Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Vyturėlis"

SVEIKUTES.

Gal kas lanko Varpeliu grupe??? mes pradedame lankyti šią grupę, gal kas žinot kokia auklyte??? ax.gif
Atsakyti
cia va radau Vyturelio internetini puslapi tai viskas puikiai surasyta kas kur ir kaip 4u.gif
http://www.dvytureli...ie_darzeli.html
beje varpeliu grupe kiek zinau tai Jadvyga pati sauniausia aukletoja mano manymu, ne tiek kad ir as pas ja lankiau budama maza, bet ir patys geriausia prisiminimai ir kitu mamu atsiliepimai, beje aisku kiekvienam skirtingai bet kolkas girdejau tik geriausia! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fekda @ 2009 09 15, 09:37)
cia va radau Vyturelio internetini puslapi tai viskas puikiai surasyta kas kur ir kaip  4u.gif
http://www.dvytureli...ie_darzeli.html
beje varpeliu grupe kiek zinau tai Jadvyga pati sauniausia aukletoja mano manymu, ne tiek kad ir as pas ja lankiau budama maza, bet ir patys geriausia prisiminimai ir kitu mamu atsiliepimai, beje aisku kiekvienam skirtingai bet kolkas girdejau tik geriausia!  thumbup.gif

Aciukas. šeip geras įspudis. šiandieną pirmą kartą pasiliko vienas 1,5 valandos. tai lyg ir viskas liuks atrodo. smile.gif tik kai atejau pasiimti apsiverke supykes... ax.gif nieko priprasim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos ,mamyte , nezinau kaip jus bet as labai patenkinta darzeliu
Mano sunui 5 metai dukrai 1,4 ( nuo rytuojaus eis i lopseli Varlpeliu grupe) , pries tai sunus ejo i Aitvareli mums buvo baisus darzelis auklituojos tragiskos, nors kiek girdejau jau pasikeite, Pas mus darzelei irgi direktore pasikeite , nes skaiciau cia nuomuone pradzioj kad direktore bloga, tikrai dabar super , ne iena karta nieko nenesiau ( kisu)
Tiesiog rasau savo nuomone, aisku kievienai mamytej spresti.
O apie grupe varpeliu galiu tik tiek pasakyti , kad man sunu uzausino tos auklytuojos ir dukra rasiau tik i sita grupe , nes auklite tai super, auklitoja musu megstamiausia tai ( neatsimenu varda) vyresni kuri , Aisku kiekvienas is musu turi savo pliusu ir minusu ,
PAsikartosiu kad cia tik mano nuomone,
Kiekviena mama nori savo vaikui geriausi
Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
laba diena,
kokios naujausios nuotaikos apie Vyturėlį? smile.gif
nuo rudens mano mažiukė ten eis.
Atsakyti
QUOTE(- moja - @ 2011 01 28, 21:40)
laba diena,
kokios naujausios nuotaikos apie Vyturėlį? smile.gif
nuo rudens mano mažiukė ten eis.

Sveika,

nuotaikos geros thumbup.gif
Atsakyti
Mano abu vaikai ji lanko, esu begalo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamos,
musu mazasis eis nuo rudens i lopseli. gal galite rekomenduoti geras aukletojas. noras butu papulti pas megstancias tvarka ir uzimtuma...
Atsakyti
Ir mes nuo rudens keliausim i ta lopseli smile.gif . Mamytes papasakokit daugiau kanors kas lankot.

Atsakyti
Ar teisybe, kad Vyturelyje kasmet yra "kaitaliojamos" aukletojos. T.y., kad vienais metais buna vienos aukletojos, o po vasaros atostogu skiriamos kitos, o buvusios auletojos gauna kitus vaikus, kita grupe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsė @ 2011 05 20, 20:53)
Ar teisybe, kad Vyturelyje kasmet yra "kaitaliojamos" aukletojos. T.y., kad vienais metais buna vienos aukletojos, o po vasaros atostogu skiriamos kitos, o buvusios auletojos gauna kitus vaikus, kita grupe  unsure.gif

tikrai netiesa. pirma karta apie tai girdziu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vysnia_77 @ 2011 05 20, 20:03)
tikrai netiesa. pirma karta apie tai girdziu  blink.gif

Tai va ir as pirma karta isgirdau, kad ir taip gali buti blink.gif
Atsakyti