neparašo nė viena. Šiandien skambinausi i darželį ir sužinojau kad lankysim "Žirniukų" grupę. Gal kas lankėt, gal ką galit pasakyti apie auklėtojas ir šiaip ką nors naudingo  smile.gif  Būtų labai įdomu.
O gal kuri mamytė taip pat nuo rugsėjo ves vaikiuką i šitą grupę?

aš kelis kartus įkišu nosį, bet kaip tyla čia taip tyla smile.gif dabar jau rudeniui artėjant gal pasijungs daugiau smile.gif

Mano mažikė nuo rugsėjo 1 keliaus. Tik dar grupės nežinom, šiandien pasiimsim pažymą iš gydytojos ir ryt eisim bandyt pasirašyt sutartį jau smile.gif

Kažin, kaip šiame darželyje vyks pripratinimas, ar mamos turi likti kažkiek laiko kartu ir t.t. Na bet ryt turėsiu atsakymus į daugelį klausimų.
Atsakyti
QUOTE(- moja - @ 2011 08 25, 10:19)
aš kelis kartus įkišu nosį, bet kaip tyla čia taip tyla  smile.gif dabar jau rudeniui artėjant gal pasijungs daugiau  smile.gif

Mano mažikė nuo rugsėjo 1 keliaus. Tik dar grupės nežinom, šiandien pasiimsim pažymą iš gydytojos ir ryt eisim bandyt pasirašyt sutartį jau  smile.gif

Kažin, kaip šiame darželyje vyks pripratinimas, ar mamos turi likti kažkiek laiko kartu ir t.t. Na bet ryt turėsiu atsakymus į daugelį klausimų.

Kad nelabai turėsit smile.gif Aš kai skambinau direktorei paklausti kas ir kaip, tai nieko ji negalėjo pasakyti. Kaip suprantu viską susakys auklėtojos, o jos gryžta tik nuo 08.29, t.y nuo pirmadienio verysad.gif Tai man direktorė tik pasakė kad papuolėm į "Žirniukų" grupę ir kad ateičiau kai susitvarkysim pažymą sutarties pasirašyti. O kai bandžiau klausti kaip ta rugsėjo pirmoji bus, tai nieko jinai nepasakė kaip ir kas. Turbūt kiekviena grupė pagal save smile.gif Sako jeigu norit ką sužinot kai gryš auklėtojos galit nueiti pasikalbėti. Va taip va.
Atsakyti
ot ir turim tongue.gif biggrin.gif
pasirašėm sutartį, papuolėm irgi į Žirniukų grupę bigsmile.gif kaip tik šiandien buvo auklėtoja, tai pasikalbėjome.
Rugsėjo pirmoji bus paprasta diena, aišku nutįsim kvietką. Po kelias valandas bandysiu palikinėti ryšį pastoviai palaikysim. Ai, auklėtojos vardas Anžela, ir da bus viena auklėtoja Virginija, ji pusę etato dirba.

Sakė, gimtadienius švenčia, reiks iškept sausainiukų, paruošt ko atsigerti ir sakė, pašoka pagal muziką, balionų prisipučia smile.gif

Žiemos labai šiltos, nes šildomos grindys, sakė bėdos nėra.

Kas dar g.gif na, jei kils klausimų, gal sugebėsiu atsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(- moja - @ 2011 08 26, 11:23)
ot ir turim  tongue.gif  biggrin.gif
pasirašėm sutartį, papuolėm irgi į Žirniukų grupę  bigsmile.gif kaip tik šiandien buvo auklėtoja, tai pasikalbėjome.
Rugsėjo pirmoji bus paprasta diena, aišku nutįsim kvietką. Po kelias valandas bandysiu palikinėti ryšį pastoviai palaikysim. Ai, auklėtojos vardas Anžela, ir da bus viena auklėtoja Virginija, ji pusę etato dirba.

Sakė, gimtadienius švenčia, reiks iškept sausainiukų, paruošt ko atsigerti ir sakė, pašoka pagal muziką, balionų prisipučia  smile.gif

Žiemos labai šiltos, nes šildomos grindys, sakė bėdos nėra.

Kas dar  g.gif  na, jei kils klausimų, gal sugebėsiu atsakyti  smile.gif

O, tai į tą pačią grupę bigsmile.gif . Tai pradžioje palikinėsim tik iki pietų ar kaip? O kaip šiaip auklėtoja pasirodė? Maloni? Nieko nepasakė, kaip aprengti, ką spintelėje palikti reikės (papildomi rūbeliai ir t.t). O kaip su pampersais ir puoduku? g.gif Bet gal tiek daug nenušnekėjot dar smile.gif Aš ryt eisiu pasikalbėti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga.D: 28 rugpjūčio 2011 - 10:46
QUOTE(Inga.D @ 2011 08 28, 11:44)
O, tai į tą pačią grupę  bigsmile.gif . Tai pradžioje palikinėsim tik iki pietų ar kaip? O kaip šiaip auklėtoja pasirodė? Maloni? Nieko nepasakė, kaip aprengti, ką spintelėje palikti reikės (papildomi rūbeliai ir t.t). O kaip su pampersais ir puoduku?  g.gif  Bet gal tiek daug nenušnekėjot dar  smile.gif  Aš ryt eisiu pasikalbėti.

aha, į tą pačią bigsmile.gif smagu, kad jau su viena mamyte kaip ir "pažįstama" smile.gif

Pradžioj taip ir mąstau, palikti po kelias ar daugiau val., kaip sakai, iki pietų, paskiau matysis, kaip vaikiukas reaguoja, kaip jam sekasi ir etc.

Auklėtoja net labai maloni pasirodė, bet bijau ką sakyti, nes pirmas įspūdis būna apgaulingas.

Aprengti sakė nedaug, pačioje grupėje tikrai šilta. Dėl papildomų rūbelių: yra ten spintelės kiekvienam, sakė vieną komplektuką palikt reiktų, nes būna susiterlina ir t.t.

Dėl puodų, yra atskira patalpa, kur daug sunumeruotų puodukų, kiekvienam atskirai skirtas. Kadangi maniškei jau seniai su tuom bėdų nėra, nesigilinau dėl pampersų.
Kaip matai, pašnekėjom iš dūšios bigsmile.gif tik dėl seilinukų nepaklausiau, ar turi ten vietinių, ar savo reik tįstis g.gif
Atsakyti