Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d "Vyturėlis"

QUOTE(ČIČI @ 2007 09 18, 09:48)
Jos jau nebera... O del direktores nezinau, jei nauja, bet skelbimu lentoje lyg ir ta pati pavarde  ax.gif

Nežinau kaip direktorė, bet jos pavaduotoja tai super moteriškė pasirodė ax.gif Ir visai patinka man tas darželis, kol kas jokių nusiskundimų neturiu, ir vaikas noriai eina... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 09 18, 10:11)
Nežinau kaip direktorė, bet jos pavaduotoja tai super moteriškė pasirodė  ax.gif Ir visai patinka man tas darželis, kol kas jokių nusiskundimų neturiu, ir vaikas noriai eina...  4u.gif

Pavaduotoja tikrai gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes buvom tie pirmuju, kurie lanke vel suformuota lopselio grupe ax.gif siaip visai nieko mums ten buvo, ismoke disciplinos, pavalgius tvarkos, nusisluostyti lupytes, padekoti, kedute pristumti, ko truksta dabartiniame darzelyje, nes perejom i kita, arciau namu ax.gif bet dar laukiu, stebiu sita nauja darzeli, gal ir jie prades kitaip elgtis, nes maniskis vienintelis taip elgesi dabartinej grupej, nes buvo ismokes "Vyturelyje" ax.gif bet maistas manau cia geresnis, o "Vyturelyje" prastesnis, nes cia mazasis sako kad skanu ir daug valgo, o ten prastai valgydavo g.gif
ir dar ten apturejom nesusipratima su spintelem, nes aukletojos vidury metu amno vaika nieko nepaaiskinusios iskele i kita vieta, as kai atejau pasiimti nustebau, o jos paaiskino,kad kazkoks berniukas kurio spintele salia ji skriaude tai jos ji iskele, sakau, palaukit, tai iskelet ne skriaudika, o ta, kuris nukentejo, sakau,kas taip daro doh.gif supykus buvau, kita diena atejau, tai vel sukeista maniskis grazintas, anas perkeltas, sakau, o jus manot cia gerai elgiates, sakau, jei kilnosit ji is vienos vietos i kita nieko gero nebus, o be to jis jau ne kvailas, reikia jam paaiskinti, kodel visa tai vyksta schmoll.gif nu zodziu kazkaip nesusipratimas buvo, po kurio mes perejom i kita darzeli, bet ne del to nesusipratimo, o kad gavom vieta arciau namu, bet aukletoja labai eprgyveno, atseit kad mes del to iseinam doh.gif
Atsakyti
Mes esame labai patenkinti siuo darzeliu.jau einame du metus tai kol kas viskas OK.vaikas labai patenkintas,o ir aulketojos visai neblogos.Daug ka ismokina, daug uzsiima su vaikais.Kol kas tikrai nekeisciau sio darzelio i joki kita! 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, ar yra čia tokių, kurių mažyliai šiuo metu lanko lopšelį "Vyturėlyje"? Nes kai paskaitai senus komentarus, tai ne kaip atrodo, o mano mažė pradės nuo kovo ten lankyti lopšelį, tai gal galit pasidalinti informacija, kiek ten lopšelio grupių, kaip auklėtojos? Negi ten jau taip blogai? Juk tada ten tų vaikų nebūtų tiek daug ax.gif
Atsakyti
Labas,

as irgi uzrasiau savo mazyle i si ta darzeli, bent jau direktore tai paliko gera ispudi, o kaip ten toliau viskas tai neaisku. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgugute: 20 vasario 2009 - 20:44
QUOTE(Jurgugute @ 2009 02 20, 21:44)
Labas,

as irgi uzrasiau savo mazyle i si ta darzeli, bent jau direktore tai paliko gera ispudi, o kaip ten toliau viskas tai neaisku.  g.gif

Va va, direktore visai nieko, nu pabandysim ir suzinosim smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif kazkaip ziuriu tuscia cia pas jumis g.gif nejau nera mamyciu kurios veda i "Vyturelio" darzeli! ax.gif taip noreciau pabendrauti pasiklausineti mamyciu tu kurios veda jau ir kurios dar tiks ves unsure.gif Mes rugseji pradesime lankyti darzeli , vaikas laukia nesulaukia tos dienos kai eisime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fekda @ 2009 08 14, 18:34)
Sveikos mamytes 4u.gif  kazkaip ziuriu tuscia cia pas jumis  g.gif  nejau nera mamyciu kurios veda i "Vyturelio" darzeli!  ax.gif  taip noreciau pabendrauti pasiklausineti mamyciu tu kurios veda jau ir kurios dar tiks ves  unsure.gif  Mes rugseji pradesime lankyti darzeli , vaikas laukia nesulaukia tos dienos kai eisime  rolleyes.gif

Sveika ...Mes lankom Vyturelio darzeli nuo 2 metuku ...Per ta laika pasikeite keletas aukletoju ...Viskas priklauso nuo paties vaiko, o siaip darzelis tikrai normalus, aukletojos irgi normalios, apie direktore atsiliepimai irgi geri ...Musu dukra papildomai lanko sokiu bureli, tai praktiskai 2 kartus per metus vyksta ju pasirodymai su skokiu mokytoja, siaip darzelyje buna ivairiu renginiu vaikams pagal tematika - rudenelio svente ir t.t. ... Manau kaip ir daugumoje darzeliu ... Aisku grupiu patalpos prasosi remono, bet priklausomai nuo grupes vaiku teveliu iniciatyvumo, teveliai pagal isgales nuperka grupei reikalingu daiktu, kiti teveliai savo iniciatyva atnesa i grupe vaiko nebenaudojamus zaislus ...O siaip sakau viskas priklausys nuo pacio vaiko - jo asmenybes, adaptacijos ir pan ...
Atsakyti
Sveikos, mano mazyliuke eis i Riesutuku grupe, gal kas gali kokiu atsiliepimu parasyt apie aukletojas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simutesto @ 2009 08 27, 13:04)
Sveikos, mano mazyliuke eis i Riesutuku grupe, gal kas gali kokiu atsiliepimu parasyt apie aukletojas?  blush2.gif

Sveika 4u.gif labai malonu isgirsti kad kazkas su mumis taip pat keliaus i riesuteliu grupe!!! bigsmile.gif zinau kad aukletoja Birute Jovaisiene bus o kas per aukletoja tikiuosi eigoj suzinosim wink.gif
Atsakyti
Kaip malonu, siandien mes jau matemes Fekda mirksiukas.gif tikiuosi ir as, kad viskas bus gerai. Siaip visai nieko pasirode man siandien viskas.
Atsakyti